Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z diskuse k článku „Zuřivá paní Konečná a čirá fakta“

15. 11. 2019

Z diskuse k článku „Zuřivá paní Konečná a čirá fakta“

 Dr. Ivan David, novarepublika.cz, 15.11.2019

 

  Vláďa z Brna15. listopadu 2019 11:01

Děkuji panu Davidovi za výborný souhrnný článek, který pro mne je a ještě bude užitečný.
Bohužel v tom podstatném se míjí účinkem. Nedokáže obhájit neobhajitelné - proč oba pánové HB a ID hlasovali pro usnesení které je v některých bodech buď záměrně zavádějící nebo i lživě manipulativní, zejména hned v 2. bodě: "zdůrazňuje, že druhá světová válka, nejničivější válka v dějinách Evropy, byla zahájena v bezprostředním důsledku neblaze proslulé smlouvy ... Molotov-Ribbentrop ...;"

Aby nedošlo k nedorozumění, já zatím nemám koho volit jiného, než nadále SPD. Také práce poslanců v EP asi není úplně snadná a je třeba být ve střehu, asi by asistenti pánů HB a ID jim ty stohy dokumentů měli lépe předzpracovávat.
Pořád v sobě totiž živím naději, že šlo o tragický omyl. Nejlepší by bylo to přiznat.

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:20

Take si myslim,ze by se nemeli podepisovat (hlasovat) pod ptakoviny jen kvuli obave,ze je nekdo z neceho narkne

Anonymní15. listopadu 2019 12:05

Pan David má za hlupáky i ty co ho volili. Jeho výmluvy neobratně zaobalené do jakéhosi pseudohistorického podvýběru faktů, qasifaktů( domněnky a překrouceniny,různé "výklady" i lži) mají přesvědčit trkvasy, kteří ho volili (např.mne), že jim nenačůral na nohu! Pche! Kaju se, že jsem tomuto ropušákovi sedl na lep. Dobře mě tak! Jdu se vyzvracet, abych tak vlastní vinou přišel o oběd. Pořád lepší než definitivně přijít o rozum.

Anonymní15. listopadu 2019 12:07

"prosazování společné kultury historické paměti"To je těžce totalitní, stejně jako mnoho dalších premis v dokumentu prohlašovaných.

Anonymní15. listopadu 2019 12:26

K článku mám tyto výhrady:

* napadá jiné, namísto aby zde vysvětloval co chtěli ID a HB dosáhnout
* nedávno tu ID vysvětloval, proč nebylo možné hlasovat pro rezoluci EP proto Turecku, protože mu ji ořezali a nemohl souhlasit s některými body
* zde i přes svůj vnitřní nesouhlas s některými body byli PRO rezoluci

Vážený pane ID a HB. Do ho.na nelze šlápnout jen trochu a být zamazán a smrdět jen trochu. Zkrátka šlápnutím jste zašpiněn od ho.na.
Neberte to ale tragicky. Toto je pro Vás velké poučení a příště dávejte velký pozor, pro co hlasujete! Byť jediné slovo, se kterým nesouhlasím ve smlouvě, je důvodem k odmítnutí jinak skvělé smlouvy. Jinak to u smluv a závazků řešit nelze.

Anonymní15. listopadu 2019 12:48

12:05 Pan Dr. David má za hlupáky pouze hlupáky, tak zde nepodsouvejte žádné negativní hodnocení.

Anonymní15. listopadu 2019 13:08

12:48
Na vás se p. David teda vyřádil.

Odpovědět

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:09

Mám z toho rozporuplné pocity. Pana Davida si vážím, ovšem ten text deklarace se zabývá zejména odsouzením komunistických režimů. Pravděpodobně byl formulován právě tak, aby jak souhlas tak nesouhlas měl své háčky. Hodně se plácá o totalitě minulého režimu, ovšem totalita stávajícího režimu, tj. především masivní ekonomické tlaky (kterých jsem si v minulém režimu nevšiml, i když v dílčích případech otevřených "nepřátel režimu" určitě existovaly) ale i zjevná odporná propaganda (k válce, k k nesmyslné podpoře imigrace) jakoby neexistovala. K poblití.

Odpovědět

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:17

Eu tedy odsuzuje sama sebe?...Naprosto nesmyslny text

Odpovědět

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:23

Pan David nám v tom Bruselu pěkně zjourovatěl. Nepřekvapuje mě to, asi je to zákonné. Kdo chce s vlky žít, musí s nimi výt. Ale že to přijde tak rychle a totálně, to mě překvapilo. Jeho zdůvodnění podpory onoho prohlášení je ve stylu "nevadí že tam jsou samé lži, ale je to napsané krásně". A jeho nedůtklivost a zahleděnost sama do sebe je také zarážející.Přiznám se, že jsem neměl sílu přečíst ani polovinu článku. Doufám, že ta větší část nevyzněla opačně. Mik

Odpovědět

Odpovědi

Anonymní15. listopadu 2019 11:31

Přece jen jsem si přečetl něco více. Třeba toto.
"15. tvrdí, že Rusko zůstává největší obětí komunistické totality a jeho přeměna v demokratický stát bude obtížná, dokud vláda, politické elity a politická propaganda nepřestanou kamuflovat zločiny komunismu a oslavovat sovětský totalitní režim; žádá proto ruskou společnost, aby se vyrovnala se svou tragickou minulostí;" Jinými slovy, pokud se Rusko opět nevrátí do rodiny vazalů západních elit, nemá nárok na slušné hodnocení a jednání. Jak demokratické pane Davide. Skoro se mi chce na vaši adresu říci "poturčenec horší Turka".Mik

Bagoun15. listopadu 2019 11:57

Kdypak odsoudi zapadni staty svoji jeste nedavnou kolonialni minulost?A mimochodem,cely članek je podrazdeny a vuci jinym nazorum urazlivy.Vety o nastartovani mozku atp.by si pan poslanec mohl ušetřit.Zda se mi,ze pani Konečna ma pravdu.A volit samožera nebudu.Pane Dvořaku,zas mne honem smažte.

Anonymní15. listopadu 2019 11:58

Zbyla mi krabička Neurolu, pošlu ji V.V.P., jistě v noci nemůže spát a snad by mu to pomohlo. Zřejmě ho od smíchu bolí břicho, jako mne za mlada když jsem koukal na Laurela a Hardyho. Je to produkt ze stejného soudku. A jestli to Mr David podepsal, tak jsu sorry jako, ale měl jsem o něm mnooohem lepší mínění. Jenom je vidět, co je to za smečka zoufalců v tom EP, na to i Mr. Jakeš je vedle nich mudrc a myslitel a již si začínám myslet, že nebyl zlý. A to K. vybírali ze svého středu spíše lidi méně nadané, aby je mohli snadněji ovládat z pozadí (ti, co skutečně meli moc), poučení z toho mějme!

Anonymní15. listopadu 2019 12:05

Této nemoci se říká bruselizace.

Anonymní15. listopadu 2019 12:56

Pan David nápadně slábne. U Jílkové argumentačně zcela nestíhal. Myslím,že by se měl vyhýbat akcím, kde je tak nápadně vidět jeho progredující nedostatečnost. Škoda.

Odpovědět

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:27

Jsem pragmatik proto nechápu:

1.Když hoří závažné problémy v Evropě,babrat se s totáčem
2.Proč se Češi nedohodnou mezi sebou, ale to je asi scifi

Odpovědět

 

Slávek15. listopadu 2019 11:29

Já to vidím tak že bruselské penízky je potřeba ochraňovat i tak, že se nejde proti názoru mateřské skupiny /frakce. Jak říkají latiníci..." Contra Vetrum nonde Chcandum ". Tak jednoduché to je. A pokud v EP pujdou naši poslanci tak tvrdě proti sobě jako jde ID proti Konečné tak jsou tam zbyteční.

Odpovědět

Odpovědi

Anonymní15. listopadu 2019 11:42

Konecna zase hlasuje pro stehovani narodu...a casto jde proti SPD...Nakonec se v tom EP zblazni vsichni....Nejlepsi by bylo to rozpustit

Odpovědět

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:32

Já bych se pod takovej hnus nikdy nepodepsal!

Odpovědět

Odpovědi

Anonymní15. listopadu 2019 12:06

Oni to podepsali taky europoslanci, které tam jsou za jiné strany. To tady jejich voličům nevadí. SPD jim vadí, protože ji nevolili, a do svých řad se netrefují. U těch je to pochopitelné. Proto tolik trollingu voličů těch jiných stran. Mají ale tu drzost účelově se vydávat za voliče SPD, ale vnímavý si všimne, že se tady kritičtí voliči jiných stran jaksi nevyskytují, což je vysoce nepravděpodobné.

Anonymní15. listopadu 2019 12:23

No jo, jenže my jsme SPD do EP volili právě proto, že takové hovadiny podepisovat nebudou. U těch ostatních stran se to předpokládá, že budou mít gumový páteře a tupý mozky.

Anonymní15. listopadu 2019 12:32

12:23
Buď jste opět nepochopil(a), o čem pan David píše, nebo prostě lžete, že jste volič(ka) SPD. Najednou jsou pod článkem největšími kritiky rádoby samí voliči SPD, a nikdo se k jiným stranám nehlásí, ačkoliv od těch by se hanobení SPD dalo očekávat. Nejste tu všichni voliči SPD, to je víc než zřejmé, a od vás o to odpornější úskok.

Anonymní15. listopadu 2019 12:43

12;32 Ja jsem tedy volicka SPD a zatim ji i zustanu (nikdo jiny mi primou demokracii nenabizi),ale kdyz se mi neco nelibi,tak to reknu...Jde hlavne o pristi hlasovani,takze doufam,ze se pan David z nasich nesouhlasnych prispevku pouci a priste pro takove blbosti hlasovat nebude

Anonymní15. listopadu 2019 13:03

12:43
Kritika je v pořádku, kdyby nebylo stanovisko dostatečně vysvětleno s tím, co by způsobilo opačné hlasování. Ale útoky přichází od těch, kteří nejsou voliči SPD, tváří se tak, a jsou zde v převaze. Prostě trollové.

Odpovědět

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:33

Pane Davide, podle všeho je chyba asi jenom v tom, že jste možná trochu podcenil vaše protivníky a neodpověděl takto hned. Oni můžou lhát až se ji od huby práší a nic se neděje, vy jen trochu něco nedoceníte a už je řev a je to použito proti vám . Jinak jak tu zmiňujete ty Poláky a jejich nenávist k Rusům, ta se nezměnila a oni zase dopadnou stejně a to si myslím, že mohli po válce skončit o mnoho hůře. Jenomže Pšonckové jsou snaživí a to by v tom byl čert, aby si opět nenabili čumák, šlápnutím na ty stejné hrábě. Na Aeronet mám naprosto stejný názor jako vy. To se musej Okamury setskramensky bát, když jen kvůli němu zřídili web, a to mě utvrzuje v tom, že je budu na 100% určitě volit. Jinak názor na vás neměním a nadále vám fandím. Hej hou, rudý dědeček

Odpovědět

Odpovědi

Anonymní15. listopadu 2019 12:30

S tím Aeronetem je to jinak. Většina čtenářů Aeronetu jsou voliči SPD. Aeronet nenapadá SPD systémově, spíš se snaží o to, aby SPD nezdegenerovala. Zákulisní tlaky jsou na každou stranu obrovské. Stačí pak několik krtků ve straně a je s ní ámen.

Anonymní15. listopadu 2019 12:41

12:30
Není pravda, že většina čtenářů toho plátku jsou voliči SPD, protože ti nebývají radikálními antisemity, kterými se to tam hemží. Aeronet je zlo, tvářící se jako kamarád, s vždy připravenou "kudlou do zad", a tak nečiní žádná alternativa.

Anonymní15. listopadu 2019 12:44

12:41 Aeronet je opravdu divny

Anonymní15. listopadu 2019 13:03

Aeronet má zajisté určité "zvláštnosti", nicméně je nedocenitelným zdrojem informací. Některé články bych neváhal označit jako sólokapry roku v českém rybníku.

Odpovědět

 

Slávek15. listopadu 2019 11:33

SPD začíná být neuchopitelná i nepochopitelná. Je úspěšně rozkládána zevnitř a půjde do kytek stejně jako socdem.

Odpovědět

Odpovědi

Anonymní15. listopadu 2019 12:07

Máte přednost.

Odpovědět

 

domino15. listopadu 2019 11:34

Pán David. Naivne ste, kvôli odsúdeniu totalitných režimov (a to sú v dnešnej EU konkrétne ktoré?), odhlasovali aj zjavný blud.Tak ste nemali hlasovať.
AK fakty nesedia, tak hlasovať nebudem.Núti Vás niekto to urobiť, alebo je to v rámci výmenného hlasovania?Takto sa postupne asimilujete a zistíte, že tá EU je fantastická organizácia. Zabudli ste, že Hitlerovo nariadenie znelo, že česi, ktorí sú ochotní sa germanizovať, budú asimilovaní a tí, čo ochotní nie sú, budú eliminovaní.
Takže vy, ako správni Česi, ste si vybrali asimiláciu.Ale budete mať iba hanbu a ak niekto iný ČR nezachráni, budete aj eliminovaní. S úctou
DOmino Svetík

Odpovědět

Odpovědi

Anonymní15. listopadu 2019 11:49

Přesně, logika toho dokumentu je naprosto zoufalá.
To je asi jako kdyby Zeman šel podepsat petici Milionu chvilek, protože nabyl dojmu, že jejich žblepty o slušnosti jsou úžasné!
Místo aby pan David uznal, že šlápl do ho*na, tak tady trojčí.
Existuje na to velice krásné slovo INDOKTRINACE!
My jsme se domnívali, že David s Blažkem jsou profíci, kteří se nenechají zmást takovou hovadinou.

Odpovědět

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:34

Vždyť to je stejná ideologická patlanina, jako byly patlaniny komunistů stavící na roveň kapitalismus a fašismus.
Pánové, vám tam museli snad něco přilít do kafe?

Odpovědět

Odpovědi

Anonymní15. listopadu 2019 11:56

Komunisté nestavěli na roveň kapitalismus a fašismus. Řikali, že je to produkt, respektive nástroj kapitalismu. A to bezesporu je, a je to po 30 letech ještě zřejmější.
Mik

Odpovědět

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:40

Nejvíc obětí ve světě má na svědomí kapitalizmus !

Odpovědět

Odpovědi

Anonymní15. listopadu 2019 11:45

Vsechny rezimy jsou v podstate totalitni,zkuste delat neco proti jejich "hodnotam"....Takze nakonec bych to snad omezila jen na ty evidentne feudalisticke a nechala bych brouka zit

Odpovědět

 

Anonymní15. listopadu 2019 11:43

Ne ne pravda je jenom jedna a že Rusové vtrhli do Polska je jen už čirá strategie. Moc dobře věděli že jsou na řadě a pakt podepsali aby měli co nejvíce času na přezbrojení armády. Ty západní hodnoty si můžou strčit za klobouk. Ale hlas vám dám protože bych jinak musel volit kovaného pravičáka Klause ml.

Odpovědět

Odpovědi

Anonymní15. listopadu 2019 12:24

Jsou lepší volby, i když pořád je to jen "menší zlo". O tom, že hlas pro SPD je vyhozený hlas, snad pan David tímto přesvědčil i nevěřící Tomáše.
Mik

Anonymní15. listopadu 2019 12:27

12:24 No nejsou...Nikdo dokonaly tam neni

Anonymní15. listopadu 2019 12:43

Přesvědčil jenom Mika, a věřící Tomáše každému, kdo umí dobře lhát, a hanobit.

Anonymní15. listopadu 2019 12:56

12:43
Že by pro vás byl fašismus košilí a socialismus kabatem???
Mik

Anonymní15. listopadu 2019 13:09

12:56 Melete nesmysly. Jděte s takovými kecy za svou babičkou, trolle.

Anonymní15. listopadu 2019 13:27

Jestli mě začne SPD vnucovat nějaké Evropské hodnoty které neexistují tak to bude poslední hřebíček to rakve. Mám rád pana Okamuru protože říká pravdu jak to je a jeho státnický projev byl skvělý. Pánové v eu byly jste zvoleni do eu aby jste hlavně prosazovali zájmy Českého státu a ne západních blbečků.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář