Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vrací se nejen fašismus, ale i neonacismus. Vracejí se již celá desetiletí a sílí

8. 5. 2021

Vrací se nejen fašismus ale i neonacismus.

Vracejí se již celá desetiletí a sílí

 

Upozorní-li někdo na tato fakta, stává se nežádoucí osobou v politice, v žurnalistice i ve společenském životě. Našimi „kavárníky“ je představován jako germanofob a rusofil vtom nejhorším slova smyslu. Pátá kolona útočí nejen proti nim, obhájcům našich národních a státních zájmů, ale i opakovaně  a se vzrůstající intenzitou proti panu prezidentu M. Zemanovi

 

V Německu již dlouhou řadu let „Sudetoněmecký landsmanšaft“, dědic henleinismu, je nositelem jeho protičeských nenávistných a krvavých tradic. I v současnosti  pokračují jeho útoky proti naší republice, zejména proti dekretům prezidenta republiky. I někteří němečtí ústavní činitelé drží s ním basu. Z naší republiky dělají krvavé dějiště zločinů válečných, genocidních a proti lidskosti. Jejich cílem je dodatečně vyhrát druhou světovou válku a z nás učinit zločince, kteří po květnu 1945 pronásledovali nevinné a nebohé Němce, naše oběti.

 

Na Ukrajině od Majdanu v r.2014 tradice banderismu, neonacismu dále sílí. Je to možné pouze proto, že o tom Západ nechce nic vědět, nic slyšet, jak říká Nebenzya, ruský zástupce v OSN. Strašné zločiny proti lidskosti, které majdanovci na Ukrajině spáchali, jsou dosud nejen nepotrestány, ale nejsou ani řádně vyšetřovány. Kult Bandery je na Ukrajině všeobjímající. Přitom není žádným tajemstvím, že banderovci měli na rukou krev kolem 100 tisíc zavražděných Poláků a několik set Čechů. Kdo s vlky vyje, je sám vlkem.

 

Náš národ je rozdělený na Západníky a na Východníky,  na autoritáře a stoupence demokracie, na válečníky a na zastánce míru, na rušitele naší státnosti a její obhajce. Ti správně poukazují na to, že z mnohého, z čeho Západ mylně obviňuje Rusko, patří Ukrajině. Nadto, co je nejpodstatnější, Západ stále prosazuje hegemonii USA v celém světě. Unipolarismus je však umírajícím systémem, který může být zachráněn jenom válkou, vnitřními rozvraty států, které v souladu s celkovým vývojem usilují o multipolarismus, jenž naopak může světu přinést mír a další rozvoj.

 

Jsme proti válkám, ať již mají jakýkoliv název,  jsme pro mír a spravedlnost, zejména sociální. Jsme přesvědčeni, že nás v republice je většina. Demokraticky, např. volbami, referendem, většina může být určena. V demokratických státech většina  vládne, menšina je v opozici po volební období a je na ní, na její politice, zda v jeho průběhu si získá většinu voličů, aby se při   dalším měření sil,  stala většinou.

 

Je faktem, jenž je mimo diskusi, že zasahování silných států do našich vnitřních záležitostí může tento demokratický mechanismus různými způsoby ovlivnit. Proto musíme držet i v praxi zásadu, že jakékoliv zasahování  do našich vnitřních věcí je nepřípustné. Pokud to nedokážeme, pak o demokracii si můžeme nechat jen zdát. Pátá kolona, která je velmi hlučná, pronásleduje kdekoho, si svoje postavení rozbíječe národní jednoty přes veškerá hezká slova zachová a bude, za pomoci médií, opět pronásledovat kdekoho.¨

 

Proto u nás neustálý boj proti fašismu a neonacismu má prvořadou důležitost. Soužití demokracie s nimi je nemožné. Proto je významná účast každého z nás na zítřejší manifestaci a i na dalších podobných akcích.  

Dr. O. Tuleškov

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář