Jdi na obsah Jdi na menu
 


Redaktoři se šli podívat, jak imigranti dodržují karanténu. Sotva vyvázli živí...

7. 4. 2020

Redaktoři se šli podívat, jak imigranti dodržují karanténu.

Sotva vyvázli živí...

Autor: odjinud | Publikováno: 7.4.2020 | Rubrika: ShortNews

 

Redaktoři vlajkového francouzského deníku Le Figaro se vyjeli podívat do druhého největšího francouzského města, které už začíná být většinově imigrantské - Marseille, jak tam imigranti dodržují karanténu. A to asi neměli dělat. Tak tak vyvázli živí. Hlouček imigrantů je obstoupil a atmosféra začala rychle houstnout. "My se tu ničeho nebojíme! To (Covid-19) je nemoc bílých! Kliďte se odsud!" Sbalte se do tohoho vašeho zasr...ýho auta, než ho podpálíme!"

 

Redaktoři rychle zapomněli na nějaké focení místních, a za bušení pěstmi a kopání do karoserie koukali vypadnout. Ještě na dálnici je pronásledovala imigrantská eskorta.

 

Podobně je to i v jiných západních zemích, avšak jejich politici včera podepsali prohlášení, že mají starost o demokracii a evropské hodnoty ve ... východních zemích. No jak je nazvat slušně..?

 

A neměly by spíše východní země mít starost, jak je to s demokracií a evropskými hodnotami a stavem práva (tedy evropského nikoli islámského) v islamizovaných západních zemích a jejich zaimigovaných no-go zónách? A bezesporu by se setkali s podporou velké části západních občanů, byť by jejich političtí hrobaři supěli.

 

zdroj:

 

https://twitter.com/DamienRieu/status/1245468099618504710/photo/1

 

https://www.fdesouche.com/1357923-des-journalistes-du-figaro-agresses-dans-une-cite-marseillaise-et-poursuivis-sur-lautoroute-par-des-dealers-on-a-peur-de-rien-ici-cest-une-maladie-de-blancs

 

https://www.bbc.com/news/world-europe-52135402

 

https://www.forum24.cz/koronavirova-krize-obavame-se-o-vladu-prava-a-demokracii-pise-trinact-statu-eu/

 

https://lesobservateurs.ch/2020/04/02/des-journalistes-du-figaro-agresses-dans-une-cite-marseillaise-et-poursuivis-sur-lautoroute-par-des-dealers-on-a-peur-de-rien-ici-cest-une-maladie-de-blancs/ 

 

https://zdravi.euro.cz/covid-19-trinact-statu-eu-ma-kvuli-restrikcim-obavy-o-demokracii/

 

https://www.euractiv.com/section/justice-home-affairs/news/13-eu-countries-say-deeply-concerned-about-democracy/

 

www.eurabia.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář