Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Michiganu v jednom z okrsků byla volební účast téměř 800%

2. 12. 2020

V Michiganu v jednom z okrsků byla volební účast téměř 800%

1. 12. 2020 Janinna  

Volební účast ve volebním okrsku města Noth Muskegon v Michiganu v amerických prezidentských volbách činila 781,1%, podle čestného svědectví specialisty na kybernetickou bezpečnost Jamese Ramslanda Russella zveřejněného 25. listopadu na webu Court Listener.

Russellovo svědectví je součástí žaloby proti Whitmerovi (Gretchen Whitmer – guvernér státu Michigan) podané u soudu v Michiganu 25. listopadu za pomoci právníka Sidney Powellové. Svědectví je ověřeno notářkou Sarah Agee.

Volební účast přesahující 780% je zjevně světovým rekordem a ponechává dokonce i volební účast v afrických zemích daleko za sebou. Druhá nejvyšší volební účast zaznamenaná ve stejném státě v Zeeland Charter Township byla „pouze“ 460,51%. 

Zdá se však, že i tento výsledek předčil rekordy jakýchkoli diktatur v banánových republikách.

Jak mohlo hlasovat 8krát více voličů než těch, kteří byli zaregistrováni v okrese, zatím nevysvětlil guvernér státu ani ti, kdo jsou za volby zodpovědní. 780% voličů je několikanásobně více než počet všech lidí žijících v okrese, včetně dětí a těch kteří z různých důvodů nemají volební právo.

Připomeňme, že v Africe, Latinské Americe, v bývalém SSSR byla a je dokonce volební účast 100% hrubým porušením volebního procesu a pro západní země důvodem neuznat výsledky voleb.

Zároveň volební účast 780% ve Spojených státech je podle největších západních médií známkou těch nejčestnějších voleb. A podle světových politiků (až na vzácné výjimky, jako jsou prezidenti Ruska a Mexika), je to příležitost okamžitě pogratulovat vítězi takových voleb a uznat ho jako zvoleného prezidenta Spojených států.

Největší americká média, stejně jako sociální sítě Facebook a Twitter, nadále trvají na tom, že nedošlo k žádnému porušení a volby proběhly v pořádku. 
A skutečnost, že v uvedených okresech zvítězil Biden s tak velkým náskokem, je jen náhoda.

https://bit.ly/3loZoSb

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář