Jdi na obsah Jdi na menu
 


Americký virus Covid19

25. 4. 2020

Americký virus Covid19

Michal Brand

 

Americká propaganda se intenzivně snaží svalit vinu za koronavirus nCoV19 a epidemii onemocnění Covid19 na Čínu. Neustále posloucháme historky, jak epidemie začala v Číně, jak za to může čínská polévka z netopýrů, nebo jak za to může čínská biologická laboratoř ve Wuhanu. Jak by měla Čína zaplatit kdekomu na světě stovky a tisíce miliard dolarů jako odškodnění.

K podobným výkřikům o povinnosti Číny vzít na sebe vinu a zaplatit stovky a tisíce miliard dolarů odškodnění kdekomu se připojuje nejen Prezident USA Donald Trump, ale i jednotlivé americké státy, různí zejména američtí právníci a agenti amerických tajných služeb v médiích různě po světě (například spolupracovníci amerických tajných v německém magazínu Bild minulý týden).

Všechna fakta ale ukazují čím dál jasněji na USA, jako na skutečného původce dnešní pandemie koronaviru nCoV19. Podle všech dostupných fakt a informací, vypukla dnešní pandemie koronaviru v USA někdy na jaře 2019, tedy více než před rokem a více než půl roku před prvními případy v Číně. V létě 2019 totiž v USA byla epidemie „záhadného onemocnění“, které mělo zcela totožné příznaky a následky jako Covid19. Jen to USA nikdy nepřiznaly a přišly s báchorkou o nemoci z e-cigaret, s báchorkou o nemoci, která se neobjevila nikde jinde na světě, ani jednou, ani v jedné jediné zemi světa. V létě 2019 došlo v USA k velkému nárůstu případů tohoto „záhadného onemocnění“, kdy zdraví, silní a relativně mladí lidé měli Covid19. Ehm, pardon, e-cigaretózu. V počtech tak velkých, že už to i americká vláda musela začít vyšetřovat. (A jak zmíněno, americká vláda ihned přišla s báchorkou o nemoci z e-cigaret.)

Prakticky vzato, je téměř jisté, že kromě těchto mladých, zdravých a silných lidí onemocnělo již v létě 2019 hodně starších, jinak nemocných lidí na tuto „záhadnou nemoc“, dokonale stejnou v příznacích i následcích s koronavirem a nemocí Covid19. Ale u starších a jinak nemocných lidí to nikdo neřešil. Ani když ti lidé umřeli na koronavirus Covid19, pro americký trh přejmenovaný na „e-cigaretóza“. Protože u starších a nemocných lidí je úmrtí na zápal plic běžný. Takže s velikou pravděpodobností již na jaře 2019 trpěli nemocí Covid19/“e-cigaretóza“ stovky a tisíce starších a jinak nemocných lidí. Řada z těchto lidí bezpochyby na Covid19 již tehdy v USA umřela. Až když začaly přibývat masově případy mladých, zdravách, silných lidí s vysokými horečkami, záchvaty kašle, vážnými problémy s dýcháním a s vážným poškozením plic i dalších orgánů, teprve tehdy se začalo v USA alespoň s nějakým vyšetřováním.

Toto „vyšetřování“ probíhalo v létě 2019. A připravilo uklidňující krycí historku o riziku e-cigaret.

Ale tak úplně v klidu americká vláda ale nebyla. Během vyšetřování „e-cigaretózy“ americká vláda uzavřela svoji armádní biologickou laboratoř nejvyššího stupně bezpečnosti ve Fort Detrick. Asi tam v kantýně prodávali špatné e-cigarety, že? Ale kdepak, v armádních laboratořích ve Fort Detrick více než rok nefungovala dekontaminace odpadních vod. Takže je téměř stoprocentně jisté, že se z této laboratoře dostaly do světa různé viry a bakterie z té nejnebezpečnější skupiny virů a baktérií.

Americká vláda sice tvrdila, že z Fort Detrick neunikl žádný virus ani baktérie, i přesto, že tam rok nefungovala dekontaminace. Ale tomu může věřit jedině pražská kavárna, americký konzument z fastfoodu, redaktor České televize nebo jiný tupý živočich bez špetky kritického myšlení.

Dokonce i mainstream media uvedla ve své době, že po povodních v létě roku 2018 bylo dekontaminační zařízení ve Fort Detrick „špatně fungující“. Pozdější zprávy přišly s krycí historkou, že jen „ne zcela přesně byly dodržovány předpisy“. Což je zase jen další zcela zřejmá hovadina. Protože to by muselo znamenat, že při povodních v létě 2018 se ve Fort Detrick rozmočila úřední lejstra a pak tam rok nemohli dávat správně razítko, pročež byla laboratoř ve Fort Detrick v srpnu 2019 uzavřena. No tak to jistě! ;-)

Dekontaminační zařízení tedy ve Fort Detrick nefungovalo správně rok. Rok unikaly z této top security laboratoře ty nejnebezpečnější viry a baktérie. Na jaře 2019 již téměř jistě starší a jinak nemocní lidé často onemocněli nebo umřeli na koronavirus Covid19 („e-cigaretóza“). Ale u starých a nemocných lidí tehdy ještě nikdo nevěnoval pozornost úmrtím podobným úmrtím na zápal plic. O koronaviru se totiž ještě obecně nevědělo a (jinak běžným) úmrtím starých a nemocných na zápal plic a podobná onemocnění tak nikdo nevěnoval pozornost. V létě 2019 ale již byl počet případů i u mladých a zdravých lidí s Covid19/e-cigaretóza tak velký, že bylo zahájeno „vyšetřování“. V srpnu 2019 americká vláda uzavírá na několik měsíců laboratoře ve Fort Detrick, kvůli rok nefungujícímu dekontaminačnímu zařízení, ehm, pardon, vlastně kvůli špatnému razítkování lejster. ;-)

Pozn.: Pokud to čte nějaký absolvent univerzity genderových nebo sociálních studií, pak jedna faktická – kdyby rok nefungující dekontaminační zařízení v top security biologické laboratoři znamenalo nulový únik virů, pak by bylo zcela zbytečné vůbec pořizovat jakékoli dekontaminační zařízení do jakékoli biologické laboratoře nejnebezpečnějších virů.

Ale zpět k vyprávění tohoto příběhu Tobě, inteligentní čtenářko a inteligentní čtenáři.

V září 2019 jsou již potvrzení případy Covid19 („e-cigaretózy“) i přímo v armádě USA.

Na konci října 2019 se konají světové armádní hry ve Wuhanu. Za účasti armádních sportovců z USA.

Až donedávna jsem se domníval, že k rozšíření nákazy „e-cigaretózou“ v čínském Wuhanu došlo nedopatřením při účasti nějakého nakaženého armádního sportovce z USA. Ale tato verze dostala nedávno vážné trhliny. A je pikantní, že právě díky snaze USA obvinit Čínu.

První onemocnění na Covid19/“e-cigaretózu“ v Číně se objevují na konci listopadu 2019, zhruba měsíc po celosvětových armádních sportovních hrách, konaných za účasti vojáků USA. Potud by vše sedělo na rozšíření koronaviru americkými vojáky do Číny z nedbalosti. Ale to by USA nesměly ve svém křivém obviňování Číny přicházet s tak pitomě vyfabrikovanými „důkazy“ a historkami na podporu své snahy vyvinit sebe samotné ze všeho pomocí obviňování nevinné oběti.

Pozn.: I skutečnost, že první případy Covid19/“e-cigaretózy“ se hned po USA objevily v říjnu 2019 v Itálii. I tady mohlo jít o nevědomé zavlečené amerického koronaviru nCoV19 americkými turisty nebo americkými vojáky sloužícími v Evropě.

Ale jako obvykle, kdy se pachatel snaží potvrdit vlastní alibi a přináší nové a nové detaily své vylhané historky, a ty detaily jsou pitomější a pitomější a víc a víc naopak prokazují vinu lháře, tak i USA a jejich propaganda se vydaly na tuto smutnou cestu, která obvykle vede k tomu, že přitroublý pachatel se usvědčí sám tím, že se zamotá do vlastních nesmyslných lží.

Před několika dny odpálily americké tajné služby naprostou bombu, která zcela likviduje jakákoli americká obvinění proti Číně.

Nejprve fakta, pak ona odpálená bomba.

Čína první případy onemocnění novým koronavirem zaregistrovala na konci prosince 2019. Případ z konce listopadu 2019 byl až zpětně identifikován jako první dohledaný pacient v Číně. Takže tedy – na jaře 2019 běží „záhadné onemocnění“ v USA; v létě toto „záhadné onemocnění“ (v příznacích i následcích zcela shodné s koronavirem Covid19) dosahuje v USA takových rozměrů, že se jím zabývají alespoň formálně úřady; v srpnu 2019 americké úřady uzavírají vojenskou biologickou laboratoř nejnebezpečnějších virů a baktérií kvůli rok nefungující dekontaminaci; v říjnu 2019 se objevují první případy „záhadného onemocnění“ v Itálii; na konci října 2019 jsou světové armádní hry ve Wuhanu; v prosinci v Číně identifikují nový virus způsobující nemoc Covid19.

A ta bomba? Jste připraveni? Ano? Táááááák - - - chvíle napětí - - - ještě trochu - - - tak jo, tady to je:

V LISTOPADU 2019 VARUJE TAJNÁ SLUŽBA AMERICKÉ ARMÁDY, ŽE KORONAVIRUS COVID19 BUDE SVĚTOVÝ PRŮSER. Pouhý měsíc před tím, než si zbytek světa vůbec všimne nového koronaviru přenosného na člověka a onemocnění s ním spojeného. Ale zato téměř rok a čtvrt poté, co v USA přestalo fungovat po záplavách dekontaminační zařízení v armádních laboratořích ve Fort Detrick. Měsíc před tím, než si kdokoli na světě všiml nového koronaviru, tak už před tímto virem varuje americká armádní tajná služba v tajné zprávě. Ale zato tři čtvrtě roku poté, co v USA propuká onemocnění „e-cigaretózou“/Covid19 u starších a nemocných lidí a pouhých čtvrt roku poté, co se Covid19/“E-cigaretóza“ rozšíří tak masově, že se vážné onemocnění objevuje masově i u mladých a zdravých lidí a americká vláda musí provést formální „vyšetřování“ a přinést veřejnosti krycí, vybájenou historku.

To je jako když v „Hříšných lidech města pražského“ přijde rada Vacátko za podezřelým a zeptá se ho „Kde jste byl v pátek večer?“ a on vykřikne „Já ho nezapíchnul, pane inšpektore“ ještě dřív, než kdokoli zmíní vraždu natožpak vraždu nožem.

Ale ve Wuhanu ani v Číně tehdy, v listopadu 2019 ještě nikdo žádnou novou nemoc, žádný nový virus nezaregistroval. Nikdo si nevšiml podivných úmrtí. Na rozdíl od USA, kde úřady dokonce vedly vyšetřování již v létě 2019 (ale nikoho nevarovaly). Toho, že některá úmrtí jsou zcela rozdílná od běžných onemocnění a že jde o nový virus, si v Číně vědci a lékaři povšimli až v prosinci. A poté, co čínští lékaři zpětně vystopovali první případy v Číně, ve Wuhanu, tak zjistili, že první pacient ve Wuhanu byl na konci listopadu 2019. Ale už před tím varovala americká armádní tajná služba, že se ve Wuhanu rozšíří nový virus, nebezpečný a přenosný na člověka, a že epidemie tohoto viru ohrozí celosvětovou stabilitu.

https://en.wikipedia.org/wiki/2019%E2%80%9320_coronavirus_pandemic_in_mainland_China#Discovery

The first confirmed patient started experiencing symptoms on 1 December 2019,[96] though the South China Morning Post later reported that the first case may have been a 55-year-old patient from Hubei province as early as 17 November.[97][98][99] More recently, on 27 March 2020, news outlets citing a government document reported that a 57-year-old woman, who started having symptoms on 10 December 2019 and subsequently tested positive for the coronavirus disease, was described in The Wall Street Journal on 6 March 2020, may have been patient zero in the coronavirus pandemic.[100][101] Although the first confirmed patient did not have any exposure to Huanan Seafood Market, an outbreak of the virus began among the people who had been exposed to the market nine days later.[102][103] On 26 December, Shanghai PHC received a sample of a patient with unknown pneumonia from Wuhan CDC and Wuhan Central Hospital and started an investigation to the sample which was later confirmed to contain a new coronavirus.[102]

The outbreak went unnoticed until a cluster of unknown pneumonia cases was observed by Zhang Jixian,[104] director of the Department of Respiratory Medicine at Hubei Hospital of Integrated Traditional Chinese and Western Medicine,[105] whose experience fighting SARS in 2003 kept her alerted about a public health emergency. On 26 December 2019, a couple of seniors who lived near Zhang's hospital came to her for their fever and cough. The CT scan results of the couple's thorax showed unusual changes in the lungs which were different from those in any known viral pneumonia. Zhang saw the couple's son and found similar conditions. On the same day, a patient from Huanan Seafood Market that Dr. Zhang saw also had the unusual conditions.[106]

Konec citace

Takže tedy první případ, kdy byla onemocnění věnována pozornost a kdy bylo podezření na nový typ onemocnění a nový virus bylo období někdy mezi 1. prosince 2019 a 10. prosincem 2019.

A někdy na konci listopadu 2019 již měla americká armádní tajná služba sepsanou zprávu o tom, že se Wuhanu rozšíří koronavirus a bude to ohrožení pro celý svět. Americká armádní tajná služba věděla o koronaviru Covid19 a o tom, že se rozšíří v čínském Wuhanu, několik dní před tím, než se v Číně první případ koronaviru Covid19 vůbec vyskytl.

Takže tedy americká armádní tajná služba VĚDĚLA O KORONAVIRU NOVÉHO TYPU PŘENOSNÉHO NA ČLOVĚKA A VAROVALA, ŽE ŠÍŘENÍ TOHOTO NOVÉHO, SVĚTU TEHDY JEŠTĚ NEZNÁMÉHO VIRU MŮŽE ZPŮSOBIT SVĚTOVOU EPIDEMII.

V LISTOPADU 2019 AMERICKÁ VOJENSKÁ TAJNÁ SLUŽBA VĚDĚLA, ŽE V PROVINCII WUHAN SE MASOVĚ (ROZ)ŠÍŘÍ KORONAVIRUS A NEMOC COVID19. JEŠTĚ PŘED TÍM, NEŽ SE VŮBEC KORONAVIRUS V PROVINCII WUHAN OBJEVIL.

 

 

Zdroj: https://abcnews.go.com/Politics/intelligence-report-warned-coronavirus-crisis-early-november-sources/story?id=70031273

 

Shrnuto: Je vysoce pravděpodobné, že k rozšíření koronaviru Covid19 z USA do Wuhanu nedošlo náhodou nebo nedbalostí. Skutečnost, že americká armádní tajná služba věděla o tom, že tato epidemie vypukne ještě dříve, než vůbec epidemie započala prvním případem (navíc identifikovaným až zpětně, první v čase zaznamenaný případ v Číně byl až v prosinci 2019), to vše jasně dokazuje, že americká armádní tajná služba National Center for Medical Intelligence (NCMI), „dceřinná agentura“ agentury  Defense Intelligence Agency (DIA) věděla, že ve Wuahnu vypukne epidemie koronaviru Covid19 ještě před prvním případem ve Wuhanu. A proto je tato americká tajná služba přímým pachatelem nebo významným spolupachatelem, proto je právě americká tajná služba tím, kdo ve Wuhanu koronavirus Covid19 vědomě, úmyslně a cíleně rozšířil nebo se na celé operaci významně podílel.

Případ uzavřen. Americká armádní biologická laboratoř nechala uniknout nebezpečný virus Covid19 do světa. První onemocnění byla masově v USA. Následně se virus šířil i v Itálii. Americké tajné služby pak vědomě rozšířily virus v Číně, aby právě na Čínu mohly ukázat jako na viníka.

Tak to jsem vážně zvědav, z čeho budou předlužené USA platit celému světu ty stovky a tisíce miliard Euro, Juanů, Rublů, korun a dalších a dalších měn v rámci celosvětového finančního odškodnění ze strany skutečného a navíc vědomého a úmyslného pachatele pandemie Covid19.

Tato světová ekonomická krize i všechna onemocnění a úmrtí na koronavirus Covid19 jsou výsledkem absolutního šlendrijánství v laboratořích Fort Detrick (srovnatelného snad jen s tím ukrajinským hlupákem v Černobylu) a naprosté zločinné nezodpovědnosti amerických tajných služeb snažících se zakrýt vinu USA rozšířením viru po celém světě.

 

Post Scriptum: Doplňující, nepřímý ale významný podpůrný důkaz toho, že koronavirus Covid19 se nejprve rozšířil v USA pak přinesly i výsledky plošného testování obyvatel v jednom americkém okrese. Podle těchto výsledků američtí odborníci usuzují, že celkový rozsah nákazy může být v USA 50-80 vyšší než uvádí oficiální čísla. Pokud porovnáme takový rozsah se známými údaji o rozsahu nákazy v jiných zemích, ať již Itálie, Španělsko, Čína nebo jiná zasažená země, pak je vysoce pravděpodobné, že by se nákaza v USA nemohla rozšířit natolik, pokud by se šířila teprve od února nebo března 2020. Ale při šíření, dlouho nepozorovaném, nebo spíše dlouho zamlčovaném, může být takovýto rozsah rozšíření nákazy v USA právě v případě, že se tam nákaza šíří mnohem déle. Třeba od povodní a poškození dekontaminačního zařízení ve Fort Detrick, že?

https://abcnews.go.com/Health/antibody-research-coronavirus-widespread/story?id=70206121

Podrobný přehled a zdroje ke všem výše zmíněným faktům jsem zpracoval v článku „Koronavirus nCoV19 / Covid19 – Stručná Chronologie“, např.:

http://www.novarepublika.cz/2020/04/koronavirus-ncov19-covid19-strucna.html

https://voxpopuliblog.cz/koronavirus-ncov19-covid19-strucna-chronologie/

http://www.czechfreepress.cz/zdravi/koronavirus-ncov19-covid19-strucna-chronologie.html

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hello, Happykiddi

NerryRah,20. 2. 2024 14:54

Hello from Happykiddi.

Forex predictions today

Forexpak,19. 4. 2022 11:05

外匯兌換轉換器. https://tw.forex-stock-bitcoin-brokers.com