Jdi na obsah Jdi na menu
 


Erik Best - Chyby kmotříčka Věslava Michalika

23. 11. 2021

Erik Best - Chyby kmotříčka Věslava Michalika

 

Chybou kmotříčka Věslava Michalika je, že si nepořídil nějaké liberální médium a nepodpořil Nořinu charitu, píše na facebooku Erik Best.

Erik Best, americký publicista

23. listopadu 2021 - 09:01

 

A k tomu neméně zajímavé komentáře:

 

 

  • No, tohle provést Babiš (zvlášť se mi libilo to, jak si Michalíkova žena nepamatovala okolností uzavření půjčky), Reportéři ČT by zavařili na několik týdnů kamery.

 

  • Ovšem hlavní je, že tento pán ví, jak ušetřit miliardy, nahnat důchodce do práce a taky ví, jak nám všem, tedy vlastně takovým vlastníkům solárních elektráren jako on, prospěje Green Deal.

 

 

  • Měli bychom se zabývat tím, kdo z ministrů této navržené vlády je kompetentní. My vlastně nevíme, kterého ministra M. Zeman rezolutně odmítl. Pro mě osobně by byl nepřijatelný Lipavský - ale jsou zde další: Michalik, Stanjura, Blažek - levárny by je měly diskvalifikovat. Rakušan porušil předvolební koaliční smlouvu - to mi na vnitro moc neštimuje. Langšádlová, Gazdík, Jurečka, Válek, Bek - naprostá nekompetentnost. Černochová, Šalamoun - střet zájmů. A Fiala (podobně jako uražený Hřib před volbami) místo pokory hrdě hlásá: "Jsem přesvědčen, že to bude dobrá vláda a všichni jsou kvalitní kandidáti.“ Prezident republiky mu mohl hodit pod nohy celý seznam nekvalitních ministrů. Diplomaticky vybral jen jednoho - toho, který pro náš stát představuje bezpečnostní hrozbu. 

 

  • M. Zeman nehodlá nikoho jmenovat svévolně - pouze nejmenuje ministrem jednu osobu - a nechá na premiérovi, kým ji nahradí. Počká si na nový návrh. Ale on samozřejmě (v případě neúspěšného pokusu) může ve druhém pokusu pověřit sestavením vlády někoho jiného, než Fialu. Tomu to ale v jeho rozhorleném rozpoložení evidentně nedocvaklo...

 

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)