Jdi na obsah Jdi na menu
 


Švédský chalifát - nejen bílý Švéd, ale dokonce už i černoch je méně než muslimský kriminálník a nelegální migrant

26. 7. 2019

  Michal Brand

 

Ve Švédském Islámském Státu (dříve známo pod názvem Švédsko, dnes možná Mixland, pokud se splní přání tentokrát desetileté pomatené blbky, která nic neumí a chce být bez práce populární celebritou) byl zatčen americký rapper A$AP Rocky. Podle „informací“ v českých médiích napadl nebohé lidi na ulici, popral se s nimi a dokonce je i zranil.

Švédská policie ho zatkla a drží ho ve vazbě.

Za jeho propuštění intervenoval i americký prezident Trump.

Až potud vše vypadá jako obvyklé schéma: namyšlená celebrita show bus machrovala a myslela si, že si může všechno dovolit; a americký prezident, jako vždy, chápe i zločince a lumpy s americkým občanstvím jako herrenvolk, kterému nesmí být nijak „ubližováno“ žádnými Untermenschen, ať už v jakékoli provincii kdekoli na světě.

Také jsem si to myslel.

Než jsem trochu probrouzdal internet, abych si zjistil fakta a prověřil, co se vlastně stalo.

No. Je to zase trochu jinak.

  1. Osobou, údajně napadenou americkým rapperem, je afghánský migrant Mustafa Jafari. Nějak to většina médií zapomněla zmínit.
  2. Nechci být xenofobní rasista, ale přeci jen zmíním, že podle všech (jistě xenofobních a rasistických) statistik vedou dokonce i mezi všemi těmi negramotnými „inženýry a doktory“ právě afghánští migranti v kriminalitě, násilnosti, brutalitě, nerespektování zákonů ani běžných norem chování a všech dalších aspektech pověstného kulturního obohacení.
  3. Mustafa Jafari má za sebou odsouzení za držení drog. Podle Daily Mail. Podle https://globintel.com/sweden/mustafa-jafari-bio-wiki-age/ má „nebohý napadený“ afghánský muslimský nelegální migrant za sebou hned 4 odsouzení, mj. za napadení a ublížení na zdraví.
  4. Podle týmu amerického rappera byl Mustafa Jafari pod vlivem drog a před celým incidentem obtěžoval na ulici dívky. Ale to je jistě lež, nelegální migranti z islámských zemí by nikdy, ale opravdu nikdy žádnou evropskou dívku neobtěžovali. Žena je pro ně téměř svatá, v jaké úctě ji mají, zejména pokud není oblečena v tmavém pytli na brambory, ehm, v burce.
  5. tvrdá fakta, posuď sám, milá čtenářko, milý čtenáři:
    1. Video první – před samotnou rvačkou

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7285369/A-AP-Rockys-victim-Afghan-immigrant-drug-conviction.html

  1. Video druhé – část rvačky

https://www.tmz.com/2019/07/25/asap-rocky-alleged-victim-criminal-assault-record/

Nevím, co jste viděli vy. Budu hovořit čistě za sebe. Můžete nesouhlasit.

Moje xenofobní oko se po zhlédnutí obou videí zcela odporně rasisticky rozhodlo zastat se amerického černocha.

Podle mne je zcela zjevné, že americký rapper a parta lidí z doprovodu se celou dobu snažili odejít. Afghánský migrant s nějakým dalším „kolegou“ je neustále pronásledoval, šel za nimi a nebylo možné ho setřást. Podle mne očividně chtěl vyprovokovat konflikt.

Samotná rvačka pak ukazuje jednu věc, podle mého názoru – afghánský migrant není zvyklý, že před ním lidé nepadají na kolena, nenechají si vše líbit a nedrží hubu, jako to dělají všichni Švédi. Takže byl dost překvapen, když ho rapper chytil a praštil s ním o zem a pak mu uštědřil nakládačku. To je prostě dyškrymance! Americký černoch si měl stejně jako Švédi lehnout na zem, nechat se sám zkopat a okrást!

A ještě se omluvit za svoji „White privilege“. Co? Že se černoch nemůže omlouvat za WHITE Privilege? A proč ne? V multikulti jde všechno, stačí chtít! Když se padesátiletý chlap může cítit šestiletou holčičkou, být následně adoptován rodinou se dvěma malými dětmi a všichni to musí přijmout jako „skutečnost“ (https://www.mirror.co.uk/news/world-news/transgender-dad-leaves-wife-seven-7001642 a https://tinyurl.com/y34k8e7y ), tak proč by černoch nemohl být bělochem a omluvit se za stejnak neexistující bělošská privilegia. Stejně jediné bělošské privilegium, které existuje, je bělošská pracovitost, invence, orientace na vlastní úsilí.

Co z toho případu vyplývá? Vyplývá z něj podle mého názoru to, že mutlikulti dospělo ve Švédsku do další fáze – nelegální migrant, s kriminální minulostí (a bezpochyby i budoucností) je více dokonce i než jinak pozitivně diskriminovaný (reálně privilegovaný na základě rasy, tedy z rasistických pohnutek privilegovaný) černoch. Za podmínky tedy, že v případě nelegálního migranta-kriminálníka jde o muslima.

Otázkou už je pouze to, jak to je podle švédského šaría, pokud by americký černoch napadl třeba indického budhistu. To by byl oříšek, na jaký si bude muset Švédský chalifát najmout nějakého nového Eichmanna, který dá vše do přesných pravidel „čistokrevný muslim“, „půl nevěřící pes“, „čtvrt nevěřící pes“ a podobně.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář