Jdi na obsah Jdi na menu
 


K článku "Jak vypadaly Vánoce vojáků v obleženém Stalingradu: Mráz, hlad a smrt"

27. 12. 2019
K článku "Jak vypadaly Vánoce vojáků v obleženém Stalingradu: Mráz, hlad a smrt"
 
Paní šéfedatorko Kateřino Fejková,
 
otřásám se hnusem nad Vaší manipulací s city, zejména mladých lidí. My starší přeci ještě něco o bitvě u Stalingradu víme ... https://www.dotyk.cz/magazin/vanoce-stalingrad-nemecka-armada-20201209.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu <https://www.dotyk.cz/magazin/vanoce-stalingrad-nemecka-armada-20201209.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu>
 
Dospěli jsme tedy na samý vrchol překrucování faktů. Tady už je vidět, že černá se stává bílou a bílá černou, agresor obětí a obránce své rodiny a vlasti agresorem.
Kolik sprostoty v sobě museli autor článku a šéfredaktor najít, aby mohli takto pohlížet na neuvěřitelné utrpení, které Rusům způsobili nacisté právě u Stalingradu. Ti, kteří očekávali, že Rusové dodrží jejich křesťanské tradice a nevyužijí jich k záchraně sebe sama!
 
" Sovětská strana dobře věděla, jak citlivě Němci vánoční svátky prožívají, a neváhala schválně zaútočit i ráno na Boží hod."
 
Ti nekulturní Rusové si dovolili zákeřně porušit sváteční pohodu tím, že bránili svoje obydlí i na Štědrý den a němečtí masoví vrahové civilistů, slovanských žen a dětí museli na svých 10 tun cukroví čekat až do 26.12.! To je ta nezměrná ruská krutost a lidské nepochopení!
Myslíte, že ruským vojákům někdo dovezl cukroví? Přesto nadlidským úsilím zvítězili a nakonec osvobodili mj. i Vaše předky. Píšete o nacistech "šlo spíš o začátek utrpení". Ano byl to teprve začátek nezměrného utrpení všech národů které se nacisté chystali bezohledně a bezcitně vyhladit.
Všechny fotografie přiložené k článku jednoznačně a pravdivě dokládají historicky pravdivý pohled na fašistickou agresi.
 
Už podle výběru článků je patrné, že se v "Dotyku" zaměřujete na líčení krutostí. Pokud ale krutost přisuzujete i obráncům Stalingradu při zoufalé záchraně vlastních životů, v ten moment se vaše zvláštní orientace obrací přímo proti vám. Za své činy si následky neseme každý sám, tak si jen vzpomeňte, až Vám spravedlivý osud začne Vaše činy vracet, tak jak se to stalo těm trpícím Němcům na území cizího národa.
 
Pokud byste dospěla k vzácné sebereflexi, doporučuji si pustit alespoň kousek dvoudílného francouzského dokumentárního filmu o bitvě u Stalingradu, pokud ve Vás zbyla špetka citu, budete v šoku!
 
Dan Krajčír
 
OTEVŘENÝ DOPIS
Přišlo e-poštou
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář