Jdi na obsah Jdi na menu
 


Průzkum bojem - Koronavirus mohl být do Číny nasazen kvůli prověrce místních vojsk radiační, chemické a biologické obrany (RCHB)

29. 1. 2020

Průzkum bojem - Koronavirus mohl být do Číny nasazen

kvůli prověrce místních vojsk radiační, chemické a biologické obrany (RCHB)

23. ledna 2020

Mutovaný virus zabil v Číně již 17 lidí a přes 500 jich infikoval.. Obyvatelé Wu-chanu nesmějí opustit město a byly tam zrušeny všechny mezinárodní lety. Bylo zjištěno, že se jedná o mutovaný koronavirus, který zabíjel lidi v roce 2008 a podle čínských vojáků byl vyroben v amerických laboratořích. Mluví se o možném biologickém útoku a o tom se také zmínil bývalý člen komise OSN pro biologické zbraně Igor Nikulin. Ruští vojenští specialisté hovoří o průzkumu bojem k vyzkoušení schopností čínských služeb RCHB, spíše než o skutečném napadení biologickou zbraní.

Mimořádný výbor OSN dosud neoznámil mimořádnou situaci v oblasti veřejného zdraví. Podle některých zpráv je ve světě registrováno 552 případů infekce v několika zemích. V ruských letištích jsou posílena bezpečnostní opatření. V Rusku kontrolují turisty z Číny. Prověřují se zavazadla cestujících z Jihovýchodní Asie a zabavují všechny produkty živočišného původu, které nemají balení z výroby a ty, které nejsou tepelně opracovány. V zavazadlech z Číny je zakázáno vozit masné výrobky.

V čínské kanceláři Světové zdravotnické organizace  již 31. prosince oznámili případy pneumonie neznámého původu ve Wu-chanu (město s 12 miliony obyvatel). Z počátku to připisovali mořským produktům a nenapadlo je, že se virus přenáší z člověka na člověka. Nakonec uběhla doba pro rychlou lokalizaci. Co je u nemoci nepříjemné, že se snadno zamění za obyčejnou virovou infekci dýchacích cest. Lidé se proto neobrátí na lékařské zařízení hned na počátku a později dojde k horšímu. Pacienti obvykle mají asi týden lehký kašel a dušnost. Další špatnou okolností je, že se nemoc rozšířila v době čínského Nového roku, kdy se přesouvají stamiliony Číňanů uvnitř země i za hranice.

Podle jednoho z vedoucích Pasteurova ústavu v Paříži je koronavirus z 80 % identický s virem SARS. Potvrzují to i čínští lékaři. Podle WHO bylo během epidemie SARS v letech 2002 až 2003 ve třiceti zemích světa 8436 případů SARS, z nichž 900 lidí zemřelo. Nejvíce jich bylo v Číně (348) a v Hongkongu (298). Dnešní mutant je mnohem méně „nenasytný“ a vyvolává mnohem méně smrtelných případů.

Odkud pocházel minulý a odkud současný koronavirus? Podle mluvčího Čínské osvobozenecké armády plukovníka Dai Hu zavedla do Číny virus H7NO Amerika. Ještě v roce 2013 oznámil, že SARS byl připraven v amerických laboratořích jako biologická zbraň. Když USA bojovaly s Irákem, obávaly se, že Čína využije situaci pro své cíle. Aby zaměstnaly čínské vedení, použily biologickou zbraň SARS. Podle přání Washingtonu začala v Číně panika a o zahraniční politiku se nestarala.

Slova čínského plukovníka nepřímo potvrdil člen komise OSN pro biologické zbraně v letech 1998 až 2003 Nikulin.

Americké vojenské laboratoře v počtu 400 rozmístěné po celém světě jsou dotovány miliardami  USD. V roce 2010 byla taková laboratoř  uzavřena v Indonésii. Prováděly se tam nepovolené experimenty,  i s ptačí chřipkou. Může existovat nátlak na čínské partnery, ale mohou být i akce soukromých amerických korporací, které vyvíjejí nové nemoci, aby měly zisk z prodeje léků.

Pochopitelně, že USA všechno popírají, přestože jejich vojenské biologické laboratoře  pracovaly a pracují blízko Číny i Ruska a představitelé zemí, v nichž se nacházejí, k nim nemají přístup. Když byla v Gruzii odhalena výroba biologických zbraní, a ty se zkoušely na lidech, Spojené státy se tvářily, že nic nebylo. V roce 2017 Sergěj Rjabkov přímo řekl, že „řada států maskovala biologické zbraně přirozeným vypuknutím infekčních nemocí u lidí, zvířat i rostlin“. Podle Rjabkova mohou biologické zbraně používat jak státní, tak soukromé vojenské společnosti, které se staly hlavními ve vyvolávání lokálních konfliktů a které využívá globální finanční „elita“. Ministr státní bezpečnosti Gruzie poskytl v září 2018 dokumenty a žádal okamžité vyšetření ve věci biologické zbraně vyvíjené v Gruzii. Tam se zkoušelo i na lidech a mnohé pokusy končily smrtí. Nakonec případ utichl.

Podle plukovníka RCHB RF je předčasné mluvit o biologickém útoku. Jenže virus má mnoho znaků klasické biologické zbraně: Efektivitu použití, obtížnost včasného zjištění biologické nákazy, inkubační dobu a schopnost epidemického rozšíření. To však ještě není válka, ale průzkum bojem. Pokud čínské úřady nic neutajují, nenapovídá lokálnost epidemie vzplanuvší v jediném městě  o skutečném biologickém útoku. Jinak by epidemie vzplála v mnoha velkých městech současně. Takže se jedná buď o průzkum bojem, jaká je situace s ochranou v napadené zemi, nebo to může být využití viru s komerčním cílem. Průzkum byl proveden v době slavností a bude vidět, jak budou čínské orgány moci fungovat.

Myslet si, že se něco dokáže, by bylo naivní. I kdyby chytili v Pekingu Američany za ruku, ti svoji vinu nepřiznají. Stačí si připomenout válečné zločiny ve Vietnamu a v Jugoslávii, kdy za války armáda USA rozprášila  72 milionů tun defoliantu Agent Orange, včetně 44 milionů tun 2,3,7,8 tetrachlorodibenzodioxinu. Ten vyvolává nemoci jater a krve, masově vrozené mrzačení novorozenců a abnormální těhotenství. ve Vietnamu bylo 4,8 milionů obětí defoliantu. Kdo byl odpovědný? Nikdo. V Srbsku používaly USA k bombardování hlavice s ochuzeným uranem. V důsledku toho patří nyní Srbsko mezi země nejvíce postižené onkologickými nemocemi.

Pravda stejně jednou vyjde najevo, tak jako případ Guatemaly. V roce 2010 se USA přiznaly k masové nákaze obyvatel Guatemaly syfilidou, aby mohli nemoc studovat a hledat na ni léky. To se stalo ve čtyřicátých letech 20. století, uběhlo tedy 80 let. Nebudou-li USA donuceny vzdát se vývoje dalších biologických zbraní, bude zase lidstvo za 100 let seznámeno s činností současných laboratoří. Nyní není potřeba propadat panice.

Současný virus není „zbraň soudného dne“. Epidemie bude lokalizována během půl roku.

Převzato z Katyusha.org

Outsidermedia.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář