Jdi na obsah Jdi na menu
 


Političtí bankrotáři Schulz, Macron, ale i Biden tvrdí, jak je Putin oslaben…

30. 6. 2023

Političtí bankrotáři Schulz, Macron, ale i Biden tvrdí, jak je Putin oslaben…

30.6.2023 15:28

Přitom, kdyby měli sílu Putina, mohli by slavit.

Zvládnout tak bravurně pokus o puče během jediného dne, zatímco Paříž, Marseilles kvůli jedinému mrtvému je v plamenech a ani nasazení desetitisíců policistů nepomáhá vyžaduje zvláštní druh drzosti a tuposti. A se Scholzem je to stejné. Bláznivá ekologická a energetická politika Scholzova kabinetu, trvalá recese a fatální pád důvěry celé vlády, ale i dosud nejsilnější opoziční strany CDU/CSU a rychle rostoucí podpora pro radikální opoziční stranu AFD, která chce obnovení čerpání plynu z Ruska a ukončení války s ním ukazuje  všechno jiné než to, že Scholz může Putina označovat za slabého.

A Američané? Biden rovněž označuje Putina za  slabého. Kde bere tu drzost. Válka v Afghanistánu trvala 20 let a každý si jistě vzpomene na poslední pokusy těch, kteří se snažili odletět a padali z provazů letadla na zem. A Irák 16 let trvalá válka. Přes 800 000 obětí, mučírna Abú Ghrajb a rozhodně nemohou být Američané spokojeni. A když si vzpomeneme na půl roku trvajících krvavých demonstrací Black Lives Matter

Naši pětikoaliční poslanci   plesali nad smlouvou s USA o možné pobytů Američanů v Česku a jak nás to upevní.

V čem nás to může upevnit, když Američané posledních 30 let prohrávají a ztrácí půdu pod nohami?

Západní politici a posluhující média jenom dovedou propagandisticky lhát. Ale reálně nic nezmohou. Dohodnout se s Ruskem bude nakonec jedinou jejich možností. Jejich slova neznamenají nic.

A to je dobře.

 Jiří Vyvadil

vasevec.info

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář