Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zásadní omyl o odsunu aneb Historická negramotnost jako výrobní nástroj nepravdy

5. 8. 2022

Zásadní omyl o odsunu aneb Historická negramotnost jako výrobní nástroj nepravdy

Jiří Jaroš Nickelli, Spol. L.Svobody Brno

 

 Zásadní omyl,  který musím neustále opravovat a  znovu a znovu vysvětlovat.

 

I) Chamberlain odsun  pouze navrhl, zklamán údajnou proradou Hitlera, trhajícího Mnichov na cáry okupací ČSR

Chamberlain NIKDY nepřesvědčil vlády Spojenců o nutnosti odsunu!

 

II) Odsun ve skutečné podobě navrhl britský profesor, poradce ministra Anthony EDENA a W.S.CHURCHILLA

 

IV) Odsun navrhl profesor John David MABBOT pod titulem The Transfer of Minorities v květnu 1940! Cituji  M.D. Browna, Jak se jedná s demokraty, Britské ministerstvo zahraničí a československá emigrace ve Velké Británii 1939-1945, Beta-Dobrovská-Ševčík 2006, str. 176n. Bylo to v Oxfordu na Bailiolově fakultě (koleji). Konsultovaly to kapacity jako Seton-Watson a další. (Na té fakultě, kterou tak známe ze seriálu, ANO, pane ministře).

Mabbot principy odsunu zkoumal pro Albánii, Bulharsko, Itálii, Jugoslávii, Maďarsko, Polsko, Rumunsko a dokonce i pro SSSR (volžské Němce, Tatary atd.) Odsun navrhl podle reálií I. války podle odsunů mezi Řeky a Turky.

 

V) Odsun schválili a prakticky realizovali A.EDEN a W.S.CHURCHILL podle projektu odboru Střed britského ministerstva zahraničí. Beneš sám podle hlasů odboje domácího i zahraničního chtěl odsunout pouze přímé vinníky, odsouzené soudy. To ministerstvo odbor Střed odmítlo, s poukazem na miliony soudů. Tak byl navržen masový odsun a dokonce Churchill sám připustil  předběžný divoký odsun slovy: Necháme je (Poláky a Čechy) několik měsíců řádit, pak to zarazíme. Vezmou jen nejpotřebnější a půjdou!"

 

VI) Protokol Postupimské konference toto kodifikoval.

 

Dále si jest přečísti v této podrobné monografii vše o vztahu presidenta Beneše k Britům, k odboji domácímu i zahraničnímu, jehož požadavek byl nekompromisní - odsun!

A nyní Vám dám otázky. Kdo toto vůbec ví? Kdo tady vůbec čte a co čte ,nepočítám-li bulvár a romantickou literaturu? Kdo tady vůbec čte odborné knihy o naší historii?

Který poslanec, který senátor, který premiér toto vše ví? A který premiér kdy našel odvahu postavit se sudeťákům?

Která politická partaj, včetně komunistů, toto kdy využila proti sudetským zrádcům a jejich pomahačům ze sociální demokracie!, kteří oslavují nepřítele republiky Wenzela Jachsche, nepřítele Beneše, otce pohořelického lžimýtu,  a dokonce sudeťáky vyznamenávají jeho medailí? Když se odsunu zastal president, vrhly se na něj partaje, senátoři a politikové jako supové v Mexiku. Toto měli být reprezentanti národa? Fuj.

 

Náš národ stále jen naříká a čeká, až jej zachrání jacísi blaničtí rytiří. Ovšem pak bude pozdě. Zásadní vina leží na většině politických partajích, které místo obrany republiky proti sudeťákům a jejich lžipomahačům NIKDY neargumentovaly fakty o Spojencích a jejich vztahu k odsunu tak, aby naprosto shodily lžiargumenty Posseltů, Steinbachových, Zeihselů, a dokonce vrcholných německých politiků jako byla Frau Merkelová!

 

Proto to došlo tak daleko, že brněnský magistrát pořádá hanebné smiřovačky a trpí pohořelické excesy. Proto jezdí činitelé ČSSD! a KDU-ČSL poníženě na sudetské srazy. Proto se navrhují srazy sudeťáku dokonce na naší posvátné půdě zbrocené krví obětí sudetského a velkoněmeckého řádění! A co dělá národ, partaje - krom SPD - a vlastenecké spolky. Mlčí! A když se někdo z nás pozůstalých po obětech sudetského a velkoněmeckého řádění ozve, hned sbírají klestí na hranice pro naše upalování. Taková je současná realita. 

 

Realita, která započala Havlovou omluvou sudeťákům, a končí návrhy na návrat sudeťáků, na vrácení jejich právem republiky zabavených majetků, na vrácení  zabavených majetků takzvaných šlechtických restituentů, kteří zradili republiku, nebo církevních řádů, spolupracujících s hitlerovci. Včetně Liechtensteinů.

Tak jsem pravil.

 

Přišlo e-poštou