Jdi na obsah Jdi na menu
 


Biskupové USA, oddělte se od zločinné propagace vakcín, kterou začali někteří z vás

30. 11. 2020

Biskupové USA, oddělte se od zločinné propagace vakcín, kterou začali někteří z vás

 

Vážení američtí biskupové,

ohromila nás zpráva z tisku: Zástupci Biskupské konference Spojených států (USCCB), Mons. Kevin C. Rhoades a arcibiskup Mons. Joseph F. Naumann, se obrátili na katolické biskupy USA se sdělením: Očkování novými vakcínami proti COVID-19 od společností Pfizer a Moderna není nemorální.

 

Odpovídáme: Tím tito dva biskupové tvrdí, že očkování novými vakcínami proti COVID-19 od společností Pfizer a Moderna je morální. Toto tvrzení je hrubá lež, která má hrozné důsledky na život časný i věčný. Firmy Pfizer a Moderna jsou dotovány, tedy i řízeny Gatesem, který je největším veřejným aktivistou redukce, tedy masové genocidy lidstva, a to právě skrze vakcíny. Vážení biskupové USA, vy to dobře víte. Tyto firmy k výrobě vakcín běžně používají buňky dětí zavražděných před narozením. Ale i kdyby je nikdy nepoužívaly, jejich nová vakcína obsahuje hydrogel s organickými nanočásticemi, který je už formou čipizace. Rovněž nové vakcíny jsou postaveny na zcela nové bázi modifikované RNA a DNA, které mění lidský genom. Špičkoví lékaři v tomto oboru před těmito vakcínami se slzami v očích a zvýšeným hlasem naléhavě varují. Tito dva biskupové, analfabeti v medicíně, ale skutečné odborníky bojkotují, boří ochrannou bariéru, kterou odborníci vytvořili a dezinformují celou americkou společnost. Svádí ji na širokou cestu genocidy. Biskupové Rhoades a Naumann se stali propagátory NWO. Gates prohlásil: „Jestliže odvedeme dobrou práci s vakcínami, snížíme populaci o 10-15 %.“ Tento cíl, vážení biskupové, svou propagací nových vakcín, které mají sloužit Gatesově naplánované genocidě, sledují i tito dva z vás! Kéž by činili pokání a přiznali si hrubou lež a manipulaci, kterou zostuzují biskupskou autoritu i Kristovo učení, dávají pohoršení a svádí miliony lidí na cestu do záhuby. Ano, jdou tím jen v linii falešného papeže Bergoglia, který plně tvoří jednotu s duchem Gatese i NWO. Jenže tato linie je v přímém rozporu s Božím slovem i s Tradicí Kristovy církve. V žádném případě nemohou tvrdit, že skrze ně působí Duch svatý, Duch pravdy, protože skrze ně působí duch lži a smrti.

 

Obracíme se tímto na vás, upřímné biskupy USA, kteří jste pod tlakem církevní organizace zvané biskupská konference, abyste se od postoje dvou biskupů veřejně oddělili. Proto na svých stránkách anebo v sociálních sítích každý z vás:

1) osobně zveřejni nesouhlas s vyjádřením prelátů Mons. Rhoadese a Mons. Naumanna ohledně propagace nových vakcín proti covidu, ať už od firem Pfizer a Moderna či jiných;

2) osobně zveřejni, že se distancuješ od gratulace představitele biskupské konference J. Bidenovi, tak jak to učinil biskup z Texasu, J. Strickland;

3) zveřejni pastýřský list pro svou diecézi na základě informací skutečných odborníků na virologii, bakteriologii a epidemiologii. Tímto listem se jasně postav proti koronapsychóze, nesmyslnému nošení roušek, antigenovému a jinému testování, a obzvlášť proti fatálně nebezpečné vakcinaci.

Samozřejmě, že s tímto trojím vyjádřením nebude souhlasit falešný papež Bergoglio, který koronapsychózu spojenou s vakcinací a čipizací zahájil a spolu s Gatesem rozvíjí. Ani jeden ani druhý nejsou žádní odborníci v medicíně.

Uvědom si, že Ty před Bohem zodpovídáš za svou diecézi. Učiň pro krvácející církev tento záchranný krok vedoucí k životu časnému i věčnému.

V Kristu

 

+ Eliáš

Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

 

+ Metoděj OSBMr                + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři

 

28. 11. 2020

 

 

Byzantský katolický patriarchát (BKP) je společenství mnichů, kněží a biskupů, žijících v klášterech. V čele BKP stojí patriarcha Eliáš s dvěma biskupy-sekretáři +Timotejem a +Metodějem. BKP povstal z potřeby hájit základní křesťanské pravdy proti herezím a apostazi. Pseudopapeže Bergoglia neuznává a nepodřizuje se mu.

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář