Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Putinova pokusná morčata“

14. 8. 2020

"Putinova pokusná morčata“

13. 8. 2020 Janinna  

Západ se obává o „Putinova pokusná morčata“.

 

V Rusku – a ve světě – byla zaregistrována první vakcína proti koronaviru. Byla vyvinuta v Národním centru epidemiologie a mikrobiologie NF Gamaleja a byla pojmenována „Sputnik V“.

 

Vedoucí ruského fondu přímých investic Kirill Dmitriev oznámil pečlivě plánované informační útoky na ruskou vakcínu proti COVID-19, uvádí TASS.

 

Zdůraznil, že účelem těchto útoků je diskreditace ruského přístupu při výrobě preparátu.

„Politizovaný přístup k ruské vakcíně ze strany řady západních zemí ohrožuje životy jejich občanů,“ dodal Dmitriev.

 

Registraci vakcíny oznámil Vladimir Putin , který dodal, že po úspěšném dokončení obou fází, vakcínu dostala jedna z jeho dcer.

 

Ruský prezident je nucen prozradit osobní údaje, kterým se vždy snaží vyhnout, protože se země zapojila do další – a velmi špinavé – informační války.

 

Pro zhodnocení stupně ohavnosti, která se rozehrává, stačí jeden nadpis:

„Filipínský Duterte se dobrovolně stal Putinovým (experimentálním) morčetem pro ruskou vakcínu proti koronaviru.“

 

Pod tímto titulem, v západním světě vydali zprávu, že prezident Filipín vyjádřil svou připravenost být první v zemi, kdo na sobě otestuje ruskou vakcínu.

 

Vývoj vakcíny COVID-19 se stal závodem, do kterého se zapojily jak farmaceutické korporace, tak i celé země.

 

Náhlý průlom Ruska, které se zapojilo o něco později než Čína, USA a Velká Británie, nyní způsobuje západní partnerům nesnesitelné bolesti hlavy. Důvodů je mnoho a jsou různorodé.

 

Za prvé, rozpor se samotnými progresivními ideami.

Autoritářský bastard Rusko nemůže předstihnout Západ při dosahování vynikajících výsledků ve složité vědecké a technologicky vyspělé oblasti. A nezáleží na tom, že Rusko má starou epidemiologickou školu, nashromážděné zkušenosti a velké úspěchy v oblasti vývoje vakcín.

 

Za druhé, hrozba pro geopolitický vlivu Západu.

Pokud Rusko bude aktivně spolupracovat s dalšími zeměmi na očkování jejich populace proti COVID-19, získá tam další příležitosti k posílení své vlastní autority. A to samozřejmě nelze připustit.

 

A zatřetí, peníze.

 

Kolosální částky, které jsou nyní v sázce a na něž by samozřejmě chtěly položit ruce přední farmaceutické korporace na světě. Kirill Dmitriev, šéf ruského fondu přímých investic ( RDIF ), uvedl, že jeho organizace již obdržela žádosti o nákup jedné miliardy dávek vakcíny z více než 20 zemí.

 

Jeden může odhadnout, jaké astronomické zisky by to mohlo přinést farmaceutickému byznysu, zejména když se několikanásobně navýší cena.

 

Není tedy náhoda, že Asociace klinických výzkumných organizací, která včera naléhala na ruské ministerstvo zdravotnictví, aby neregistrovalo vakcínu proti koronaviru, dokud nebude dokončena třetí fáze pokusů, zahrnuje největší farmaceutické giganty na světě: takové známé značky jako Pfizer, Bayer, Novartis atd.

 

Lze pochopit jejich pocity a bolest, protože kolem nich proplouvá obrovský jackpot, s kterým měly své vlastní výpočty a plány.

 

Nezáleží na tom, že jejich tvrzení byla odmítnuta jak ruskými oficiálními strukturami, tak epidemiologickými vědci. Je nepravděpodobné, že by lobbisté farmacie vážně doufali, že zpomalí probíhající proces.

 

Jejich hlavním cílem je veřejně zdiskreditovat ruský vývoj, a to ani ne tak v Rusku, jako v zahraničí.

 

Konec konců, tato výzva Asociace poskytuje příležitost pro západní média hlasitě křičet a poukazovat na údajnou nespolehlivost ruské vakcíny.

 

Nyní však budou muset také napsat, že seznam „Putinových morčat“ byl doplněn dcerou ruského prezidenta. A to znatelně rozmazává efekt odhalení nového „zločinu Kremlu“.

Zase ti Rusové … demokratický svět skřípe radostí zuby nad ruskou vakcínou na koronavirus.

 

Ano je to jednoduché… trh s vakcínou proti koronaviru je dnes – celý svět.

 

Zisk z její implementace bude činit miliardy dolarů. RDIF již obdržela žádosti o nákup 1 miliardy dávek vakcíny z více než 20 zemí. A stalo se, že jako první ji vyvinuli Rusové, a může se stát, že ji budou distribuovat za kopějku nebo zdarma, což je v rozporu s „principy“ demokracie a se zájmy demokratických zemí.

 

https://bit.ly/3izo7lH

https://bit.ly/30S58g8

pokec24.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář