Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ani pracovat, ani studovat, ale dělat „bordel“, demonstrovat proti demokracii ...

9. 6. 2020

Ani pracovat, ani studovat, ale dělat „bordel“, demonstrovat proti demokracii ...

minář 19

9.6.2020 08:47

 

Skupinky různých politických aktivistů, především ale protistátní a protivládní spolek Milion Chvilek PROTI demokracii nám všem tady zase začíná předvádět, jak se dá v podstatě blahobytně žít, aniž by jeho vůdcové normálně, smysluplně pracovali, anebo, vzhledem k jejich věku, alespoň studovali.

 

Nanejvýš bezohledně a sobecky, v této době pořád ještě částečně koronavirové, svolávají do ulic a na náměstí našich měst další demonstrace proti demokracii, potažmo proti výsledkům řádných, svobodných a demokratických voleb a z těchto voleb vzešlé vlády. Přitom nebezpečí šíření koronaviru, dle vyjádření hygieniků, stále trvá. To jim je ale jedno, nejaké nebezpečí nákazy mají zřejmě u prodloužených zad. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Milion-chvilek-bude-protestovat-v-Praze-a-desitkach-dalsich-mest-626722?fbclid=IwAR0Ed9J_-p35Yw98S4Gb8usPtUiCKzQcSrxEygn_qIXWvUGTPFUKKhgv7AA

 

Sice se naží přesvědčovat lidi, občany, že toto je právě ta pravá demokracie, ale každý soudný, rozumný člověk se tomuto jejich smyšlenému a odněkud nabulíkovanému, naprosto obrácenému výkladu pojmu "demokracie" musí vysmát a dílem pobaveně, dílem s odporem jenom kroutit hlavou.

 

Ničemové darební, prací pohrdající, naprosto netransparentně, na první pohled záhadně placení lidé, s utajenými konty, podněcují ve společnosti zas a znovu nenávist k řádně, svobodně a demokraticky zvoleným politikům, vnášejí mezi veřejnost rozvrat, chaos, neklid. Veřejně na demostraci trhají Ústavu naší země, aby se obratem na ni odvolávali se svými pokřivenými právy na tohle vše, dělat ten, s prominutím, bordel.

 

Jejich protidemokratické demonstrace stojí stát, nás všechny, daňové poplatníky, také nemálo peněz, nákladů na nezbytnou účast dohlížející Policie, pohotovostní záchranné složky.

 

Obsazováním míst demonstrací sobecky a zase bezohledně omezují běžné občany v užívání veřejných prostorů, zanechávají po sobě neskutečný nepořádek.

 

Stejně tak, jako poslední, doslova nesmyslná a provokující až fyzické střety, demonstrace cizinců, především z USA, na Staroměstském náměstí v Praze. Je nepochopitelné, jakým právem obsadili tito prazvláštní demonstranti, demonstrující za nějakou patálii v USA, naše historické náměstí v centru hlavního města. Kdo jim to narychlo povolil, je nabíledni, přec Prahu mají dočasně dobitou, obsazenou skrzevá Magistrát, nevyzrálí, nevychovaní a arogantní (jak se předváděli i na posledních schůzích Parlamentu), všehoschopní PUS - Piráti. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor Proc-tady-Co-tu-delate-Americane-v-Praze-demonstrovali-sel-kolem-cesky-docent-A-bylo-veselo-626590.

 

Proč dělají také bordel u nás, proč a jakým právem přenášejí ty šílené a nechutné demonstrace, nepokoje, do našeho hlavního města? Dokonce demostrují za zrušení Policie, i té naší, panečku! ("Pána s nápisem ACAB jsem se ptal, jestli to myslí i na české policisty. Ujistil mě, že je Američan, že ví, co říká, že ACAB znamená All cops are bastards, all! a že jsou to všichni. Ve všech zemích musí být policie zrušena. Ptal jsem se ho, jestli tím myslí i české policisty, když žádné Afroameričany nezabíjejí, ale ujistil mě, že ano. Ptal jsem se, jestli heslo defund the police se vztahuje i na Českou republiku. Ujistili mě, že ano,“ sděluje Cerman.")

 

Tohle všechno dovoluje, fandí tomu, vedení Prahy z PUS. Možná tajně doufali, že se těm demonstrantům z USA povede i nějaká ta rabovačka obchodů a jejich zapalování, vždyť jsou tak světoví, globalističtí, proameričtí - hlavně demokraticky, že ano ...

 

Český daňový poplatník, smysluplně si vydělávající, i na ty daně, to přec zaplatí a spratkové z USA, ale i ti od nás, kteří nic a nikoho nerespektují, nectí, kteří chtějí i tu Policii zrušit, se tady, u nás, budou roztahovat, zabírat svými stupidními demonstracemi náměstí a ulice našich krásným měst. A to až tak, že normální, běžný občan ani nemá šanci tama projít, oni si ještě lehnou a navrch vykřikují svá anarchistická hesla, ukazují světu další stupidní hesla, psané anglicky, na papírových kartonech, vždyť co, Prahu si obsadili, jsou z USA navíc, oni si mohou dovolit všechno. Myslí si.

 

Pražané, slušní a vydělávající i na daně, proč neprotestujete, samozřejmě kultivovaně a na těch příslušných místech, městských zastupitelstvích, proti téhle svévoli a fatální drzosti ničermů, darebáků a doslova darmojedů, kteří začínají pozvolna měnit naše nádherné hlavní město v různá bojiště, kteří sem k nám chtějí přenést ty zrůdnosti z demonstrací v USA, co se tam teď dějí? Ale i proti opakujícím se, beztak že bez jakéhokoliv výsledku a smyslu, demonstracím nudící se zřejmě, nepracující a nestudující sebrance, která také zřejmě chce proměnit nejenom Prahu, ale i jiná naše města v ohniska nepokojů ala západ. Jimi deklarované důvody k demonstracím nejsou nic jiného, než slnůškou lží, falešných a smyšlených pseudoargumentů a sprostých až, žalovatelných pomluv.

 

Braňme se všichni proti nebezpečné anarchii, která může snadno přejít do krvavé občanské války.

 

P.S. Tohle by mělo především zajímat naší BIS - Bezpečnostní informační službu, né nějaké smyšlené drby, bajky o ricinu a ruských agentech. Tady jde už opravdu o bezpečnost občanů této naší krásné země.

 

Růžena Chrastekova

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář