Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ani nevím III, Michal Brand

9. 1. 2020
Ani nevím III
Michal Brand
 
Zpět k vývoji okolo Iráku, Iránu a USA
Irácká vláda nejen odsoudila americký teroristický útok jako hrubé porušení suverenity Iráku, ale následně (víceméně) demokraticky zvolený irácký parlament demokraticky odhlasoval rezoluci požadující odchod okupačních jednotek USA.
Zešílevší Caligula Trump následně na twitteru vyhrožoval Iráku sankcemi, pokud bude Irák požadovat odchod okupační armády „osvoboditelů“. Evropská Unie vazalů USA pak Irák vyzvala ke spolupráci s okupačními jednotkami a k vyjádření vděku za okupaci.
Trump konkrétně Iráku vyhrožuje „nejtvrdšími sankcemi jaké kdy Irák poznal“. Vzhledem k tomu, že předchozí Amerikou vynucené sankce proti Iráku stály několik set tisíc životů Iráčanů, mezi nimi půl milionu iráckých dětí, tentokrát zřejmě v plánu šíleného Caliguly Trumpa půjde o sankce s miliony mrtvých Iráčanů, s miliony mrtvých iráckých dětí.
Viz https://www.youtube.com/watch?v=bntsfiAXMEE a pro jistotu také https://youtu.be/R5yGZVSfZTs
K tématu více než půl milionu iráckých dětí mrtvých „zásluhou“ Amerikou vynucených sankcí je studie FAO - Sarah Zaidi and Mary C. Smith-Fawzi, “Health of Baghdad’s Children,” The Lancet 346, no. 8988 (2December 1995): p. 1485; see also the editorial in the same issue, “Health Effects of Sanctions on Iraq.
 
Trump Caligula z Air Force One: If they do ask us to leave, if we don’t do it in a very friendly basis, we will charge them sanctions like they’ve never seen before ever.
Pokud budou požadovat náš odchod, pokud to neuděláme my na velice přátelském základě (pozn.: například na základě iráckého totálního časem neomezeného podřízení se příkazům USA?), zavedeme proti nim sankce, jaké nikdy nezažili.
If there’s any hostility, that they do anything we think is inappropriate, we are going to put sanctions on Iraq, very big sanctions on Iraq.
Pokud tady bude jakékoli nepřátelství (pozn.: cokoli, co není otrockou poslušností Iráku vůči USA?), jestli (Irák) udělá cokoli, co je podle nás nepatřičné, zavedeme proti Iráku sankce, velice velké (tvrdé) sankce.
Trump Caligula pak přidal požadavek, že poté, co USA způsobily v Iráku jen od druhé války v zálivu smrt minimálně 1,5 milionu Iráčanů (a předtím USA zavinily bezdůvodnými sankcemi na základě vylhaných obvinění nejméně dalších několik set tisíc Iráčanů, mezi nimi nejméně půl milionu iráckých dětí – fsdfdsfsd f), poté, co USA při „osvobození Iráku od neexistujících zbraní hromadného ničení“ zničily veškerou infrastrukturu Iráku, jejíž znovuvybudování bude stát desítky let a tisíce miliard dolarů, poté, co USA svojí vylhanou nelegitimní válkou zničily perspektivu pro všechny obyvatele Iráku na generace dopředu, tak Trump Caligula požaduje, aby Irák zaplatil USA náklady na vybudování letecké základny okupační armády USA v Iráku.
Nu což, nacisté požadovali po rodinách popravených a umučených úhradu kremace, tak proč by USA nemohly požadovat úhradu nákladů základny, kterou měly k okupaci Iráku, že? Koneckonců, už se není ani čemu divit - s českými reparacemi za nacistickou okupaci v nedohlednu při současném vydávání „restitucí“ majetku zabaveného nacistům, kteří se navíc dopustili zcela prokazatelně vlastizrady přijetím německého občanství po okupaci českých zemí (rod Walderode pro příklad). A to je teprve začátek. Za druhou světovou válku ještě budeme potomkům nacistů, gestapáků a esesmanů platit odškodnění. Například potomci Haralda Wiesmana asi časem dostanou odškodnění za trauma, které mu způsobili proradní Češi, neboť velevážený Hauptsturmführer jistě utrpěl psychickou újmu, když vypaloval Lidice. A Pavel Novotný mu postaví v Řeporyjích pomník, aby naštval Rusko.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Harald_Wiesmann
 
 
Petr Hampl, Martin Gust, mainstream média, západní politici i komentátoři se rozplývají nadšením nad zavražděním íránského generála. Morální i právní aspekt celé věci dávají zcela stranou. Proč i „nezávislí“ komentátoři, jako právě například Petr Hampl schvalují tento akt státního terorismu? Protože zavražděným byl představitel muslimské země? Co na tom, že muslimské země, která mezi muslimskými patří k těm nejtolerantnějším (víte, že židovská menšina má v Iránu i vlastní poslance parlamentu? Srovnejte se Saudskou Arábií, Kuvajtem, „osvobozeným a demokratizovaným“ Irákem, odkud všechny menšiny prchají nebo už dávno uprchly apod.)
 
Neschopnost rozlišit a porozumět situaci je zřejmě vyhrazena nejen „pražské kavárně“, jak poznamenává právě Petr Hampl ve svém pro změnu velice trefném a přesném komentáři zde.
http://www.protiproud.cz/politika/4840-prazska-kavarna-dementni-betlem-ukazal-upadek-rozumu-znat-vlastni-kulturu-je-neresitelny-problem-kompetence-misto-vedomosti-proc-jsou-manualne-pracujici-moudrejsi-svedkove-degenerace-ct-v-cele.htm
 
Když Hampl/Grust říká, že „Americká zahraniční politika opravdu je dementní až zločinná. To ale neznamená, že každý, kdo je protiamerický, je automaticky dobrý člověk.“ měli by také zapomenout na apriorní antipatie vůči muslimům a měli by také říci, že to, že je někdo představitel muslimské země, neznamená, že je automaticky zločinec, vrah, terorista a musí být zavražděn. Ehm, „mimosoudně eliminován americkým humanitárním dronem“. V této souvislosti - víte, že OSN má expertku na mimosoudní vraždění?
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/zabiti-sulejmaniho-bylo-nejspis-nelegalni-mini-expertka-na-mimosoudni-popravy-40308820
 
Právo na spravedlivý proces je jedním ze základních lidských práv. A OSN ve své sekci pro lidská práva má odbornici na popření lidského práva na spravedlivý proces. Je to jedno z nejzákladnějších práv zakotvené ve všech ústavách všech zemí, které se chtějí nazývat civilizované. Je to právo zakotvené i v Ústavě USA – šestý dodatek. A ono to vlastně tak trochu neplatí a OSN na to má dokonce odbornici.
 
Politika Západu v oblasti Blízkého a Středního Východu pod falešnými hesly o „demokracii“ a „lidských právech“ rozvrací fungující státy a nastoluje jen chaos, násilí, nenávist. Důsledkem je pak mimo jiné masová migrace, terorismus (ten neamerický, muslimský), utrpení a smrt milionů nevinných. Politika rozvratu cizích zemí se pak Západu vrací jako bumerang. Konečným důsledkem politiky „barevných revolucí“ a vojenských „intervencí“ (zločinů agresivní války) je pak mj. islamizace Evropy a budoucí ekonomický i společenský rozvrat Evropy. (Ne, pane Hample, ani to, že konečným důsledkem zločinného napadení Iráku koalicí vedenou USA bude rozvrat Evropy a její ekonomický pád, ani to neznamená, že napadení Iráku nikdo z elit moci nenaplánoval, že se to událo, aniž by mocenské elity napadení Iráku chtěly, naplánovaly a uskutečnily.)
 
Je nejvyšší čas ukončit politiku intervencí a vměšování se.
 
Ať si Íránci zvolí a sami mezi sebou a především sami v sobě, ve své mysli vybojují takovou vládu, jakou chtějí. Stejně tak Iráčané, Libyjci, Syřané, Afghánci. Když nebudeme rozvracet jejich země, nebudeme čelit rozvracení našich zemí importovaným a vyvolaným terorismem a masovou migrací se všemi jejími negativními důsledky (pozitivní důsledky žádné nebudou, abyste si nedělali marné naděje).
 
Nezabíjejme jejich představitele jen proto, že máme tu moc. A právě USA by měly velice intenzivně mít na paměti úsloví „chovej se dobře k těm, které potkáš cestou nahoru, protože je potkáš znovu, až půjdeš cestou dolů“. Protože nahoru už nejdou. A až půjdou definitivně dolů – a doba kolapsu éry „jediného absolutního hegemona – USA“ se blíží velice rychle – tak potkají všechny, které napadaly, bombardovaly, sankcionovaly, pohrdaly životy jejich blízkých a dokonce i jejich dětí, jak ukázala velice přesvědčivě Krvavá Madla Allbright.
 
Braňme se masové migraci a islamizaci našich zemí. Ale nepodléhejme zaslepené nenávisti vůči všem muslimským zemím a vůči všem muslimům. Ať si oni žijí ve svých zemích podle svého. A my si pak budeme moci o to klidněji žít v našich zemích podle našeho.
 
PS: Když se tedy zbavíme našich neomarxistických multikulti fanatiků. Snad si národy Evropy budou moci někdy opravdu upřímně zazpívat „Teď když tvá ztracená vláda věcí tvých zpět se k tobě navrátí, lide, navrátí“. Ale nejprve si musíme uvědomit, co vlastně přesně řekl Trump ve vzácné chvíli naprosté upřímnosti: https://youtu.be/NUidFwKeVrM
 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář