Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mendlova univerzita přišla o akreditaci pro doktorandská studie. Hádejte kde

19. 1. 2023

Mendlova univerzita přišla o akreditaci pro doktorandská studie. Hádejte kde

19. 1. 2023 josh-xy  

Nerudová se  nyní  vrhla  do objetí s Pavlem. Jedno tělo jedna  duše! Objíždí s ním republiku a dělá mu maskota. Aby  prý  vyhrál proti  zlu.

Kosa  psala, že na Mendlovce probíhá  šetření Národní akreditační agentury s možností, že  téhle  universitě, kterou  Bambuše  ještě  do nedávna  vedla, hrozí až odejmutí akreditace  pro  část  doktorandských studií…

A  co vlk právě nečte na Novinkách.cz? Tohle:

Mendelova univerzita přišla o akreditaci pro část doktorského studia

A která že její  část  nesmí už  školit  doktorandy, protože  zjevně  nemá na  to kvalifikaci nebo tak činila v rozporu s předpisy nebo obojí?

Schválně – hádejte:

Cituji:

Rada Národního akreditačního úřadu pro vysoké školství (NAÚ) v čele s předsedou Robertem Plagou na svém dnešním zasedání rozhodla, že Mendelova univerzita přijde o akreditaci pro doktorské studijní programy ve vzdělávání ekonomických věd.

Podle Plagy rada zároveň odebrala univerzitě možnost uskutečňovat doktorské studijní programy Ekonomika a management v českém a anglickém jazyce. Opatření se týká provozně ekonomické fakulty, na které se podle Plagy vyskytla pochybení, s nimiž si systém vnitřní kontroly nedokázal poradit.

A kdopak na téhle  fakultě  byl a pořád je velkou šajbou???

Pokud odpovídáte – umělá  marketingová loutka  Bambuše , občanským jménem Nerudová,  pak se nemýlíte!!!!

V článku se dále praví:

K odebrání institucionální akreditace přistoupila dnes rada NAÚ poprvé, od doby, kdy byl tento institut zaveden, žádná jiná vysoká škola zatím takto potrestána nebyla. Prakticky to znamená, že Mendelova univerzita přichází u zmíněného doktorského studia v ekonomických oborech o autonomii. Už nebude moci si o  jednotlivých studijních programech rozhodovat interně.

Tak tohle je  Bambuše v plné kráse!  když se  chlubí  tím, jak je mladá a hezká!  Tohle je ona. Zkrátka akreditační agentura konstatovala  v podstatě podvod. Na domovské fakultě  Nerudové.

A tahle  dámička, buď  zcela neschopná  nebo zapletená do podvodu, snad se dozvíme, která z těch dvou možností  je ta správná, nám chtěla prezidentovat!!!!!

A  teď  tlačí na  Hrad Pavla!  A Babiš  prý je zlo! Jí chytí na hrušce a ona má  tu drzost  ukazovat na někoho jiného!!!

Pavel si pochvaloval,  jak úžasně se  s ní spolupracuje a jak nezištně poskytuje pomoc….

No svůj k svému!  Řekl bych. Tak ať si jí užije!

Na Mendlovce už  mají jasno.

pokec24.cz