Jdi na obsah Jdi na menu
 


BIS, Zeman, ruští špijóni a velezrada, Michal Brand

3. 12. 2020

BIS, Zeman, ruští špijóni a velezrada

 Michal Brand

 

BIS ve své pravidelné roční zprávě uvedla, že Česká republika je přímo prolezlá ruskými špijóny. A v posledních letech BIS straší ruskými špijóny snad více, než nás koronavirem straší naše pomatená média a ještě pomatenější kočkologové.

 

Prezident Zeman si podle informací Radiožurnálu „Českého“ rozhlasu vyžádal k věci ruských špijónů konkrétní informace.

 

Podle zákona je BIS povinna informovat prezidenta, předsedu vlády a příslušné ministry jak pravidelně, tak kdykoli o to zmínění požádají.

 

A když BISka vykřikuje, že tu řádí miliony ruských a čínských špionů, tak je přímo povinnost prezidenta, předsedy vlády a příslušných ministrů vyžádat si podrobnou a konkrétní informaci.

Povinnost všech příslušných ústavních činitelů byla vyžádat si konkrétní a podrobné informace o aktivitách ruských špijónů.

 

Spíše je zarážející, že o podrobnou a konkrétní informaci o tisících ruských špionů nepožádal předseda vlády a příslušní ministři. To vypadá z jejich strany jako hrubé zanedbání ohrožující bezpečnost státu.

 

Ale mnohem spíše všichni vědí, že BISka prostě na základě rozkazů z USA plká žvásty pro propagandu a jen Zeman do toho nesmyslu "zpráv" BISky kopnul.

 

Kdyby plukovník Koudelka z „dobrého oddílu“ STS Chvojkovice – BIS sloužil v Putimi, tak by o zatčení dobrého vojáka Švejka v uniformě carského vojáka napsal ve výroční zprávě BIS nejméně tři stránky. A požádal o povýšení rovnou na maršála, protože za takovou trefu by generálská hodnost byla málo.

 

V téhle zemi je hodnost plukovníka snad prokletá – plukovník Emanuel Moravec, plukovník Roman Prymula, plukovník Michal Koudelka, jeden v.. a zrádce vedle druhého.

 

A právníci, kteří tvrdí, že když si prezident republiky vyžádá od BIS zprávu, tak je to velezrada, by měli vrátit titul a jít se živit něčím, na co jejich schopnosti postačují. Například zametání ulic, odvoz komunálního odpadu nebo třídění tříděného odpadu.

(Zemanovy požadavky na BIS? Kroužíme kolem velezrady, říká ústavní expert

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zemanovy-pozadavky-na-bis-krouzime-kolem-velezrady-rika-ustavni-expert-131815 )

 

Konkrétně například „Ústavní právník a pedagog Právnické fakulty Univerzity Karlovy Jan Kysela“ se zřejmě rád rozohněně vyjadřuje, jak si zaoceánský režim Deep State žádá, aniž by se obtěžoval tím, že v ČR existují nejen zájmy tupé americké protiruské propagandy, ale také nějaké zákony.

Ústavní právník Kysela by si mohl například přečíst:Zákon č. 153/1994 Sb. Zákon o zpravodajských službách České republiky.

§ 8 Podávání zpráv zpravodajskými službami a ukládání úkolů zpravodajským službám

 

(1) Zpravodajské služby podávají prezidentu republiky a vládě jednou za rok a kdykoliv o to požádají zprávy o své činnosti.

 

(2) Zpravodajské služby předávají prezidentu republiky, předsedovi vlády a příslušným členům vlády v případech zjištění, která nesnesou odkladu, informace bezprostředně.

 

Takže okolo velezrady tu zcela jistě mnozí našlapují. Například šéf BIS a všichni proti-zemanovští hysterici v této kauze.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář