Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lichtenštejni jako zrádci a nepřátelé ČSR

21. 6. 2021

Lichtenštejni jako nepřátelé a zrádci ČSR ?

 

K neustálým mýtům o Lichtenštejnech v našem tisku je nutno povědět toto. Svatá prostoto - je to přece historikům a právníkům nad slunce jasnější! Probůh, proč s nimi neměla ČSR nikdy diplomatické styky?Jsou na to notoricky známé doklady z dějin.

 

A) Lichtenštejni jako ničitelé Koruny České - viz pobělohorské konfiskace, které prováděl Lichtenštejn jako direktor trestního tribunálu, a vojenská služba Habsburkům po více jak dvě století.

 

B) Lichtenštejni jako habsburská šlechta nevyhovující Washingtonské deklaraci ustavené ČSR

Masarykova pozemková reforma 1919 jim sebrala část majetků nad 150 ha podle jejich služebnosti Habsburkům, nepřátelských státu. Příkladně brněnská zemědělská universita dostala lesy bývalého lichtenštejnského panství Pozořice již r.1919!

 

C) Protektorátní Lichtenštejni princ Hans Lichtenstein a hrabě Podstatzky-Lichtenstein kolaborovali s Hitlerovým náměstkem protektorátu, válečným zločincem Neurathem, a jsou takto podepsáni.

 

D) Kníže Lichtenštejnska jednal s Hitlerem, a země podle Hitlera ušetřena okupace jako země německá.

 

E) Lichtensteini porušili neutralitu v II.válce vojenským asylem jedné divize gen. wehrmachtu Holmston-Smyslovského s tisíci kozáky ROA (alias vlasovci-kononovci), přes protesty Spojenců tj. Britů a Sovětů!

 

Zkrátka a dobře - nevyhovují ani Masarykově pozemkové reformě, ani dekretálním paragrafům, ani Postupimi. Finito.

 

Nezáleží na Lichtenštejnech.Záleží na kolaborantském Česku, zdali toto vše dokáže uplatnit proti nim! Už je mi trapné, toto neustále opakovat. Zde se projevuje především naprosté selhání české akademické historické a právnické obce, jako již tolikrát v našich dějinách.

jir

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář