Jdi na obsah Jdi na menu
 


Islamisté a soumrak Evropy

7. 8. 2019
PhDr. Stanislav Balík
 

Knížka Islamisté a soumrak Evropy volně navazuje na publikaci Náš boj s Islámským státem. Situace je mnohem vážnější, než by se dalo předpokládat z prvního dílu. Brány Evropy již byly otevřeny do všech světových stran díky bývalému americkému prezidentovi Obamovi, německé kancléřce Merkelové a papeži Františkovi. Všichni tři ztělesňují tu největší dekadenci svých úřadů. Nikdy v amerických dějinách nebyl v čele prezident, který by v důsledku svých činů podporoval islamisty s cílem destabilizovat Evropu. V době prezidentského mandátu Bushe mladšího měli všichni pocit, že je nejhorším prezidentem v amerických dějinách, ale Obama ho ještě v mnohém předčil. Jeho politika somalizace byla naprosto bezprecedentní. Znovu zapříčinil zničení Iráku, nechal zničit Sýrii, Lýbii a částečně destabilizoval Egypt, Jemen a především celou Evropu. Evropská unie se tak ocitla díky tomuto prezidentovi ve své největší krizi a Brexit je přímým důsledkem jeho politiky. Celá kontinentální Evropa se tak ocitla před kolapsem. Rozpad Unie může být důsledkem Obamovy politiky, ale za viníka bude označen Trump. Současný americký prezident je již teď obviňován ze všeho špatného, co se v Evropě a ve světě děje.

 

Trojský kůň byl do Evropy dopraven jinou Svatou Trojicí, která dělala vše pro to, aby byla svatořečena. Obama byl za to, že má podíl na pádu sekulárních států jako bašt odporu proti šíření islamismu, odměněn Nobelovou cenou míru krátce po svém zvolení roku 2009. Kancléřka Merkelová, která se stala ženou roku 2015 a má ambici být vůdcem Západu po tom, co byl zvolen nevhodný prezident Trump. Merkelová způsobila svým zvaním uprchlíků na území Německa a celé Evropy uprchlickou katastrofu. Tisíce islamistů z Islámského státu se dostaly bez jediného výstřelu na území Evropy, celá pátá kolona má však miliony a potencionálně desítky milionů členů. Německá kancléřka je ochotna přijmout všechny, kteří chtějí přijít za námi do Evropy. Bude tím vyjadřovat odpor k politice amerického prezidenta, který nechce přijmout nikoho. Evropa je v přijímání migrantů vstřícná a bezbranná, ochotná a naprosto naivní, zatímco americký prezident uzavře hranice a bude je bránit stále funkční armádou. Evropa je naprosto zranitelná, dokonce když Sarkozy rozpoutal válku proti Lybii v roce 2011, potřeboval stále doplňovat munici u Američanů, stejně na tom byli Britové. Žádná evropská armáda dnes není schopna vést válku bez Američanů. Evropa je z vojenského hlediska naprosto neschopná boje. Proto vypuklo naprosté zoufalství po tom, co Trump hovořil o skutečnosti, že je NATO přežitkem studené války. A měl samozřejmě pravdu. Evropané nejsou ochotni nést náklady za svou obranu, natož aby trpěli a přinášeli oběti. Nejvíce pacifistickou armádou v Evropě je německá armáda. Německá vláda vynakládá na armádu něco málo přes jedno procento hrubého domácího produktu, raději dává své finanční prostředky pro potřeby migrantů a němečtí vojáci se museli přestěhovat z kasáren do stanů. Nastal největší úpadek kdysi militaristického státu za druhé a třetí říše. Čtvrtá říše je ze své podstaty dekadentní, pacifistická a zcela impotentní, je zralá k tomu, aby byla zničena islamisty, kteří si na jejich troskách vytvoří chalífát. Merkelová si zřejmě nic jiného nepřeje a dělá vše pro to, co je v jejich silách, navíc si začíná hrát na disidentku, která jde proti Američanům. Poté, co si Američané zvolili konečně prezidenta, který hájí jejich vlastní národní zájmy a ponechává Evropu samu sobě, tak německá kancléřka dělá vše pro to, aby ještě více zabetonovala své neudržitelné pozice. Je to jako když Adolf Hitler veřejně vyhlašoval v roce 1945, že vyhraje válku. Kancléřka ve své roli vůdce Evropy je stejně fanatická jako její předchůdce. Všichni víme, kam dovedl Hitler Německo a celou Evropu, Merkelová jde v jeho stopách, chce vidět Německo a celou Evropu v troskách. Dělá vše pro to, aby náš kontinent vypadal stejně jako dnešní Irák, Sýrie, Lýbie a Jemen. Bere si také příklad z Hitlera, z toho, kam dovedl Německo a dostal Evropu v roce 1945.

 

Třetím členem povedeného triumvirátu je papež František. Tento povedený zástupce Kristův na zemi dělá všechno pro to, aby katolická církev skončila svou pouť dějinami. Tento papež se přičiňuje o to, aby se katolická církev rozložila, stal se vůdcem páté kolony, stejně jako jeho spojenci v triumvirátu. Jeho rozkladné působení se však neomezuje pouze na samotnou církev. Ještě více se zaměřil na rozložení evropských hodnot a zemí, ve kterých má největší vliv. Země, která je nejvíce ohrožena jeho licoměrnou politikou, je Itálie. Katolická církev má v této zemi ještě relativní vliv a papež je stále považován za morální autoritu. Itálie je v současné době nejvíce zasažena uprchlickou krizí, protože z Libye přijíždějí statisíce uprchlíků, kteří jsou přepravováni námořnictvem EU, loděmi neziskovek a italskou pobřežní stráží. Proti této politice se postavila Liga, která se stala členem, nové koaliční vlády v roce 2018. V postavě ministra vnitra Salviniho získala Itálie vůdce, který bojuje proti všem katolíkům v čele s papežem, kteří podporují sebevražednou politiku. Nejvíce však Salvini bojuje proti kancléřce Merkelové a celé byrokratické EU, která dělá vše pro likvidaci Evropy svou šílenou politikou. Hlava katolické církve při každé vhodné příležitosti propaguje vlny uprchlíků, žehná jim, umývá jim nohy a přesvědčuje Evropany, že je nutné přijmout snad všechny chudé obyvatele Afriky a Asie. Tvrdí, že jsme příliš bohatí a naší křesťanskou povinností je rozdělit se o naše bohatství se všemi chudáky a tím, že budeme následovat příkladu Ježíše Krista. Lidskoprávní agenda se stala nejvyšší hodnotou umírající Evropy a papež chce žehnat tomuto vývoji. Postmoderní katolická církev pod jeho vůdcovstvím se rozkládá stejně rychle jako EU pod vůdcovstvím Angely Merkelové.

 

Triumvirát byl neobyčejně pracovitý při svém poslání, které dokázalo dostat Trójského koně přímo za brány Evropy. Hradby byly zbořeny, odhodili jsme zbraně.  Místo toho se z policistů a vojáků stali humanitární pracovníci, kteří mají jedinou povinnost, která spočívá v tom, že musejí sloužit invazní armádě. Nikdo se již nemá zajímat o bezpečnost Evropy, stali jsme se bezbrannými a jsme vydáni na milost a nemilost nepříteli, který se nás chystá zničit, a který námi nevýslovně pohrdá.

 

Největší rozdíl je mezi Německem a Švédskem, jež stojí v čele kapitulantské politiky na jedné straně a Maďarskem a Polskem na straně druhé. Maďarsko a Polsko stojí v čele zemí, jež kladou odpor proti tomuto nebezpečnému přílivu. Švédsko a Německo jsou nejvíce rozleptané neomarxistickým multikulturalismem, který nahlodává identitu těchto zemí. Česko a Slovensko musí podpořit Polsko a Maďarsko v jejich vzpouře proti Merkelové. Musíme se všichni vzbouřit proti této zničujicí politice evropské vůdkyně a vytvořit pevné jádro odporu ve Střední Evropě. Cesta do pekla je vždy dlážděna těmi nejlepšími úmysly. Eurosajuz je veden stejně jako kdysi Sovětský svaz a jeho satelity. Tato politika je zhoubou pro evropské národy, pokračovat v této politice je jasným rozsudek smrti pro nás všechny zúčastněné. Je třeba zcela jednoznačně prohlásit, že pokračovat v politice Angely Merkelové skončí destrukcí našeho národa, chystá nám totiž stejný osud jako Adolf Hitler. Toto nebezpečí jen vyhrotily poslední německé volby v září roku 2017. Konečně si musíme říct pravdu a nic nezastírat. Jsme ve stejné situaci, v jaké byla západořímská říše před svým dobytím barbary v polovině 5. století.

https://www.databazeknih.cz/knihy/islamiste-a-soumrak-evropy-385542

https://www.youtube.com/watch?v=Xaj6IOewUk8

V Častohosticích 6. 8. 2019

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář