Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stanovisko Aliance národních sil k protiruským aktivitám některých celostátních nebo lokálních českých politiků.

29. 11. 2019

Stanovisko Aliance národních sil k protiruským aktivitám některých celostátních nebo lokálních českých politiků.

 

Po analýze současné situace jsme se rozhodli jasně a zřetelně vyjádřit k současné neúnosné politické situaci v ČR, k nerespektování mezinárodního práva a k falešnému přepisování historie.

 

Je zřejmé, že se český stát – co se týče funkce řídit společnost – rozkládá. Nefunkčnost státních orgánů bije do očí. Zdivočelá komunální politika nabírá takových rozměrů, že není možné předvídat hlavní směry politiky státu a to nejen v zahraničně politické oblasti. Hospodářství, zdravotnictví, školství, zemědělství atd., jsou také naprosto paralyzovány.

 

Protiruské zahraničně politické postoje premiéra ČR, předsedy Senátu ČR, ministra zahraničí ČR, některých poslanců, europoslanců a mnohých senátorů, primátora Prahy, starosty Prahy 6, starosty Řeporyj a mnohých dalších, včetně činnosti neziskových organizací a spolků typu Milion chvilek pro demokracii činí z našeho státu „banánovou republiku“ lépe řečeno: „absolutního sebevražedného slouhu“. Toho samozřejmě umným způsobem využívají globalisté a nadnárodní korporace, soustředěné především v Evropské unii, kteří si v žádném případě nepřejí, abychom byli suverénním národním státem, který by měl pod kontrolou své vlastní hospodářství a především nerostné bohatství.

 

Proto vyzýváme parlamentní politiky, aby v rámci krizového scénáře okamžitě dali Českou republiku do stavu normální parlamentní demokracie, která slouží lidu této země, nebo aby odstoupili.

 

Zároveň vyzýváme občany, aby svým postojem dali jasně najevo, že se stávajícím chaotickým stavem v našem státě nesouhlasí, že si nepřejí, aby o nich svévolně rozhodovali někteří politici, globalisté, nadnárodní korporace nebo někdo z Evropské unie. Že si přejí klidný a spokojený život a ne stresové nekoncepční řízení, které obyvatelstvu naší země nedává naději ani jistotu v klidu vychovávat své děti a starat se o rodinu.

 

 Praha 28. 11. 2019

 

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně ANS

JUDr. Karel Hais, 1. místopředseda ANS

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář