Jdi na obsah Jdi na menu
 


P.C.Roberts - Nejnebezpečnější kniha zveřejněna

12. 1. 2021

P.C.Roberts - Nejnebezpečnější kniha zveřejněna

 

Je nepravděpodobné, že by moji čtenáři potřebovali vysvětlení, proč bylo zabráněno Trumpovu znovuzvolení, píše Paul Craig Roberts, americký publicista.

Paul Craig Roberts, americký publicista

12. ledna 2021 - 10:10

 

Ale moje shrnutí nezvratných důkazů o tom, že prezidentské volby byly odcizeny v důsledku dobře organizovaného spiknutí, zachrání komukoli vymytí mozků opakovanými falešným tvrzením presstitutů, že neexistují žádné důkazy krádeže voleb.

 

Moje čtenáře by kniha Korsgaarda zajímala. Nazval knihu Nejnebezpečnější kniha, která kdy byla napsána, protože vysvětluje podvody, které se používají k nastolení totalitní existence. Kniha - 765 stran - je souborem esejů od Korsgaarda, Jerry Day, Jamese Corbetta, Gideona Polyy, Johna Remingtona Grahama, Reinera Fuellmicha a obsahuje 18 mých esejů. 

 

Je toho příliš mnoho, ale mohu vám poskytnout přehled. V „Jednom světě digitální diktatury“ popisuje Korsgaard systém sociálního úvěru, který se zavádí v Číně. Systém sociálního kreditu je systém řízení chování. Digitální revoluce umožňuje masové špehování a Čína využívá schopnosti k vytvoření profilu každého občana v reálném čase. Profil sociálního kreditu občana určuje, zda může jít na univerzitu, mít pas, řidičský průkaz, nárok na půjčku nebo mít domácího mazlíčka. Jednotlivec ztrácí veškeré soukromí a veškerou samostatnost a přizpůsobuje své chování vládním standardům. V další eseji „Budoucnost života v digitálním gulagu“ Korsgaard srovnává život v digitálním světě se samotkou ve vězení. Popisuje probíhající práci amerických akademiků, kteří se zasazují o „pilulky na posílení morálky“ s cílem manipulovat morální chování jednotlivců biologickými prostředky, aby bylo dosaženo shody s požadovaným chováním, jak je stanoveno našimi kontrolory. Ignorování naší ústavní ochrany univerzitními profesory by nás mělo všechny znepokojit. Mnozí se zavázali k totalitní kontrole.

 

Jerry Day nám dává „Tvrdý [a děsivý] pohled na umělou inteligenci.“ Lidé nemají tušení o nebezpečí, které nám hrozí.

 

Obhájce John Remington Graham se zabývá případem údajného bombardování Bostonského maratonu a ukazuje, že Dzhokhar Tsarnaev byl odsouzen tváří v tvář vlastním důkazům FBI, které prokázaly jeho nevinu.

 

Gideon Polya se zaměřuje na zvěrstva spáchaná válečnými zločinci uprostřed nás a na lehkost, s jakou páchají masové vraždy.

 

James Corbett povídá o Billu Gatesovi a ukazuje, že Gates pro nás představuje větší nebezpečí než Covid a globální oteplování.

 

Každý z nás potřebuje rozšířit svoji mysl a rozvíjet své povědomí o rostoucích hrozbách pro nás jako jednotlivce, kteří se rozhodují sami. Pokud si neuvědomujeme záměr proměnit nás v Borgy, nemůžeme odolat. Eseje jsou velmi čitelné a poskytují inteligentní úlevu od propagandy rozmístěné továrnami na lži, uzavírá Paul Craig Roberts.

(rp,prvnizpravy.cz,pcroberts,foto:arch.)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář