Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak mám pro vás novinky, vy nacistické české mrchy

10. 2. 2020

Tak mám pro vás novinky, vy nacistické české mrchy

 

Milena Doušková, 09.02.2020

 

Asi máte z nadpisu pocit, že jsem se pomátla na rozumu. Ne, nepomátla. To je nová světová historie pod taktovkou české historičky.

 

Češi začali holokaust, tohle nám na triko přišila nový německá kniha. Vlastně jsme sami od sebe zakládali židovská ghetta a raději jsme ani nečekali na rozkaz německých okupantů. Přepisování historie je v plném proudu. Potomci německých fašistů chtějí velet EU bez tíhy minulosti a tak se vina rozptyluje mezi státy, kteří pod nimi trpěly a jejichž občané umírali.

 

Německé velvyslanectví v Praze nám hrdě ukazuje svoji novou knihu Mezi Prahou a Mikulovem s podtitulem Život židů v českých zemích, kde bez skrupulí obviňují Čechy ze spolupachatelství na holokaustu. Vyjde v několika jazycích a dokonce i v hebrejštině.

 

Němci za války vyvraždili 6 milionů Židů a chtějí se z toho vyzout a velkou část viny hodit na náš národ. Zase v tom má ty své špinavé pracky neziskovka – Adalbert Stifter Verein a nabízí německý pohled na české dějiny pod perem spisovatelky a historičky Kateřiny Čapkové z Akademie věd.

 

Kniha nám má ukázat, že my, Češi, jsme vyráběli židovská gheta sami, bez příkazů německých okupantů. Česká nenávist k židům byla prý obrovská a tak čeští fašisté nepotřebovali žádné rozkazy při přípravách na konečné řešení židovské otázky. Čapková a Formmer se v knize pokusili vyrobit Čechům jejich fašistickou minulost,” píše historik Cerman a velmi se snaží vzbudit nás dojem, že Češi vytvářeli židovská ghetta ještě před Terezínem a Němci se k nim jen tak nějak jako by přidali.

 

http://www.usd.cas.cz/vyzkumni-pracovnici/capkova-katerina/

 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Frommer

 

http://blog.aktualne.cz/blogy/ivo-cerman.php

 

To my, Češi, jsme svým děsným chováním svojí nenávistí spustili druhou světovou válku, vyvraždili milióny lidí na frontách a v koncentračních táborech. Němci jsou oběti českých našeptávačů a manipulátorů. To Češi potřebují vyhladit, aby už nikdy nemohli přinutit statečný a slušný německý lid k válce. Nebýt nás, tak se to vůbec nestalo.

http://www.na-septande.cz/

Přišlo e-poštou

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář