Jdi na obsah Jdi na menu
 


Viděli jste už vařit z vody? Ne? Tak to jste v sobotu nebyli na Letné

16. 11. 2019

Viděli jste už vařit z vody? Ne? Tak to jste v sobotu nebyli na Letné

 

Takový debakl, jaký se na mi na televizní obrazovce rozevíral od sobotní 14. hodiny do hodiny zhruba šestnácté, jsem ve svém dlouhém životě ještě nezažil. Co to vlastně tihleti dva z chvilek Roll a Minář jako hlavní vytyčovatelé chvilkovského programu vlastně chtějí? Že snad nezávislost veřejnoprávních mediálních prostředků jako jsou ČT a ČR?

 

Co tím prohoha mohou myslet? To aby ČT a ČR byly ještě víc a ještě otročtěji ve vleku jediné politické strany, kterou je TOP 09? Aby tato média ještě víc zakrývala všechno, co se jim a  jejich patronu TOP 09 nehodí, a naopak pozdvihovala do nebe to, co se jim hodí, a tak až ve statky a hrdlo a co nejsprostěji lhala tak, jak lžou už od sametu až dodneška? Aby dál vylučovala z účasti na politických debatách ty politiky a novináře, kteří když třeba i jen jedinkrát vyslovili cosi, co se s politikou těchto veřejnoprávních médií nerýmovalo, měli až do smrti vstup do těchto médií zapovězen, jak by o tom  mohli vyprávět pan Petránek, pan Zbořil či pan Erik Best? A naopak aby tam byl pečený vařený ruský emigrant Romancov, který zřejmě protože ničeho jiného není schopen, co řekne toť slina vržená na Rusko?

Má tohle snad být chvilkový příspěvěk ke slovům prezidenta Masaryka o tom, že bez diskuze není demokracie?

Anebo jim jde hlavně o demisi premiéra Babiše? Ale proboha živého, vždyť žádný argument na podporu této jeho demise na Letné vůbec nepadl, jak konstatoval i pan Herzmann z agentury CVVM v následné debatě o mítinku ve studiu ČT.

A momenty na mítinku vůbec nejtrapnější? Až kupodivu kratičká vystoupení pozvaných herců, kteří asi dobře věděli, proč se neztrapňovat déle, než bylo třeba.

A hned potom zpěvácké vystoupení zpěváka Hutky, kterou trapnost na Letenské pláni vygradovala až k transcendentu.

Lubomír Man

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář