Jdi na obsah Jdi na menu
 


Piráti jako apoštolové "evropské národnosti" Jiří Jaroš Nickelli, Spol.L.Svobody Brno

2. 4. 2021

Piráti jako apoštolové "evropské národnosti"

Jiří Jaroš Nickelli, Spol.L.Svobody Brno

 

Ještě hladinu sčítací agitace  plně nerozbouřily vlny tzv. moravské národnosti, a již nastupují naši "političtí spasitelé" Piráti jako apoštolové dokonce neexistující "evropské národnosti". (Historik Pekař měl proti slavnému šovinistickému historiku Theodoru Mommsenovi, který chtěl rozbíjet české lebky, odpověď "Čechové jako apoštolé barbarství"!) Jestliže od roku 1991 některými proklamovaná "moravská národnost", nemající historické kořeny (odvolávání na Velkou Moravu je historický, politický a právní nonsens), příliš neuspěla, jak má uspět zcela vymyšlená "evropská národnost"?

 

Kde se vůbec vzala tato myšlenka?

Odpověď je jasná. Je to aplikace evropské pseudoteorie šlechtice Coudenhove-Kallergiho, rodáka z Poběžovic. Pseudoteorii obnovili hlasatelé Nového světového pořádku pro Evropu, kdy se počítá s likvidací evropských národů a státu a vytvoření tzv. eurorasy smíšené z afrických, muslimských a porobených evropských etnik.

V U.S.A. tato teorie vyústila v doktrinu státních činitelů Barnetta a Rumsfelda a nazývá se souhrnně doktrina Barnett-Rumsfeld-Kallergi. Jeden z těchto činitelů dodává: "Politikové bránicí vzniku nové eurorasy budou svrženi. Kritiky zabijeme".

Takže naši občané mají zavrhnout dosavadní českou národnost a převzít národnost "evropskou"?

 

Nabízí se již jednou zažitá neblahá historická zkušenost protektorátu.

Bylo to tzv. přenárodnění - Němci je nazvali "Umvolkung". V protektorátu aplikovala přenárodnění i  část tzv. protektorátní šlechty přihlášením k říšskému občanství a německé národnosti. Následky nese stát dodnes! Tzv. restituce obřích majetků.

Donutili k němu i celé regiony v odtrženém pohraničí, například obyvatele Hlučínska. Hlučíňané, kteří byli původně Češi, a byli v dějinách několikrát odtrženi od českého území, byli Hitlerem donuceni stát se říšskými Němci a poté někteří museli nastoupit do wehrmachtu. 

Tudíž je historickou lží, že "Češi bojovali ve wehrmachtu". Žádný Čech nesměl být podle Hitlera ve wehrmachtu". Napřed se musel "přenárodnit". Stát se Germánem. 

Podobně Němci postupovali u skupiny Kašubů v Polsku a u některých Poláků.

V Chorvatsku dokonce vymysleli teorii o "gótském původu Chorvatů" ,aby ti mohli bojovat po boku Hitlera proti sovětskému Rusku. 

 

Ti občané, kteří propadnou pirátskému výmyslu podle Nového světového řádu, ztratí nejen svou národnost, ale i svou zemi. Stanou se de facto cizinci ve své vlasti.

Podobně se to má s volbami. Občané, kteří budou volit Piráty, přispějí ke zničení své vlastní země, své republiky.

 

Máme spektrum stran, mezi nimiž je velká barikáda. Na straně jedné strany státoborné, poslušné žaláře EU a germánské a muslimské kolonizace, na druhé straně strany státotvorné, hájící samostatnost republiky a neúčast ve válečných blocích. Je na občanech, které straně dají svůj hlas, ale ponesou odpovědnost za případné rozbití republiky a národa.  Vlastenci středu volí SPD, nebo Trikoloru a vlastenci uznávající levici, volí KSČM. Tyto alternativy jsou podle mne pro republiku a národ sebezáchovné.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář