Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ukrajinské šílenství devastuje „západní hodnoty“

22. 10. 2022

Ukrajinské šílenství devastuje „západní hodnoty“

Čím dále devastace „západních hodnot“ postupuje, tím dutěji znějí fráze „svoboda a demokracie“ miliardám lidí, tím nebezpečnější a agresivnější jsou tzv. „elity“ a prospěcháři těchto  „západních hodnot“, píše Wolfgang Hübner na webu PiNewws.

Braniborská brána v Berlíně

22. října 2022 - 07:20

 

Britská premiérka Liz Trussová odstoupila po směšných 44 dnech v úřadu, otevřená francouzsko-německá krize, nová pravicová vláda v Itálii s jedním z Putinových nejlepších přátel, rozčarování v Polsku kvůli tlaku ukrajinských uprchlíků, rekordní inflace v pobaltských státech, rostoucí skepse v USA vůči agresivní Bidenově zahraniční politice, velké demonstrace v Paříži, Praze a Moldavsku, ekonomické otřesy všude, zvláště v Německu. Toto je – neúplný – zničující záznam „solidarity“ se zkorumpovaným anglo-americkým vazalským režimem v Kyjevě, který posílá na smrt a zranění desetitisíce odvedenců, aby prokázal „úspěchy“ proti Rusům.

Hesla o vytrvalosti ale nechybí ve Washingtonu, Londýně a Berlíně, kde kancléř Olaf Scholz opět chrlil velké tóny o svých válečných koaličních partnerech ze strany Zelených a FDP, ale také o kruzích kolem šéfa jeho strany Larse Klingbeila, který je socializovaný v Antifě udržet. Je třeba připomenout, že ostudně neúspěšná Liz Trussová byla stejně jako její předchůdce a možný nástupce Boris Johnson fanatickým zastáncem kyjevského režimu. A temné postavy „deep state“, které řídí zchátralého prezidentského herce ve Washingtonu, nyní chtějí obsadit Rusko a Čínu takovým způsobem, že již nelze vyloučit ani jadernou válku.

Ve vazalském státě Německo, které se stejně jako takové eskalace nemá čeho bát, existuje jen malá naděje, že republikáni kolem Donalda Trumpa budou úspěšní v amerických střednědobých volbách 8. listopadu. Ale Biden a jeho podporovatelé budou moci vystavit svět vážnému nebezpečí nejméně na další dva roky. Ohromně zadlužené USA, které jsou z velké části ekonomicky orientované na parazitismus, mají stále dvě zbraně: schopnost neomezeně tisknout dolary a globální vojenskou sílu. Pokud však dolarová inflace již nebude moci držet krok s rostoucí nespokojeností z celého světa, vojensko-průmyslový komplex již nebude moci být financován.

Nemůže být žádných rozumných pochyb: čím dále devastace „západních hodnot“ postupuje, čím dutěji znějí fráze o „svobodě a demokracii“ dutým miliardám lidí, tím nebezpečnější a agresivnější jsou takzvané „elity“ a prospěcháři těchto „západních hodnot“. Nečekáme na vysoce nejisté časy, jsme přímo uprostřed nich.

 

(rp,prvnizpravy.cz,pinews,foto:arch.)