Jdi na obsah Jdi na menu
 


ODS, lidovci, STAN, TOP 09, Piráti i ČSSD a ANO de facto prosazují cenzuru internetu a potlačení svobody slova

11. 12. 2019

ODS, lidovci, STAN, TOP 09, Piráti i ČSSD a ANO de facto prosazují cenzuru internetu a potlačení svobody slova

Autor: Radim Fiala | Publikováno: 11.12.2019  

 

ODS, lidovci, STAN, TOP 09, Piráti i ČSSD a ANO de facto prosazují cenzuru internetu a potlačení svobody slova. Facebook, Twitter nebo Google podle nich šíří lži a dezinformace a rozdělují společnost. Poslanci těchto stran žádají americké kongresmany, aby s tím začali něco dělat… Už vidím, jak si z nich americký kongres sedne na zadek. „Společnosti jako Facebook či Twitter nechtějí rozlišovat pravdu a lež,” řekl šéf poslanců STAN Jan Farský. Hm, jediná možná pravda – to už tady jednou bylo. Místo marxistické „pravdy“ chtějí tyto strany nastolit nyní „pravdu“ neomarxistickou. Hnutí SPD naprosto odmítá omezování svobody projevu a cenzuru!

 

Tyto sluníčkářské strany ukazují, že jsou ve skutečnosti odpůrci demokracie a svobody. Názory, které jim nevoní, označují za dezinformace a lež.

euportal.cz

 

Také nemáme rádi lži a mnohokráte jsme byli cílem mediálních lží. Ale v případě šíření pomluv, poplašných zpráv či vyzývání k násilí zde již dnes máme nástroje v trestním či občanském právu.

 

Hnutí SPD naprosto odmítá omezování svobody projevu a cenzuru! Braňte svobodu a demokracii spolu s námi proti novým nepřátelům svobody a společně svobodu ubráníme. ;-)

 

https://www.novinky.cz/…/chceme-pravdu-cesti-poslanci-vyzyv…

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář