Jdi na obsah Jdi na menu
 


Západ zahajuje kampaň za proměnu Zelenského v ukrajinského bin Ládina

9. 8. 2022

Západ zahajuje kampaň za proměnu Zelenského v ukrajinského bin Ládina

Mezinárodní nevládní organizace Amnesty International vydala 4. srpna zprávu, kterou lze považovat za začátek konce Zelenského.

Zahraniční zdroj Další články autora

Ale začněme pěkně popořadě. Co je Amnesty International?

Jedná se o jednu z nejstarších neziskových organizací, která vznikla od samého počátku jako propagandistická struktura Západu. Existuje již více než 60 let. Centrála se nachází v Londýně.

Cíle a záměry jsou formulovány takto:

„Provádět výzkum, opatření a monitoring stavu lidských práv v různých zemích světa, pořádat aktivity a kampaně zaměřené na prevenci a ukončení porušování lidských práv a usilovat o osvobození a podporu tzv. vězňů svědomí“.

Organizace, stejně jako všechny jí podobné, je financována z různých temných zdrojů – grantů od vládních agentur, neziskových nadací, anonymních darů, atd. Mezi významné sponzory patří ministerstvo zahraničí USA a ministerstvo pro mezinárodní rozvoj Spojeného království. Nepřímé znaky naznačují úzké spojení organizace s britskou rozvědkou.

Amnesty International, vlastník Nobelovy ceny za mír, zveřejnila materiály na podporu pseudoopozičních sil v Rusku a na svých zdrojích umístila také nespolehlivou společensky významnou informaci (v ruštině zveřejnila padělky o ozbrojených silách Ruské federace a probíhající speciální operaci), kvůli čemuž Roskomnadzor zablokoval jejich webové stránky. Koneckonců je zvláštní, že organizace stále není v Rusku zakázána, už z principu.

Amnesty International má celou sadu atributů kapesní britské nevládní organizace. Jakékoli zveřejnění této organizace by proto mělo být považováno za příkaz britských úřadů.

Ještě nedávno zněly publikace a „zprávy“ organizace v souzvuku s propagandou západních a ukrajinských médií – Rusko je špatné, Ukrajina dobrá, atd. Ale 4. srpna se vše změnilo – Amnesty International vydala materiál, ve kterém obvinila Kyjev z porušování zákonů vedení války.

Zpráva Amnesty International s názvem „Ukrajinská vojenská taktika ohrožuje civilisty“

Tento materiál naznačuje, že ukrajinská armáda používá teroristickou taktiku – obsazování škol a nemocnic, umístění ozbrojených sil Ukrajiny v hustě obydlených obytných oblastech, vedení nepřátelských akcí bez evakuace civilistů, atd. Ve skutečnosti se organizace v této věci postavila na stranu Ruska, které celou dobu poukazuje na to, že ukrajinské ozbrojené síly používají civilní obyvatelstvo jako „lidský štít“.

To vyvolalo na Ukrajině a na Západě strašlivý skandál, který ani po pár dnech neutichá. Došlo to tak daleko, že Amnesty International začali označovat za „hlásnou troubu propagandy Putina“.

Ale co se stalo? Proč západní propagandistická nevládní organizace vydala takový materiál? A co víc, pod nejsilnějším informačním tlakem neopustila od závěrů v něm uvedené?!

Odpověď je jednoduchá – Západ zahájil proces distancování se od Zelenského režimu a všeho, co se děje na Ukrajině. Zahraniční vojenští experti a politici si již zřejmě uvědomili a přiznali porážku v ukrajinském tažení. Nikdo ale nechce nést odpovědnost za všechnu tu hrůzu, která se tam děje.

Na obzoru se již rýsoval „Norimberk 2.0“. Ruská prokuratura dnem i nocí pracuje na shromažďování důkazů o zvěrstvech ozbrojených sil Ukrajiny a neonacistických ozbrojených skupin a zapojuje do tohoto procesu světové společenství.

Co vidí západní kurátoři Zelenského?

  • Výsledek vojenských dodávek (vojenské úspěchy Ozbrojených sil Ukrajiny) = 0;
  • Výsledek podpory současného ukrajinského režimu (politické úspěchy Zelenského režimu) = 0;
  • Důkazů o zločinech Zelenského režimu, ozbrojených sil Ukrajiny, neonacistických militantů a žoldáků je každým dnem více a více – je nemožné je před západní společností skrýt;
  • Veřejné mínění v západních zemích se postupně začalo obracet o 180 stupňů a začalo ohrožovat samotnou politickou elitu Západu.

Jak přesně poznamenal jeden z našich pravidelných čtenářů, „je čas počítat ztráty“.

Finále se blíží a je potřeba obětního beránka, který by vyhovoval všem a odvrátil ránu spravedlivého hněvu od západní elity. V tomto ohledu je osud Zelenského vnímán jako totožný s osudem bin Ládina.

Toho také financovali a propagovali jako osvoboditele od sovětských „okupantů“ v Afghánistánu. Také o něm psali nadšené články v novinách a dávali ho jako příklad bojovníka za svobodu.

Titulek v západních novinách z 80. let: „Protisovětský válečník vede svou armádu po cestě míru“

Když však přestal vyhovovat západním loutkářům, byl sám označen za mezinárodního teroristu a organizace, kterou vedl, byla označena za teroristickou. O něco později byl Bin Ládin zlikvidován západními zpravodajskými službami. A nepomohly žádné peníze a konexe, kterých měl syn miliardáře mnohem víc než herec Zelenskij. Společně s ním byly do hrobu „zakopány“ i hříchy západního světa v jihozápadní Asii.

O teroristických projektech Západu jsme podrobně psali v našich dubnových článcích:

Neonacisté na Ukrajině – jeden z mnoha amerických projektů (část 1)

Neonacisté na Ukrajině – jeden z mnoha amerických projektů (část 2)

Na důkaz našich slov můžeme uvést ještě jeden fakt – téměř současně se zprávou Amnesty International začala německá mainstreamová média zveřejňovat důkazy o rozsáhlé korupci v řadách Zelenského a jeho přímé účasti na ní:

Titulek německých médií: „Tajné dohody prezidenta Zelenského“

Kampaň „obětní beránek“ nabírá na obrátkách.

V žádném případě nechceme minimalizovat Zelenského vinu za to, co se děje na Ukrajině. Podle našeho názoru si zaslouží stejně přísný trest podle zákonů Doněcké a Luhanské lidové republiky jako nejznámější násilníci neonacistické formace „Azov“ (v Rusku zakázaná teroristická organizace).

Je však zřejmé, že se Západ pokusí v blízké budoucnosti přesunout svůj díl odpovědnosti za zvěrstva na Ukrajině na Zelenského. A oni vědí, jak na to.

Některé historie nic nenaučí. Asi proto, že ji prostě nikdy neznali.

 Autor: «ДИVАННЫЙ» ПОЛИТИКАН, zdroj: ZEN.Yandex, pro Pokec24 přeložila Janinna.

novarepublika.online