Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doporučení biskupů před volbami - Nevolte homokoalice Pirátů, SPOLU, ani ČSSD, KSČM a ANO!

15. 7. 2021

Doporučení biskupů před volbami - Nevolte homokoalice Pirátů, SPOLU, ani ČSSD, KSČM a ANO!

 Nepřímá podpora SPD + Trikolóry. Nechtěná? Zkušenost lidstva kontra revoluční nadšení kavárny. Klérus na straně národa?

15. 7. 2021

 

Radek Pokorný komentuje prohlášení českých a moravských biskupů k blížícím se parlamentním volbám, které vydali minulý týden na Velehradě

 

Čeští a moravští biskupové vyzvali před blížícími se říjnovými parlamentními volbami, aby věřící občané volili jen ty politické strany, které staví na pravdě a křesťanských hodnotách. Ve dvou prohlášeních přijatých minulý týden při setkání na Velehradě říkají: „Je třeba dobře rozmýšlet nad prezentovanými volebními programy a prohlášeními, abychom nepodporovali ty, jejichž úmysly jsou v rozporu s katolickým učením, například v oblasti morálky, spravedlnosti či záměru Stvořitele s člověkem.“

 

Vymezili se jasně proti mnoha našim politikům, kteří usilují o prosazení takzvaného manželství homosexuálů a dalších zvráceností diktovaných globální kulturní revolucí i Bruselem. „Redefinici manželství, tj. rozšíření instituce manželství na stejnopohlavní páry, považujeme za krok nesprávným směrem. Domníváme se, že není nutné reagovat na každou výzvu dnešní doby jejím ukotvením v legislativě. Uzákonění manželství těchto párů by s sebou přineslo i nárok na adopci dětí. Tisíciletá zkušenost lidstva potvrzuje, že základem manželství je soužití muže a ženy. Je třeba mít na paměti, že manželství má hluboký smysl, který nespočívá pouze v obdarování se vzájemnou láskou, ale také v plození a výchově dětí, které zajišťují kontinuitu lidského rodu,“ připomínají biskupové.

 

Vylučovací metoda

 

Z prohlášení vyplývá, že každý, kdo tyto deviace toleruje či dokonce podporuje, jedná v rozporu s křesťanskými hodnotami danými Zjevením a je tedy nepředstavitelné, aby katolík takovou stranu volil. Nejvyšší katoličtí představitelé tedy vymezili mantinely, v nichž by se měl katolík ve volební místnosti pohybovat. Vzhledem k tomu, že manželství pro homosexuály navrhlo letos v dubnu 46 poslanců ze šesti sněmovních klubů (Piráti, STAN, TOP 09, ANO, ČSSD a KSČM), je sdělení biskupů celkem jasné.

 

Katolík nemůže volit tyto strany, neboť jejich politika je v rozporu s tisíciletým učením. To ovšem znamená, že katolík kromě ANO, sociální demokracie a komunistů, koalice Pirátů a STAN, nemůže dát hlas ani koalici SPOLU, jejíž součástí je TOP 09, která tyto zničující progresivistické plány prosazuje. V dubnu pronesla předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová ve sněmovně následující slova. „Jsem pro to, aby se manželi mohly stát i stejnopohlavní páry.“

 

Tak si to tedy shrňme. Biskupové varují před volbou stran, které ve sněmovně podpořily homosňatky, předsedkyně TOP 09, jež je lídrem koalice SPOLU v Praze, manželství homosexuálů prosazuje. Zřejmě kouzlem nechtěného tedy biskupové potopili i lidovce, kteří kandidují na jedné kandidátce s ODS a TOP 09 v koalici SPOLU. Vyplývá z toho, že křesťanský volič nemůže s čistým svědomím volit homosexualistickou TOP 09 a hodit tam lístek SPOLU, jejíž součástí jsou i lidovci. Ti sice „samostatně“ manželství homosexuálů odmítají, ale volit se bude jedna koaliční kandidátka.

 

Tímto „volebním podvodem“ (slovy prezidenta Zemana) by tak křesťan (stejně jako i každý nevěřící, jenž anticivilizační homosexualismus odmítá) pomáhal do sněmovny straně, která bude chtít do našich zákonů prosadit přesně to, před čím biskupové varují. Je to stejně nepřijatelné jako volba neomarxistické „bruselské“ koalice Pirátů a STAN, kteří chtějí totéž.

 

Vzácná shoda

 

Když vyloučíme další strany podporující liberální zvrácenosti (ČSSD, ANO a KSČM) zbývají už pouze dvě kandidátky, jejichž poslanci se pod obludný návrh homosexuálních manželství nepodepsali: Okamurova SPD a Trikolóra. Čeští biskupové tedy svými dvěma prohlášeními nepřímo doporučili k volbě tyto dvě strany. Je to logické, neboť obě strany stojí v probíhající kulturní válce o křesťanské hodnoty víceméně na straně tradičních hodnot proti Evropské unii, která spolu s dalšími silami dlouhodobě usiluje o zničení posledních zbytků křesťanské Evropy.

 

Naopak strany podporující bruselský establishment jsou pro katolíky nevolitelné. Je to právě uskupení Evropská lidová strana (jejíž součástí jsou i naši lidovci), která se v tzv. Evropském parlamentu spolu se socialisty a liberály aktuálně účastní honu na Maďarsko a Polsko jen proto, že obě země se odmítají podílet na destrukci posledních zbytků křesťanských hodnot na starém kontinentě.

 

Na začátku července se obránci přirozeného světa a suverenity národních států spojili. Jarosław Kaczyński, Viktor Orbán, Marine Le Penová a další významní představitelé vlastenců v členských státech EU se postavili na odpor proti novopohanské podobě bruselské říše. Jako jediné dvě parlamentní strany u nás, se k projektu Evropy suverénních národů a států přihlásily SPD a Trikolóra. A nyní je podpořili i naši nejvyšší církevní představitelé – byť dost možná nezamýšleně.

 

Jenže, pokud to myslí vážně, když v prohlášení připomínají slova Františka kardinála Tomáška z listopadu 1989 („V této důležité hodině zápasu za pravdu a spravedlnost v naší zemi jsem já i katolická církev na straně národa.“), pak si jejich postoj nelze jinak vyložit. Možná i kouzlem nechtěného se naši současní moderní biskupové ve vzácné jednotě tentokrát opravdu postavili na obranu národa.

 

Věřící by je měli tentokrát ve volbách vyslyšet.

 

https://www.protiproud.cz/politika/5911-doporuceni-biskupu-pred-volbami-nevolte-homokoalice-piratu-spolu-ani-cssd-kscm-a-ano-neprima-podpora-spd-trikolory-nechtena-zkusenost-lidstva-kontra-revolucni-nadseni-kavarny-klerus-na-strane-naroda.htm