Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stručná analýza amerických voleb

6. 11. 2020

Stručná analýza amerických voleb

Klíčovou otázkou nyní není ani tak to, zda dojde k přepočítání v Michiganu nebo k soudním rozhodnutím. 
Klíčovou otázkou je, zda je Trump připraven bránit hlasy svých voličů až do konce, a také to, zda jsou jeho stoupenci připraveni vyrazit do ulic, aby podpořili svého kandidáta.

Celý den zveřejňovali různé zprávy z „pevnosti demokracie“. 
Ale roztříštěné a neúplné. Pokusím se shrnout vše do jednoho textu, přidat to, co nebylo zahrnuto v předchozích zprávách, a pak vyvodit primární závěry.

Začněme citací (nejde o vtip):
Biden překonal rekord Obamy v počtu Američanů, kteří pro něj hlasovali. Trump také překonal Obamův rekord v počtu Američanů, kteří pro něj hlasovali K započítání ještě zbývá 23 milionů hlasovacích lístků.

Proč ne … minimálně ve dvou státech hlasovalo více lidí, než je tam voličů.

V některých místech i mrtví povstali a hlasovali (samozřejmě pro Bidena). Takové případy byly zaznamenány na několika místech.

A jeden kandidát (tentokrát z řad republikánů) zvítězil ve volbách do Kongresu, přestože už zemřel na covid.

Korespondenční hlasování poštou okamžitě v celé kráse ukázalo „zázraky demokracie“. 

Myšleno – zázraky pro Demokraty. 

Například lidé co přišli volit v některých zjevně republikánských státech hlasovali 67 proti 32 ve prospěch Trumpa. Ale mezi těmi, kteří v těch republikánských státech hlasovali poštou, je více než 80% pro Bidena.

Někdo mluví o „padělání“? To je božský zásah, divine intervention!!

Tím však zázraky nekončily, to byl pouze začátek.

V několika státech, kde Trump vyhrával se značným náskokem, se náhle začaly „objevovat“ stovky tisíc hlasovacích lístků. A všechny pro Bidena, dokážete si představit takovou náhodu? Není to zázrak?!

americké volby prezident Biden Trump, pokec24

Zrovna tak v Michiganu, který je klíčem k vítězství ve volbách, Trump s jistotou vedl. A pak … ve čtyři ráno
(„vlčí hlídka“, když se chce nejvíce spát) najednou – našlo se 138 tisíc hlasovacích lístků doručených poštou.

Hádejte, pro koho jsou všechny? 

americké volby prezident Biden Trump, pokec24

Ne 60%, ne 80%, dokonce ani 90% ne – VŠECHNY tyto hlasovací lístky jsou pro Bidena. … Aleluja! 
… Zázračná je práce tvoje, Pane!

Někdo úplně z drzosti ztratil zbytky strachu. Tak šílené chucpe se jen tak nevidí, ani na Ukrajině.

Trump od začátku léta upozorňoval, že hlasování poštou dává demokratům obrovské příležitosti zmanipulovat volby. Bylo to zřejmé – a oni to plně využili.

Další taktikou demokratů bylo spočítat hlasy co nejrychleji ve státech, kde věří v požadovaný výsledek, a pokud možno zdržovat tam, kde zaručeně prohrají.

Výsledkem bylo, že po celou dobu se budil dojem, že Biden je v čele. Ve skutečnosti ve čtyřech státech, kde Trump vedl, byl počet jednoduše zmrazen přibližně na 95% sčítaných hlasů.

Volby v USA byly zmanipulovány i dříve – 18 000 hlasů, které se nezapočítaly u Nejvyššího soudu, což umožnilo Bushovi mladšímu vyhrát. Během prvních voleb Obamy došlo k padělání (druhé nestálo za to sledovat).

Ale tak rozsáhlé a hlavně drzé a neskrývané falšování – to snad nikdo nepamatuje.

Seznam porušení pravidel je dlouhý. V Detroitu se zakrývají okna místností kde se počítají hlasy zaslané poštou. Vyloučení pozorovatelů Trumpa ze sčítání hlasů v Pensylvánii (kde by Trump měl určitě vyhrát). 
A členové volebních komisí v rouškách se slovy „Hlasujte pro Bidena“. A mnohem víc.

To je přesně to, co lze najít na internetu letmým vyhledáváním. 

Jsem si jist, že ve skutečnosti dochází ze strany demokratů k mnohem většímu porušování a padělání.

Opět mě překvapuje nedostatek jednotných pravidel pro sčítání hlasů v celé zemi. Každý stát jak chce, a stanoví si pravidla. Některé státy tvrdí, že doručování poštou se zastavilo ve stejnou dobu, kdy byly zavřeny volební místnosti. Jiné státy říkají „potrvá nám to ještě dva dny.“ Ještě další říkají „za týden“. 
A Kalifornie a New York oznámily, že počkají a počítají do 7. a 11. prosince. Prosince! Co je to za poštu, že dopisy v jednom státě doručují déle než měsíc?

Něco jiného je, když jednotlivé státy určí pravidla svých místních voleb – starostové nebo jiní místní úředníci. Ale toto jsou celonárodní volby a pravidla musí být pro všechny stejná!

A pak tito lidé učí jiné země o demokracii? Ano, v nejvzdálenějších afrických zemích existuje modernější hlasovací systém než v USA!

Jsem už velký kluk a viděl jsem leccos. Už v devět ráno jsem viděl ležet v urnách po celé Ukrajině hromádky hlasovacích lístků vyplněných pro Porošenka. Jak mu s jeho skutečným hodnocením 4% podpory, pomohli k vítězství v jednom kole. Mimochodem, „pracovali“ tam specialisté z Demokratické strany USA, kteří zajistili vítězství své loutky. Zřejmě trénovali na americké volby.

Ale takovou drzost ve falšování jsem nikdy neviděl. Upřímně, ruku na srdce: nikdy!

Zdá se, že šéfové Demokratické strany, kteří stojí za Bidenem všem říkají:

No a co? Stejně nemůžete nic dělat! Máme administrativní zdroj, Wall Street, Facebook a Twitter ti všichni stojí za námi, Trumpovi příznivci hromadně nevyjdou do ulic – všechno se utlumí.

Oni hrají vabank, protože pokud prohrají, pak se vedení Demokratické strany nevyhnutelně změní, přijdou mladší politici. A mnozí z věrchušky demokratů, včetně Bidenových, Clintonových a Obamových, půjdou do vězení za korupci, narkotika a pedofilii.

A pokud se demokraté chopí moci, nenechte se zmást včerejším projevem Bidena, že „je nutno snížit stupeň rétoriky“. Budou se mstít. Pomstí svou neslavnou porážku v roce 2016. Pomstí selhání svého oblíbeného impeachmentu. Pomstí všechny skandály spojené s rodinami Clintonových a Bidenů.

Osobně se pomstí Trumpovi a jeho rodině. 

Pomstí se Stevovi Bannonovi. Pomstí se konzervativním novinářům. A tak dále.

Na takovou „maličkost“, jako je svoboda projevu, bude možné zcela zapomenout. Facebook, Twitter a Google to v poslední době jasně demonstrovaly. … Na mnoho dalších práv a svobod také.

Klíčovou otázkou nyní není ani to, zda dojde k přepočítání hlasů v Michiganu nebo k soudním rozhodnutím. 
Klíčovou otázkou je, zda je Trump připraven bránit hlasy svých voličů až do konce, a také to, zda jsou jeho stoupenci připraveni vyrazit do ulic, aby podpořili svého kandidáta.

Protože pokud nyní Trumpa umlčí, hlasy milionů republikánů a konzervativců už nikdy nikdo nevyslyší. 

Druhého Trumpa už nikdy nikdo z establishmentu a hlubokého státu nedovolí. Nikdy.

Alexandr Rogers

Téměř celá volební sociologie ve Spojených státech zcela selhala. Twitter ukázal pouze ilustrativní příklady politické cenzury, která cenzuruje vše, co se odchyluje od obecné linie Demokratické strany. 

S ohledem na problémy s počítáním hlasů a otázce padělání by bylo obzvláště vtipné, kdyby někdo i nadále uváděl americké volby jako model demokratických voleb.

sdíletj na

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář