Jdi na obsah Jdi na menu
 


Každý, kdo něco velkého vykoná, bývá očerněn těmi, co by nikdy nic tak velkého nedokázali

1. 3. 2021

Každý, kdo něco velkého vykoná, bývá očerněn  těmi, co by nikdy nic  tak  velkého nedokázali

 

 Z  28. února na 1. března 1953  byl J. V. Stalin postižen mozkovou příhodou, krvácení do mozku.  5.března 1953 ve 21. 50  hod., jak bylo tehdy uvedeno, podlehl tomuto krvácení. Bylo již mnohokrát uvažováno o tom,  jaká je skutečná pravdu o jeho úmrtí. Tou otázkou se nebudu zabývat.

 

Je ale pravda, že  21. prosince 1959  v Horní sněmovně anglického Paramentu  o J.V. Stalinovi prohlásil britský státník a premiér Winston  Churchill : " Pro Rusko bylo velkým štěstím, že v době největších zatěžkávacích zkoušek v jeho čele stál génius  a neochvějný vojevůdce J. V. Stalin. Byl vynikající osobností, imponující v těžké době, ve které žil. Převzal Rusko s bídou a zanechal je po své smrti vyzbrojené atomovou zbraní " !  J. V. Stalin před svojí smrtí  řekl : "Vím, že po mé smrti snesou  na můj hrob hromadu smetí. Ale vítr historie ji nemilosrdně rozmetá "!

 

Dlouhou dobu jsme již svědky jak se přepisuje nehorázně historie. To je jedna z našich povinností tomuto hanebnému činu zabraňovat. Proč tolik nenávistí a lží o něm ?  Byl první, který světovým zločincům právem vypálil rybník a to mu nikdy tito zločinci nezapomenou. V dnešní hrozné a katastrofální době, která postihuje celý dnešní svět, tak takovéto velké osobnosti chybí. Věnujme na tohoto největšího velikána 20 století pietní vzpomínku, který tehdy Evropu a svět zachránil se statečným sovětským lidem před totální nadvládou celého světa německým fašismem s jeho spojenci, Japonskem a Itálii.   

Jiří  Vábr 

Přišlo e-poštou

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tu smrt takhle ne

Drak,1. 3. 2021 19:54

Někde, nechce se mi hledat kde, ale byla to kniha, jsem se dočetl, že Stalina opravdu postihla mrtvice, ale ke smrti došlo tak, že ho Nikita Sergejevič Chruščov, udusil polštářem, na Stalinovo dače.