Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jourová – „Putinovské Rusko a prokremelská média destabilizují Evropu. Budí v lidech nedůvěru k demokracii."

14. 7. 2021

K prohlášení Věry Jourové – „Putinovské Rusko a prokremelská média destabilizují Evropu. Budí v lidech nedůvěru k demokracii."

Dušan Klinera

13.7.2021skupina Vlastenci

 

Paní Jourová,


neznám žádné "putinovské Rusko". Rusko je jen jedno. A neshledávám žádný důvod k jeho adoraci, stejně jako k adoraci kterékoli jiné světové mocnosti. Právě tak ovšem nemám žádný důvod je nenávidět. Ale když už takovýmito plamennými slovy troubíte do světa prounijní propagandu, počítejte se mnou:

Nevím nic o tom, že by nám Putin nebo Rusko cenzurovali internet, mazali a blokovali profily na sociálních sítích nebo vyhrožovali vězením za projevy neschválených názorů.

 

Nevím nic o tom, že by Putin nebo Rusko zakazovali chovatelům domácí zabijačky, rybářům olůvka a myslivcům broky.

 

Nevím nic o tom, že by nám Putin nebo Rusko nařizovali, že rum nesmí být rum, pomazánkové máslo nesmí být pomazánkové máslo a cikánská pečeně že je projevem diskriminace.

 

Nevím nic o tom, že by na nás Putin nebo Rusko chystali šílené plány typu Green Deal, bezuhlíková Evropa a zákaz spalovacích motorů.

 

Nevím nic o tom, že by se Putin nebo Rusko snažili legislativně odzbrojit domácí obyvatelstvo a vnutit nám proti naší vůli a za každou cenu hordy nelegálních negramotných muslimských vetřelců ze zemí třetího světa.

Nevím nic o tom, že by nám Putin nebo Rusko diktovali přes hlavy našich ústavních a vládních činitelů legislativní paskvily, vytvořené nikým nevolenými cizími úředníky.

Nevím nic o tom, že by Putin nebo Rusko ničili naše zemědělství dovozem dotovaných potravin za dumpingové ceny, prodali naši vodu cizincům nebo vydali horu Říp, coby jeden ze symbolů našeho národního uvědomění, zahraničnímu vlastníkovi.

Nevím nic o tom, že by nám Putin nebo Rusko tvrdili, že máma a táta nemají být "máma" a "táta", nýbrž "Rodič 1" a "Rodič 2", že existuje 78 pohlaví, případně že homosexuální vztah má být povýšen na manželství.

 

Nevím nic o tom, že by nás Putin nebo Rusko nutili zavádět covid-pasy a snažili se nás dotlačit k očkování jakýmisi neprověřenými a podezřelými přípravky - a to včetně dětí a těhotných žen.

 

Propagandu v duchu "Stokrát opakovaná lež stává se pravdou" používal už Hitlerův ministr propagandy Josef Goebbels. A račte si vzpomenout, jak nakonec dopadl.

Naši důvěru ve vámi vyzdvihovanou "západní demokracii" podkopat nelze, protože jsme ji už dávno ztratili.

Novarepublika.cz