Jdi na obsah Jdi na menu
 


Americká jaderná ponorka v provokaci narušila ruské teritoriální vody u Kamčatky

13. 2. 2022

Americká jaderná ponorka v provokaci narušila ruské teritoriální vody u Kamčatky

 a potom prchala před ruským torpédoborcem! Moskva si předvolala amerického vojenského atašé, ale ten prý pouze krčil rameny! USA se snaží vyprovokovat III. světovou válku v důsledku kolapsu americké republiky! Leasingové společnosti zakazují aerolinkám létat na Ukrajinu a Kyjev požádal USA o předložení důkazů o chystané ruské invazi! Rusko se reálně obává invaze na Krym vyprovokované diverzními oddíly pod velením CIA! Rusové přisunuli k hranicím Ukrajiny dalekonosné houfnice schopné odpalovat jaderné taktické granáty!

 

O víkendu začala krize mezi Ruskem a NATO v čele se Spojenými státy velmi výrazně eskalovat, a to už nejen v blízkosti Ukrajiny. V sobotu přinesla ruská média informaci, že ruské námořnictvo během cvičení na Dálném Východě nedaleko Kamčatky zaregistrovalo americkou útočnou jadernou ponorku třídy Virginia v ruských teritoriálních vodách. Ruský torpédoborec vyzval přes rádio v angličtině a v ruštině americkou ponorku, aby se okamžitě vynořila, ta však ale neuposlechla, obrátila se a dala se na úprk.

 

Během něj vypustila několik falešných terčů pro případ, že by torpédoborec chtěl proti ponorce odpálit torpéda a po několika minutách ponorka opustila ruské teritoriální vody [1]. Moskva si okamžitě nechala předvolat amerického vojenského atašé, aby vysvětlil, co to mělo znamenat, ale ten podle ruské televize prý jen krčil rameny, že prý nedisponuje žádnými informaci. Pouze prý sdělil, že Pentagon své operace s americkými ambasádami ve světě nekonzultuje, s výjimkou evakuací či varování kvůli teroristickým hrozbám.

 

 

V této situaci si jistě dovedete spočítat, že Američané se neobjevili s jadernou ponorkou v ruských vodách, kde probíhá cvičení ruského námořnictva, zcela náhodou. Ruský torpédoborec naštěstí žádná torpéda neodpálil, protože od počátku to vypadalo jako provokace s jasným cílem obvinit Rusko z válečného aktu. Pokud by ruský torpédoborec odpálil torpéda, představte si, co by se stalo, kdyby najednou americká ponorka zmizela z radarů. Nemusela by být ani zasažena torpédy, ale Američané by prostě řekli, že přišli o ponorku potopenou ruským torpédoborcem.

 

Když Američané dokázali zinscenovat 11. září 2001 a nechali účetně zmizet civilní dopravní letadla i s cestujícími, tak si dovedete představit, že nechat zmizet ponorku s námořníky by byla naprostá hračka. Rusko by bylo obviněno z válečného aktu a smrti amerických námořníků. Pentagon by určitě přispěchal s vymyšleným příběhem o tom, že ponorka byla v nouzi, volala o pomoc, např. kvůli požáru na palubě, ale ti zlí Rusové odpálili torpéda a poslali ponorku ke dnu. Ano, přesně takto by to bylo v médiích tlumočeno.

 

Americká proxy válka v Evropě za pomoci všehoschopných politických lokajstev států Trojmoří

 

Svět v této chvíli balancuje na hraně 3. sv. války, protože Američané se snaží najít své Casus Belli pro její rozpoutání, a to s jediným cílem, rozpoutat válečné ničení v Evropě, ale i v Rusku a v Číně, a přitom očekávají, že tato válka se vyhne území USA. Taktika je zjevná, Američané chtějí tuto válku vést jako proxy válku, tedy skrze prostředníky, kdy válečné operace budou vést prostředníci a odvety nepřítele budou padat rovněž na tyto prostředníky. Tato průhledná a nebezpečná politika je přitom stále velice účinná, protože v Evropě je spousta zemí, které tuto americkou politiku pro Američany provádějí. Protiruské procesy, protiruské kampaně, protiruská hysterie, a dokonce i válečné tažení proti Rusku, ke kterému vyzývají už i různí starostové a poslanci z Prahy.

 

Američané vědí, že tato proxy politika agrese a války proti Rusku funguje, takže není důvod vymýšlet cokoliv nového. Američané nechtějí zatáhnout válku na svůj kontinent, to je naprosto zjevné ze všech kroků americké administrativy. Zato v Evropě americká administrativa diriguje a nutí své lokajské vlády do tak obrovské agrese proti Rusku, že pokud válka opravdu vypukne, nezbude z těchto evropských lokajských států nic víc než ohořelý škvarek a doutnající Měsíční krajina po jaderných úderech. Evropské leasingové společnosti, které pronajímají aerolinkám letadla, už zakázaly o víkendu létat na Ukrajinu.

 

Ukrajina uzavře vzdušný prostor pro civilní lety, aerolinky a pojišťovny se boji sestřelení svých investic z ukrajinského nebe

 

Leasingové firmy se bojí sestřelení těchto letadel, protože londýnské pojišťovny již oznámily [2], že nebudou pojišťovat letadla, která létají na Ukrajinu. Přestože např. ukrajinské aerolinky jsou pojištěné u ukrajinských pojišťoven, tak ve skutečnosti tyto pojišťovny jsou zajištěny proti úpadku u londýnských zajišťoven, které samozřejmě patří do impéria Rothschildovy rodiny.

 

Drtivá většina pojišťoven v Evropě je proti úpadkům zajištěna v Londýně u tamních zajišťoven, což jsou ve skutečnosti Rothschildovy banky. A ukrajinské ozbrojené síly už jednou na Ukrajině sestřelily dopravní letadlo a vzápětí to hodily na proruské separatisty na východě Ukrajiny a hlavně na Rusko. Tento model provokace by mohl být použit znovu na obvinění Ruska, takže pojišťovny a leasingové firmy to již nechtějí riskovat.

 

Model invaze na Ukrajinu je naprosto zjevný. Začne to útokem ukrajinských jednotek, které nejsou pod kontrolou Kyjeva, ale podléhají velení CIA a amerického ministerstva zahraničí. Jedná se především o oddíly tzv. Osvobozeneckého Ukrajinského frontu, který se skládá z bývalých řezníků Pravého sektoru a Azovu z let 2014 až 2017, přičemž jednotky podléhají přímo velení z USA.

 

Nepřijímají rozkazy od vlády v Kyjevě, ale od styčných důstojníků CIA operujících pod diplomatickým krytím vojenských přidělenců v Kyjevě. Tyto oddíly, které čítají až 20 000 mužů, jsou připraveny provést invazi na Krym a zahájit sabotáže proti ruské flotile v Černém moři, zaútočit na vodárny, na mosty, plynovody a donutit tak ruskou armádu k intervenci na Ukrajinu. Rusové budou vtaženi do války, jestliže jim tyto oddíly vyhlásí válku s použitím moderní americké vojenské techniky.

Zelenský vyzval Američany, aby mu konečně řekli, odkud mají ty informace o ruské invazi. Ani ukrajinská rozvědka totiž o žádné invazi neví

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelensky o víkendu vyzval Američany [3], aby Kyjevu předložili hmatatelné důkazy, odkud pochází ty šílené informace o chystané invazi Ruska na Ukrajinu, protože ani ukrajinská rozvědka nedisponuje takovými informacemi a nevěří jim. Kyjev si je vědom toho, že když zaútočí ukrajinská armáda na Donbas, tak Rusové vstoupí do konfliktu, to není tajemstvím a v Kyjevě to vědí. Ale informace o tom, že by Rusové vtrhli na Ukrajinu bez toho, aniž by Kyjev hodlal zaútočit na Donbas, je prostě neuvěřitelná fantasmagorie, které nevěří ani ukrajinské tajné služby.

Volodymyr Zelensky při rozhovoru s novináři vysvětluje, že chce od Američanů vědět, odkud mají ty bizarní informace o ruské invazi

 

Rusko by totiž takovým krokem nejen nic nezískalo, ale naopak by ztratilo. Jenže, tento dotaz ukrajinského prezidenta na Američany je hrozivý v tom, že odhaluje pravou skutečnost situace v Kyjevě. Tamní vláda totiž už nemá pod kontrolou, co se vlastně na Ukrajině děje. Operace totiž už řídí CIA a má k dispozici část ukrajinské armády, do níž byl v roce 2017 plně začleněn prapor Azov, ale dokonce i oddíly Pravého sektoru. Z těchto těles se uvnitř ukrajinské armády v roce 2020 utvořily dnes již separované oddíly, které jsou vystrojeny americkými uniformami, vyzbrojeny americkými zbraněmi a velení přijímají pouze od styčných důstojníků CIA.

