Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Rusové přicházejí"

19. 4. 2021

         "Rusové přicházejí"

1 Janinna  

Eduard Celinskij

 

Během minulého týdne hysterický výkřik „Rusové přicházejí*“ proudící z každého koutu nabyl na významu a aktuálnosti. Ve skutečnosti ho podpořila fotografie „polního vojenského tábora“ ruských vojsk ve Voroněžské oblasti, pořízená americkým špionážním satelitem.

„Rusové přicházejí“ – Rusko „agresivně“ manévruje poblíž hranic s Ukrajinou.

„Rusové přicházejí“ – Rusko „agresivně“ provádí námořní cvičení v Černém moři.

„Rusové přicházejí“ – Rusko „agresivně“ zachytilo americké průzkumné letadlo v oblasti Kamčatky.

„Rusové přicházejí“ – Rusko „agresivně“ soustředilo dvě armády a výsadkovou divizi západním směrem.

„Rusové přicházejí“ – Rusko se „agresivně“ rozhodlo odmítnout návrh amerického prezidenta Bidena na setkání s ruským prezidentem Putinem a opět agresivně reagovalo na další americké sankce.

„Rusové přicházejí“ – ruské ministerstvo vnitra se „agresivně“ rozhodlo vykázat ze země všechny nelegální emigranty, včetně asi 150 tisíc občanů Ukrajiny.

„Rusové přicházejí“ – Rusko „agresivně“ zmařilo jarní ofenzívu Ozbrojených sil Ukrajiny na Donbasu.

„Rusové přicházejí“ – Rusko „agresivně“ oficiálně prohlásilo, že v případě útoku ozbrojených sil Ukrajiny na LDNR nebude stát stranou a má v úmyslu chránit ruské občany na Donbasu. (asi 400 tisíc)

„Rusové přicházejí“ – generální tajemník NATO a mluvčí Bílého domu slíbili ukrajinskému představiteli morální, politickou a technickou podporu Ukrajině v případech ruské vojenské agrese.

„Rusové přicházejí“ – Ukrajina mírumilovně ostřeluje civilní obyvatele LDNR, ale nespěchá oficiálně opustit „proces vyjednávání v Minsku“.

„Rusové přicházejí“ – ukrajinský prezident „běhá“ mezi členy NATO Tureckem a Francií (uskutečnil oficiální návštěvy) při hledání vojenské pomoci.

„Rusové přicházejí“ – Rusové vždy dělají vše „agresivně“. Rusko „agresivně“ hájí své národní zájmy.

 

Při pohledu na tuto orgii v informačním prostoru jsem rád, že zatím žádný z úředníků v důsledku šílenství ještě nevyskočil z vysokého patra z okna*. A nebylo by divu, plány „ohnout“ Rusko pomocí „války na Ukrajině“ se rozpadají před našimi očima.

Naši „zapřísáhlí přátelé“ velmi dlouho strkali klackem do ruského medvěda a nakonec se dočkali jeho celkem adekvátní reakce. Vylezl z doupěte, zavrčel a zamával tlapou a „lovci“ se vrhli na útěk. 

Moskva „agresivně“ odpovídá na úder Washingtonu svým stejně bolestivým úderem. 

„Světový hegemon“, který dostal upřímně řečeno jednu do zubů, se diví „proč bijí jeho, a ne on kohokoli si umane.“

Nyní je jasné, že naše země má politickou vůli a odhodlání vyřešit „problém Ukrajiny“. 

Zdůrazním „problém“ současné banderovské Ukrajiny, která s ukrajinskou SSR nemá nic společného. Pokud na základě výsledků konfliktu mezi Ruskem a Spojenými státy bude zapotřebí rozdělení tohoto polostátu a v podstatě vazala USA, bude to následovat.

 

To se stane „Podle válečných zákonů“ – doufám, že už každý pochopil, že proti Rusku již dlouhou dobu vedou hybridní válku. Následkem toho bude zničena jakákoli agresivní formace státu na hranicích naší země.

Obecně řečeno, na způsobu neutralizace a následného rozdělení nezáleží. 

Současná geopolitická situace vyžaduje revizi hranic v Evropě a začne u Ukrajiny, jako u toho nejslabšího a ve skutečnosti neúspěšného spojence Spojených států.

Vyvstává otázka: „Půjde Rusko dále na Západ, aby zřídilo nárazníkovou zónu od Evropy, jak to bylo v historii více než jednou?“ 

Samozřejmě půjde, nebude to hned, ale postupně, krok za krokem.

Nastává doba shromažďování „ruských zemí“ a nastolení spravedlivého míru v pobaltských zemích, Moldavsku, Polsku, Rumunsku, Bulharsku, atd., Až do uzavření nové „Jaltské dohody“ na sto let. 

* «The Russians are coming. The Russians are coming. They’re right around. I’ve seen Russian soldiers!» —
«Русские идут. Русские идут. Они здесь. Я видел русских солдат!» —
«Rusové přicházejí. Rusové přicházejí. Jsou tady. Viděl jsem ruské vojáky!» — nezapomenutelný slogan z časů studené války… strašení zemí NATO vojenskou hrozbou ze strany Sovětského svazu.

A to strašení bylo tak účinné i na ty, kteří strašili, že James Forrestal bývalý americký ministr obrany, 22. května 1949 v psychiatrické léčebně spáchal sebevraždu skokem z okna…. a křičel….The Russians are coming.

Pokec24.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář