Jdi na obsah Jdi na menu
 


Češi se musí postavit kolektivně sudetské lži II, Dr. Jiří Jaroš Nickelli

12. 1. 2021

Češi se musí postavit kolektivně sudetské lži  II

Dr. Jiří Jaroš Nickelli  

Z Moravy z mnoha příkladů uvádím vraždy 20 českých zajatců na koupališti v Letovicích zavraždených Sonderkomandem esesáka, sudetského Němce od Krnova Herberta Kuky. Ten po jejich vraždách ještě 7.května na náměstí opilý řval, že prý "neprolil kapku české krve"! Ze samého Brna pak masovou vraždu 14 Čechů na letišti Brno-Medlánky ještě v den osvobození Brna 26.4.1945 ! Lhali tehdy - lžou i nyní.

Tyto vybrané příklady jsem jen předestřel pro ukázku obrovské sudetské lži, které se musí kolektivně postavit všechny vlastenecké organizace, nejen organizací legionářů a odbojářů. Bylo by zapotřebí jejich odpor, který je nyní roztříštěný, koordinovat a ustavit "Kongres vlasteneckých organizací", který by vyhlašoval společné akce a podněcoval k odporu proti masové sudetské lži.

Kde všude se šíří sudetská lež ? Především v televizi, která si ještě dnes z neznámých důvodů říká Česká televize. Sem by měl směřovat největší nápor vlasteneckých organizací - protože tento veřejnoprávní sdělovací prostředek by měl být vázán zákony státu, Listinou práv a svobod a ochranou demokratických práv.

Zdá se, že zatím mají navrch právě opačné tendence, protože filmy typu "Habrmanův mlýn" a" Zabíjení po česku", publicistické pořady o Dobroníně, Postoloprtech, Pohořelicích, ústí atd, jsou dezinformační, dehonestující český národ, dehonestující zakladatele ČSR a dehonestující prezidentské dekrety a způsob odsunu českých Němců po r.1945.

Přitom dnes se ukazuje, že právě případ Dobronína je goebbelsovskou manipulací s historií. Tamní vraždy mají na kontě údajně jistí Kreuzingerové a jistý Pohlreich, což nebyli v žádném případě Češi. Páni režiséři pak ve zmatku vymýšlejí nedokazatelné teorie o "Němcích pod českým vedením" (!!! Vhodné pro Absurdárium "Neviditelného psa". Historii nelze oblbovat cimrmannologií !). V Dobroníně šlo o všechno možné, jen ne o masový český zločin. O tom však noviny typu Mladé fronty Dnes, které rozpoutaly tuto dezinformační kampaň, mlčí jako hrob. Dále jsou jednostranně ukazovány jen tzv. zločiny Čechů na Němcích, a vůbec nejsou prezentovány zločiny Němců na Češích, čehož názorným příkladem je právě jmenovaná cenzura vražd Čechů v Letovicích roku 1945. Je třeba, aby vlastenecké organizace vyvíjely stálý tlak na Radu České televize, aby zajistila kontrolu a dohled nad objektivním a národnostně neznevyhodňující prezentací dějinných událostí roku 1945. Dále, aby se ukazovaly zločiny Freikorpsů a Ordnerů v letech 1938 a 1939 na Češích, které česká televize soustavně zamlčuje, aby se ukázalo masové vyhnání 250.000 Čechů z pohraničí ČSR, za které se styděla i londýnská vláda a sám londýnský starosta byl nucen přijet do Prahy ,aby pomáhal humanitární pomocí uprchlíkům. Toto vše tzv. česká televize soustavně zamlčuje ! Zamlčuje se i vyhnání 100.000 Cechů z vnitrozemí, již za okupace (Neveklovsko,Sedlčansko,Benešovsko,Drahanská vysočina,Vyškovsko).

V případě neplnění požadavků vlasteneckých organizací by měl nastoupit občanský bojkot České veřejnoprávní televize, a demonstrace před televizními studii pořádané vlasteneckými organizacemi. Možná by byly vhodné i letákové akce proti lžím typu Dobronín nebo Postoloprty.

Konečně je nutno vyvinout obrovský tlak na Ministerstvo kultury a Ministerstvo zahraničí k zastavení obřího projektu Sudetomuzea tzv. německy hovořících občanů v Ústí n.L, kde pod rouškou objektivní historie se buduje obří sudetská propaganda za 450 000 000 korun z eurofondů a fondů ministerstev. Za peníze českých poplatníků se buduje sudetská superlež o harmonickém soužití v "habsburském domově" !

Toto vše je nutné, protože zatímco sudetské trupy na Čechy podnikají soustavné útoky za pomoci českých kolaborantů a páté kolony vlastní české televize, Češi sami se brání jen nesystematicky a jejich obranu soustavně podvracejí salonní humanisté pravdoláskaři, kteří mají média otevřena dokořán. Myslím, že jsem názorně ukázal stav sudetské lži u nás, i některé cesty, jak se jí bránit. Očekávám diskusi na toto téma. Za boskovické odbojáře i za brněnské legionáře vítám každý nápad z vlastenecké strany,který přispěje k obraně Čechů proti sudetské lži.
ČSBS Boskovice - ČSOL Brno

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář