Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náš boj s Islámským státem, PhDr. Stanislav Balík

30. 7. 2019

V současné době jsme svědky největší bezpečnostní hrozby v Evropě od konce druhé světové války. Ve své podstatě se jedná o největší nebezpečí, kterému ve svých dlouhých dějinách kdy Evropa čelila. Jsme v podobné situaci, v jaké byli západní Římané před koncem Západořímské říše. Jsme zaplavováni hordami uprchlíků, které se nás chystají zničit. V současné době to jsou miliony, ale brzy to budou desítky milionů. Jsou to uprchlíci ze sekulárních států Blízkého východu, které jsme buď zničili, nebo pomáhali zničit. Všechny tyto státy pronásledovaly radikální Islamisty, zatýkali je, mučili a většinou také popravovali. Porušovali tím lidská práva, ale posilovali tím naši bezpečnost. Sekulární režimy byly také pevnou baštou proti pronikání ekonomických migrantů z Asie a Afriky. Stovky miliónů, kteří žijí v těchto regionech v nepředstavitelné chudobě, by se rádi přestěhovali do Evropy a žili našim životním stylem, který mohou vidět v nekonečných seriálech ve svých televizích. Naše civilizace se otřásá v samotných základech a to naší vlastní vinou.

Naše dekadence dosáhla nepředstavitelných rozměrů. Rezignovali jsme na všechny hodnoty, na kterých stála naše civilizace, zničili jsme svou vlastní identitu. Zahodili jsme svou křesťanskou víru, římské právo i řeckou filozofii a kulturu. Dokonce jsme jako nepotřebnou veteš odhodili hodnoty osvícenství a na závěr jsme se zbavili vlastenectví. Zbyla nicota, která dostala podobu marnotratného konzumu, egoismu a života singl. Nechceme Boha, rodinu, nechceme se množit. Jediné co chceme, je nějakým způsobem zabíjet čas, všechny technické hračky jsou primárně určeny na zahnání všudypřítomné nudy. Nechce se nám žít a tak nadšeně vítáme uprchlíky, kteří chtějí obsadit naše území a žít tu místo nás. Nám to nevadí, naopak všemožně se snažíme o to, aby se počet nových přistěhovalců stále navyšoval. Všechny naše zdroje mají být určeny na pokrytí nákladů dobyvatelů, kteří překračují hranice států bez sebemenších problémů. Dokonce byli vítáni jako osvoboditelé od všudypřítomné nudy. Dokonce znásilňování místních obyvatelek jim bylo odpouštěno jako nepodstatný detail. Ještě nikdy v dějinách nedošlo k tak rychlé degradaci vyspělých států, jako jsme tomu svědky v současné Evropě. Můžeme se stále ještě bránit, ale zrádcovská elita a její pomahači nechtějí. Chtějí nás zničit a nahradit novou rasou. Ve svém sebevražedném chování si neuvědomují, že oni sami budou zlikvidováni. Islámský stát je genocidní, stejně jako bylo nacistické Německo. Zamindrákované Německo se chce nechat vyhladit a spolu se sebou chce vzít zbytek Evropy. Chybí vůle žít, vůle bojovat, vůle udržet zemi našich předků. Největší hloupost a naivita se staly oficiální politikou EU.

 

Nikdy v dějinách nebyla Říše tak velká, bohatá a vyzbrojená, aby se paradoxně nechala zničit neozbrojenými civilisty. Nepodléhejme však klamu, mezi civilisty jsou bojovníci, kteří jsou připraveni dokončit dílo zkázy, chtějí nás decimovat teroristickými útoky, které se v posledních letech dějí ve Francii, Německu a Belgii. Po navýšení počtu uprchlíků můžeme očekávat vypuknutí války čtvrté generace, tak jak ji můžeme každý večer sledovat na televizních obrazovkách z oblastí Blízkého východu. Státy jako Afghánistán, Pakistán, Irák, Sýrie, Lýbie či Jemen se staly bojišti, na kterých denně umírají lidé a ti co přežili, se snaží co nejrychleji zmizet do Evropy, která je v jejich očích ráj na zemi.

Naše sociální systémy jsou napjaty k prasknutí. Celý náš systém je zadlužený. Po krizi 2008 jsme se dostali do chronického zadlužení. Veškerý ekonomický a politický život Západu byl ovládnut majiteli těch největších bank. Bankovní oligarchie má jediný cíl. Chce stále navyšovat své zisky, pokud cítí, že další zisky mohou být díky uprchlíkům, tak budou posilovat počty těchto nově příchozích na úkor místních obyvatel. Demokracie se dostala do hlubokého úpadku, kterému napomáhá naprostá lhostejnost místních obyvatel. Ničení Evropy doprovází naprostá lhostejnost, mechanicky si nasazujeme oprátku buď s nadšením (v případě politiků a aktivistů), nebo s naprostou lhostejností, nezájmem a umrtveností (v případě občanů Evropy). Nikomu už nic nevadí. Na porážku jdeme disciplinovaně a bez zájmu. Přesně tohoto stavu se podařilo dosáhnout nacistům v případě holokaustu. Historie se opět opakuje, pouze místo Židů jsou tu všichni obyvatelé Evropy. Bude to bezprecedentní genocida, Židé neměli zbraně, byli donuceni vyhláškami a represivními orgány ke konečnému řešení. My bychom mohli celý problém s Islámským státem vyřešit, ale nechceme, děláme všechno proto, aby Islámský stát zničil nás. Genocida Evropanů se stává něčím bezprecedentním v lidské historii.

 

Název knihy je „Náš boj s Islámských státem“. Ve skutečnosti jsme dělali vše proto, abychom Islámský stát vytvořili a činíme tak dodnes. Stvořili jsme monstrum, vycvičili jsme ho a vyzbrojili, kopeme si tak vlastní hrob. Kdy jsme začali zatloukat první hřeby do své vlastní rakve? Tehdy, když jsme zničili Východní blok. Zničení Sovětského svazu a jeho satelitů byl začátek procesu, který končí zaplavováním Evropy islámskými teroristy, které vítáme s nadšením, a kteří jsou součástí zástupů ekonomických přistěhovalců. Masochismus dotažený k naprosté dokonalosti, nikdy v dějinách nebyl tak zřejmý v přímo krystalické podobě.

 

Země, která byla je a bude hřbitovem velmocí, je Afghánistán. Třikrát porazili Afghánci Britské impérium. V roce 1979 intervenoval do Afghánistánu Sovětský svaz. Proč se pustili do tohoto vražedného vojenského podniku? Protože je Američané přelstili. Přesněji řečeno, to byl Američan polského původu, který geniálně vtáhl Sověty do tohoto konfliktu, jen se jim stal osudným. V roce 1989 opustil poslední sovětský voják Afghánistán a v roce 1991 došlo k rozpadu Sovětského svazu. Podívejme se blíže na tohoto polsko-amerického génia, který dokázal zničit Sovětský svaz a vytyčil strategii na balkanizaci Ruska, aby jednou provždy přestalo existovat jako nezávislý stát. Jeho fanatická nenávist ke všemu ruskému se stala příslovečnou. Jako poradce pro otázky národní bezpečnosti prezidenta Cartera prokázal naprosto geniální jasnozřivost. Věděl, že za každou cenu musí vlákat sovětskou armádu do Afghánské pasti, věděl, že jen tak může být sovětská armáda poražena. Stane se jí přesně to, co se stalo americké armádě ve Vietnamu, tím si byl naprosto jist. Bylo to pouze potřeba patřičně navléct, ale to se tomuto velkému politologovi dokonale podařilo. Bylo nutné vytvořit hrůzu, že by islamisté infiltrovali oblast sovětské střední Asie. Sovětské vedení mělo z islamistů panickou hrůzu, bálo se totální destabilizace. Brzezinski vytvořil islamistickou opozici, která operovala ze sousedního Pakistánu, kde vznikly výcvikové tábory, ze kterých tito islamisté podnikali své útoky. Islamisté byli financováni a vyzbrojeni CIA, praktické problémy řešila pakistánská rozvědka, která úzce spolupracovala s Američany. Islamisti velmi výrazně destabilizovali situaci v Afghánistánu a hrozilo, že komunistická vláda v Kábulu bude svržena. To samozřejmě, jak správně Brzezinski předpokládal, nemohli Sověti dopustit. Islamisté se tak staly nástroji americké politiky k tomu, aby byl Sovětský svaz zničen. Vše to bylo koordinováno s dalšími zeměmi NATO, Saudskou Arábii a dalšími muslimskými spojeneckými zeměmi. Sovětský svaz intervenoval, když měl pocit, že islamisté zvítězí. Chtěli pouze stabilizovat situaci a pak se stáhnout, tomu ovšem chtěli Američané za každou cenu zabránit a tak podpora islamistů se neustále navyšovala. Brzezinski dosáhl svého cíle až za prezidenta Bushe. Tehdy se Sověti museli potupně z Afghánistánu stáhnout a ten tak dostál své pověsti „hřbitova velmocí“.

 

Brzezinski byl strůjcem tohoto fenomenálního úspěchu. Válka v Afghánistánu stále ještě neskončila, začala v roce 1978, tehdy se tam objevili první islamisté, kteří začali šířit islamistický teror. Dnes se píše rok 2019 a již osmnáctým rokem bojujeme s islamisty z Talibanu, který kdysi bojoval proti sovětské armádě a proti Islámskému státu, který vznikl díky svržení sekulární diktatury v Iráku v roce 2003. Kdykoli svrhneme sekulární diktaturu, vznikne chaos, ve kterém se zabydlí islamisté. V roce 2001 bylo přibližně 1000 islamistů, dnes jich je na 150 000 když budeme počítat úplně všechny. Válka proti mezinárodnímu terorismu hrozí tím, že náš samotné pohltí chaos díky zničeným státům po našich intervencích. Intervenčními válkami si tak kopeme svůj vlastní hrob. Je to slepé následování Američanů v šíření chaosu po světě co nás zahubí. Tato kniha vypráví příběh o tom, jak se nám podařilo, dostat  do zoufalého stavu ve kterém se právě nacházíme. My Evropané se tak stáváme oběťmi své vlastní zaslepenosti a zbabělosti. Musíme se naučit říkat pravdu v duchu mistra Jana Husa. Tato kniha říká pravdu o Islámském státu. Viz https://www.databazeknih.cz/knihy/nas-boj-s-islamskym-statem-338996 

V Častohosticích 30. 7. 2019

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář