Jdi na obsah Jdi na menu
 


Štefec - Skupina politických amatérů dává najevo, že není „česká“ vláda

11. 3. 2022

Štefec - Skupina politických amatérů dává najevo, že není „česká“

 vláda

 

Skupina politických amatérů, která se podivnými cestami ocitla v postavení vítěze voleb a říká si „česká vláda“, prakticky všemi kroky, které od své inaugurace podnikla, dává jasně najevo nejen to, že není skutečně „česká“, ale i fakt, že vlastně nedokáže ani vládnout.

Jaroslav Štefec

10. března 2022 - 10:30

 

A člověk, který o sobě tvrdí, že je jejím premiérem, je živoucím důkazem platnosti tvrzení, že POLITOLOG ≠ POLITIK. Každopádně nás pod jejich vedením „ke světlým zítřkům“ čekají hodně zajímavé a hlavně hubené časy, napsal na facebooku Jaroslav Šrefec.

 

A komentáře

Bohužel

 

V SRN je to lepší, jen o trochu ...

 

Pan Štefec je moc chytrý pán, ráda ho poslouchám. Píše zase to samé co já. Čert nám byl dlužen Fialu, nezasloužíme si to. Velmi špatný politik. Už aby ta vláda padla, to není vláda, ale spletenec nekompetentních lidí, kteří ničí lidi a republiku.

 

Běda, pokud bude mít někdo v nádrži o litr benzínu více než potřebuje, nebo dokonce plný náhradní kanystr v autě. Běda, pokud někdo bude mít na klávesnici písmeno Z nebo jej bude někde psát. Běda, pokud bude mít někdo jiný názor na válku na Ukrajině, než je stanovisko že Straková akademie, pak zakročí rakušstapo a budete mít po fialkách. P.S. Jsem zvědav, jak dlouho budou ještě lidí více a více s..t ?

 

Bohužel zasloužíme. Každý národ má takovou vládu.... bla bla.... Z okolí vím, že tuhle pakáž volili nejvíc mladí, nezkušení, co ještě neodhalí prázdnotu a změna je dobrá vždycky. A především mladí se v tom budou plácat léta. Zkušenost je nepřenosná. Bohužel.

 

No, ono by to chtělo, aby se právě voliči téhle hrůzy v tom opravdu hodně poplácali -i když jim budou vymývat mozky že za to může Putin, pan Fiala už to razí. Jenže jim pomůžou rodiče, ostatní...ne každý vyleze poučen, bohužel...

 

Problém je v tom, že se v tom s nimi budeme plácat i my, co jsme je nevolil.

 

... vláda bezpáteřních a nekompetentních nýmandů

 

Mě je jen divné, že jsou ulice pořád prázdné--asi se máme ještě moc dobře.

 

(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)