Jdi na obsah Jdi na menu
 


Atentát z dílny tajných služeb

20. 5. 2019

Zajímavý test

Stracheho případ však bude v jednom ohledu zajímavým testem: skutečně se touto špinavou „zpravodajskou hrou“ podaří ovlivnit víkendové „evropské“ volby v Rakousku? Nebo dokonce i v Německu či u nás? A pokud ano, jak? Ubere to Svobodným voliče, nebo je tato nechutná provokace naopak mobilizuje? Odpověď na tuto otázku budeme znát brzy – a bude mít význam i za rakouskými hranicemi (přestože v „Mutti unii“ po Schengenu, žel, neexistují).

Mobilizovat by měl tedy také ty z nás, kteří (byť třeba s odporem) v pátek či v sobotu k „eurovolbám“ tentokrát půjdeme. Otázka "komu to tam hodit“ je pro rozumného vlastence vyřešena: Okamurovi. Nejen proto, že na něj tajní (místním nářečím „čučkaři“) mají bezpochyby políčeno právě jako na Stracheho. Ale především proto – ač v jiných věcech mohou mít k našemu „Japonci“ třeba výhrady – že je jisté, že od Salviniho, Le Penové či Orbána neuhne. Chceme-li tedy alespoň naší malou troškou přispět k tomu, aby se zvěrstva tajných na „evropské úrovni“ (tohle není operace v jedné izolované zemi) trochu znesnadnila, nelze i proto dát hlas nikomu jinému. 

Měli by si to uvědomit především ti, kteří jinak (a lze tomu rozumět) volí Babiše, nebo naopak malé národně orientované straničky, jež nemají šanci přejít pět procent – ale mohou ubrat našemu příspěvku do zápasu o další existenci národních států proti bruselské tyranii. Právě se v Rakousku opět předvedla. A Rakušané, jak známo, jsou v podstatě Češi, kteří z nějakého nepochopitelného plezíru mluví německy.

Výňatek z článku

protiproud.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář