Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rozkošný Putin v dokonalé kondici a svět je na cestě ke změně…

9. 2. 2024

Rozkošný Putin v dokonalé kondici a svět je na cestě ke změně…

 

9.2.2024 09:25

Když si jen vezmu „umělecký dojem“ Vladimíra Putina z jeho rozhovoru s Carlsona a srovnám jej s vystupováním J. Bidena, který propadá záchvatům zuřivosti a opakující se amnézii, kdy mu vypadává paměť, ale i vnímání prostoru, kde se nachází, je zřejmé, že vůdce současného Západu jej směle vede ke kolapsu.

Už prvé reakce, kterými je rozhovor komentován jen prohlubuje fakt, že   Carlson, blízký hodnotově Donaldu Trumpovi, mu napomohl nejen jemu v kampani, ale  zapadá do procesu porážky nebezpečného bidenovského progresivismu,  který v samotných USA rozdělil zemi, ale celý Západ vrhl na cestu nenávisti a války…

V situaci, kdy platilo, že Vladimíra Putina naše média pravidelně označovala jako válečného zločince a diktátora  a Trumpovi se vysmívala, je zřejmé , že kolo současných dějin se otočilo.

Naše média nás budou stále otravně unavovat tím, co se děje na Ukrajině, a plácat bláboly, že Ukrajina zvítězí, ale stále více bude zřejmé, že jsou to jen podobné absurdní mimikry, které šířil Jakešův režim ještě v situaci, kdy padla Berlínská zeď a v Polsku již zčásti spoluvládla Solidarita.

Vše souvisí se vším.

To krásné nás ještě čeká. Nevím, jak Vy, ale doslova si hodlám si soukromě slavit pád a prohry všech současných tupých Macronů, Scholzů,

A samozřejmě musí přijít i pád militaristických českých štváčů, počínaje Fialou, konče Lipavským a Černochovou.

Ale nejen to. Nestačí, že nechutní politici pětikolalice padnou. Bude třeba zkoumat, zda pro svou neustálou propagaci útočné války by neměli být stíháni.

Totalitu, kterou zde prosadili, jim nelze odpustit jen jako politický názor.

Musí být potrestáni.

Tento rok naopak patří Putinovi a Trumpovi a  taky trochu Carlsonovi a všem lidem dobré vůle.

 Jiří Vyvadil.

vasevec.cz

 

 Foto z průběhu rozhovoru, videozáhnam Tucker Carlson Network