Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arogantní chlapec v tričku. I tak vidí Amerika Zelynského

28. 11. 2022

Arogantní chlapec v tričku. I tak vidí Amerika Zelynského

Na ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelynského se dívají naši západní spojenci z USA trošku jinou optikou, než naše Fialova vláda i celé politbyro Evropského parlamentu. Podívejte se na úryvek nejsledovanějšího zpravodajství v USA.

Tucker Carlson, FOX News

28. listopadu 2022 - 17:11

 

Nejpopulárnější a nejvíce sledovaný politický komentátor ve Spojených státech amerických Tucker Carlson se ve zprávách na FOX News podivil nad neustálými požadavky ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelynského. Přirovnal ho k arogantnímu chlapci v tričku, který má drzost diktovat zbytku světa své požadavky. 

 

Úryvek, který je opatřen českými titulky, začíná poselstvím prezidenta Ukrajiny Zelenského, který v jednom ze svých pravidelných vysílání zdůrazňuje světu, že výše podpory v tomto roce musí být minimálně 5 miliard dolarů.

 

 

A Tucker Carlson se nestačí divit.

 

„Cože? Nějaký arogantní cizinec v tričku požaduje peníze na pokrytí svých kritických ekonomických potřeb?“ ptá se doslova Carlson. A hned si odpovídá: 

 

„My máme taky svoje potřeby, kámo. Kdo vůbec jsi, trolle! Jdi pryč!“, hřímá z obrazovky Tucker Carlson a pokračuje:

 

„Od kdy může tento chlapec něco požadovat od našeho ministerstva financí? Lidi typu Sandy Cortez (vlastním jménem Alexandria Ocasio-Cortez, americká aktivistka zvolená v r. 2018 za Demokratickou stranu do Sněmovny reprezentantů, pozn. redakce) dostali úkol, aby nám znovu připomněli, že je nutné vyvést Kongres z hypnózy. Tomu chlapci nic nedlužíme! Prostě nic,“ opakuje Carlson a dodává:

 

„Hodně štěstí, kamaráde. Takhle se celá věc má. Tak to prostě je! Nic víc, nic míň!“ vzkazuje Zelynskému nejpopulárnější americký televizní politický komentátor. 

 

 

Tucker Carlson, populární komentátor FOX News

 

Carlson se také diví tomu, že zatímco jejich ekonomika upadá a prakticky neexistují žádné hranice, Zelenskyj jim tam přednáší a předhazuje seznam „dárků k Vánocům“ s tím, že pořád jen diktuje „chci to, chci tohle, chci zas to… a rychle, chci kolo… a hned.“ A ještě prý má tu drzost říct, abychom to koukali poslat rychle, nestačí se divit Carlson a jeho odpověď přichází vzápětí.

 

„To jako myslí vážně? Tak s tím, jdi, kamaráde, do háje!“ vzkazuje Zelynskému Carlson.

 

Také jsme psali:

Ukrajinská raketa v Polsku. Nehoda nebo úmysl?

 

Tak to byl krátký úryvek z nejsledovanějšího televizního zpravodajství v Americe. Máte pocit, že takový názor by odvysílala třeba naše „objektivní a vyvážená“ a z peněz daňových poplatníků financovaná Česká televize? 

Odpovědět by mohl vrchní státní cenzor Michal Klíma: NE! 

 

Tudíž obrázek o tom, jak jsme na tom se svobodou slova, si udělejte při 17ti stupních a ve dvou svetrech za příjemných adventních večerů sami. 

 

(böhm, prvnizpravy.cz, foto: youtube)