Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skála udeřil na veřejnosti. Válku na Ukrajině naplánovala americká strana. Cíl - Zničit i země jako je naše

17. 9. 2022

Skála udeřil na veřejnosti. Válku na Ukrajině naplánovala americká strana. Cíl - Zničit i země jako je naše

17.09.2022 20:31

Komunistický kandidát na prezidenta Josef Skála se na demonstraci na Václavském náměstí v Praze pořádně rozjel a konstatoval, že současná vláda Petra Fialy (ODS) slouží cizí moci, která dnes Česko vykořisťuje víc, než bylo vykořisťováno za nacistického protektorátu.

 

Foto: Archiv PLTV

Popisek: Josef Skála v pořadu Horké téma

 

Kandidát na prezidenta z řad KSČM na pódium nastoupil s úsměvem.

„Vy mi umíte dobít baterky, díky moc. S lidmi, jako jste vy, vím, že má smysl to, co děláme,“ začal.

Poté požádal všechny přítomné, aby ho v kandidatuře na Hrad podpořili, aby si to mohl rozdat se všemi, kteří se na nejvyšší politický post derou v zájmu jiné moci.

Poté konstatoval, že dnešní demonstrace KSČM má sloužit na podporu toho, co se 3. září odehrálo na Václavském náměstí. Zdůraznil, že vláda nesmí hrozit jaderné mocnosti, že nad ní vyhraje válku, a nesmí vlastní občany ohrožovat „energetickým terorismem“.

 „Přátelé, mně nezbývá než tu rukavici zvednout a říct, kdo je tady extremista. Extremisté nám vládnou. A donedávna jsme si mohli myslet, že ten extremismus je jen důsledkem jejich ochablého IQ, což je v některých případech prokazatelné,“ začal. A jedním dechem dodal, že válka na Ukrajině byla naplánována americkou stranou a cílem této operace je zničit i středoevropské země. „I zemi, jako je naše,“ nechal se slyšet Skála.  

Česko je teď podle něj ekonomicky vykořisťováno tak, jak nebylo vykořisťováno ani za časů nacistického protektorátu.

Naše státní moc je jen ministrantem cizích mocností, které nás ždímou neuvěřitelným způsobem, tak jak nás neždímaly, nerad to říkám, ani za protektorátu, ekonomicky vzato, tak tato vláda se proti vlastním lidem provinila strašně a obnažila samu podstatu toho, co se děje. My jsme krmelcem, my jsme dojnou krávou korporací,“ hřímal.