Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máme právo bránit naši zemi naši kulturu naše zákony tradice a národní hodnoty.

9. 5. 2020

Máme právo bránit naši zemi naši kulturu naše zákony tradice a národní hodnoty.

Genderová ideologie, která se liší od přesvědčení většiny obyvatel, to nesmí ohrozit

Autor: Radim Fiala | Publikováno: 9.5.2020  

travesti

 

Dobrá zpráva. Maďarský parlament, ovládaný vlastenci premiéra Viktora Orbána, v úterý odmítl Istanbulskou úmluvu. Slovensko před nedávnem úmluvu drtivě také v parlamentu odmítlo. Bohužel premiér Babiš a jeho vláda tuto totalitní genderovou zrůdnost podporuje. Istanbulská úmluva má rozbíjet rodiny a vyvolává „třídní nenávist“ žen proti mužům, diskriminaci mužů a pozitivní diskriminaci žen. Hnutí SPD brání normální svět pro normální lidi bez genderových a sluníčkářských šíleností. Braňte ho spolu s námi. ;-)

 

V přijatém usnesení maďarského parlamentu se kromě jiného hovoří o tom, že „máme právo bránit naši zemi, naši kulturu, naše zákony, tradice a národní hodnoty. Genderová ideologie, která se liší od přesvědčení většiny obyvatel, to nesmí ohrozit“. Chválíme, že důsledku vládního nařízení je na maďarských univerzitách zakázáno nabízet studijní směry zaměřené na genderovou ideologii.

 

Potvrzuje se bohužel, že premiér Andrej Babiš a jeho vláda prosazují šílenou sluníčkářkou agendu. Hnutí SPD naprosto odmítá genderovou ideologii, která tvrdí, že pohlaví je konstrukt a která staví muže a ženy do konfliktu proti sobě! Úmluva tvrdí, že VŠICHNI muži ze své definice diskriminují a utlačují ženy! Tato úmluva naprosto rozvrátí náš právní řád a svobodnou společnost.

 

https://echo24.cz/…/mame-pravo-branit-nasi-zemi-madarsky-pa…

euportal.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář