Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nebenzja - Rusko odstraní hrozbu z Ukrajiny. „ Když ne mírem, tak vojenskými prostředky“

7. 12. 2022

Nebenzja - Rusko odstraní hrozbu z Ukrajiny. „ Když ne mírem, tak vojenskými prostředky“

6. 12. 2022 Janinna komentářů: 2 OSN, Rusko, Ukrajina

Nebenzja: pokud se hrozba z Ukrajiny neodstraní mírem, Rusko to udělá vojensky. Tak či onak bude cílů SVO dosaženo, zdůraznil stálý představitel Ruska při OSN.

Pokud hrozbu, kterou představuje Ukrajina, nelze odstranit mírem, Rusko to udělá vojensky. Toto prohlášení učinil stálý představitel Ruska Vasilij Nebenzja na zasedání Rady bezpečnosti OSN.

Poukázal na to, že země Západu v posledních 8 letech vychovávají z Ukrajiny „protiruské monstrum“ a zavírají oči před všemi hrůznými zločiny Kyjeva proti civilistům na Donbasu a také ukrajinským občanům. Západní země ignorovaly glorifikaci nacistických zločinců a jejich kompliců, stejně jako perzekuci rusky mluvícího obyvatelstva.

Kyjevskému režimu bylo vše odpuštěno v očekávání, že jednoho dne s nenávistí zaútočí na Rusko a stane se nástrojem v geopolitickém boji USA, zdůraznil Vasilij Nebenzja.

Poukázal na to, že s tím souvisí ostrá kritika Západu vůči Rusku. Všechny cíle speciální operace na Ukrajině, stanovené ruským vedením, však budou tak či onak vyplněny, upozornil stálý představitel.

Pokud těchto cílů nelze dosáhnout mírovou cestou a proměnit Ukrajinu v normální stát s dobrými sousedy, ze kterého nebude přicházet hrozba Rusku, pak bude tohoto cíle dosaženo vojenskými prostředky, uzavřel.

Pro Pokec24 přeložila Janinna