 

Rusové přesunuli na ukrajinské hranice dalekonosné houfnice Malka určené pro odpalování jaderných dělostřeleckých granátů

 

Složení těchto oddílů je opravdu pestré, jedná se o sympatizanty neonacistických odkazů na činnost oddílů Stěpana Bandery za II. sv. války, dále se jedná o žoldáky, kteří pracovali pro ukrajinskou mafii v Evropě od 90. let, velká část členů pochází z řad jedné z nejnebezpečnějších ukrajinských mafií, tzv. Luhanské brigády, která se po roce 2014 přesunula z Luhansku do Oděsy, protože v Rusku a v oblastech kontrolovaných proruskými separatisty jsou na členy brigády vypsané zatykače. Stejné výcvikové tábory jako vznikly v Oděse postupně vzniknou i na dvou amerických základnách na Slovensku. To je už prakticky jisté. Výcvik ukrajinských bojovníků bude probíhat plně v dikci a v režii CIA, i když pod patronací Pentagonu a jejich pronajatých základen na Slovensku. O tomto plánu brzy získá slovenská opozice dostatek informací a důkazů.

 

Na Ukrajině už totiž nemusí být bezpečno pro tyto výcvikové tábory a tak bude potřeba základny diverzních oddílů přesunout do bezpečí za hranice do zemí, které ale sousedí s Ukrajinou. A k tomuto účelu jsou ideální Polsko a Slovensko. Znepokojivá informace [4] ale přišla z Ruska v sobotu, protože cca. 17 km od hranic s Ukrajinou byly zaznamenány příjezdy samohybných houfnic “Malka” (2S7M Малка), které disponují dostřelem až 60 km a jsou určeny pro odpalování taktických termonukleárních dělostřeleckých granátů. Rozmístění těchto dalekonosných houfnic je zřejmě opožděnou reakcí Moskvy na provokaci [5] slovenské armády z minulého roku, kdy Bratislava vyslala do Lotyšska na pokyn amerického Pentagonu slovenské dalekonosné houfnice Zuzana 2.

Rusové mají obavy, že válku rozpoutá část ukrajinské armády, která není pod kontrolou Kyjeva. Diverzní oddíly řízené poradci a styčnými důstojníky CIA

 

Pokud by část ukrajinské armády pod velením CIA provedla invazi na Krym anebo do DLR a LLR, potom by opravdu mohlo dojít k situaci, že dojde během bojů k jaderné provokaci, na jejímž základě Američané ospravedlní vlastní jadernou taktickou odvetu. Rozmístění houfnic Malka tak má podle všeho varovat Američany a jejich ukrajinské žoldáky, že na jadernou provokaci je ruská armáda připravena odpovědět.

 

To je přesně ten důvod, proč tam ruská armáda teď ty houfnice přistavila. Provokace z moře nedaleko Kamčatky však dokazuje, že Američané jsou ochotni zajít ještě dál. Podle všeho jsou připraveni obětovat vlastní ponorku, případně letadlovou loď a obvinit z potopení ruské námořnictvo, což by znamenalo vyhlášení války. A v tomto případě by taková událost na Dálném Východě uvedla do bojové pohotovosti i čínskou armádu. Chápete, k čemu toto vede?

 

V Bílém domě je dementní stařík, který neodkáže uřídit ani golfový vozík, natož americké ozbrojené síly, které v této chvíli řídí ze zákulisí generálové a především tajné služby. Američané mají tak obrovské přání války, že je vysoké riziko, že pokud Američany někdo nezastaví, opravdu tu válku budou mít a dosáhnou ji za pomocí svých lokajských vlád v prostoru Trojmoří v Evropě.

 

Válka v Evropě za použití amerických zbraní, schopných žoldáků na Ukrajině a všehoschopných politických lokajů v Trojmoří by nakonec vedla k jaderné výměně, protože na lokalizaci konfliktu a jeho omezení jen na Ukrajinu se nelze spoléhat. Ne ve chvíli, kdy jaderná americká ponorka třídy Virginia s jadernými střelami na palubě vtrhne do ruských výsostných vod během ruského cvičení a toto cvičení se rázem mění v ostrou akci a ruský torpédoborec se žene za americkou ponorkou.

 

-VK-

Šéfredaktor AE News