Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pravda zvítězí!

5. 7. 2019

Pan prezident nám v minulých hodinách sdělil, že pan ministr Staněk odhalil korupci na ministerstvu kultury. Pana ministra proto odvolá, až bude uvedená činnost prošetřena policii.  Toto stanovisko považujeme za správné.

 

Sněhurka a čtyři trpaslíci nám však sdělují  následující:

„Miloš Zeman se ocitl mimo ústavní rámec, premiér mu nedokáže nebo nechce čelit, ČSSD znovu odkládá řešení. Dostali jsme se do situace, kdy ministra už více než měsíc neumí vyměnit ani strana, která ho nominovala, a nejnověji už ani premiér,“ reagoval na výsledek jednání předseda ODS Petr Fiala.“ (novinky.cz)

 

Snad všichni politici verbálně bojují proti krádežím, proti korupci. Křičí z plna hrdla již dlouho, celá desetiletí, že to, co bylo ukradeno, musí být vráceno. Proč v případě „rozkrádání“ na kultuře trvají na odvolání ministra kultury, když tento ukázal, kam mizí peníze? Neměly by naši trpajzlíkové tvrdě požadovat, aby se vše řádně vyšetřilo a viníci byli soudně potrestáni? A potom, když pravda zvítězila, by ovšem neměli naléhat na odvolání pana ministra, ale spíše mu, třeba jen ze slušnosti, zatleskat.  Kde to vlastně žijeme? Jací lidé si hrají na politiky? Co sledují? Obhajují zájmy nás všech, či jen ty stranické?  To nás napadá, když sledujeme mnohé současné děje. Kde zůstávají naši skuteční státníci a politici, dbající obecného blaha?

J. Skalský

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář