Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hamáček - Islamofobie by být potlačována všemi zákonnými nástroji.

22. 11. 2019

Hamáček - Islamofobie by být potlačována všemi zákonnými nástroji.

Facebook je nebezpečí pro demokracii

Autor:Radim Fiala | Publikováno: 21.11.2019 

 

Sociální sítě a Facebook jsou podle ministra vnitra a šéfa ČSSD Jana Hamáčka škodlivé. „Facebook je dnes obrovské nebezpečí pro demokracii,“ řekl doslova Hamáček v Lidovém domě. Hamáček podle mě dokazuje, že je nepřítelem demokracie a svobodné výměny názorů a že demokracii vážně škodí. Jediným nebezpečím pro demokracii je dnes ve skutečnosti cenzura a potlačování svobodné diskuse či označování lidí, kteří mají jiný názor, za šiřitele „předsudečné nenávisti“, jak činí pan Hamáček a ministerstvo vnitra. Podpořte nás prosím a společně se proti nepřátelům svobody a demokracie ubráníme. 

Ale prohlášení pana Hamáčka se nedivím. Ze slov Hamáčka, které před časem citoval Deník, podle mě vyplývá, že by rád trestně stíhal kritiky a odpůrce nenávistné ideologie islámu. „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji,“ řekl Hamáček. Přitom je naopak jasné, že naopak islám je zaměřen proti židům a jsou zaznamenány protižidovské výroky proroka Mohameda, kterými se muslimové musí řídit.

Předseda ČSSD Jan Hamáček je jasným obhájcem nenávistného islámu. „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti,“ řekl například Hamáček.

Z Lidového domu přichází předlistopadová „lidová demokracie“, kterou dnes její sluníčkářští zastánci nazývají „liberální demokracií“.

Podpořte nás prosím a společně se proti nepřátelům svobody a demokracie ubráníme. 

euportal.cz

https://www.idnes.cz/…/cssd-tricate-vyroci-hamacek-buzkova-…

euportal.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář