Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tohle není čas pro bezstarostnost - Demokraté zamýšlejí puč, P.C.Roberts

2. 11. 2020

Tohle není čas pro bezstarostnost - Demokraté zamýšlejí puč

P.C.Roberts

 

Jestliže prezident Trump nedosáhne znovuzvolení přesvědčivou většinou hlasů, tzn. tak, že o něm nebude sporu, Demokraté a presstitutky jeho vítězství nepřijmou. Noviny, televize, národní veřejné rádio (NPR), twitter a nternetové stránky budou přeplněny obviněními, že Trump výhru ukradl a že Putin volební stroje nechal seřídit tak, aby výsledky hlasování zfalšovaly. Média odmítnou vyhlásit vítěze voleb a Biden svou prohru neuzná. Výsledkem této kampaně bude požadavek přepočítat volební hlasy, které byly doručeny poštou (průzkumy ukazují, že většina Demokratů zamýšlí odeslat svůj hlas poštou). To zabere několik dní a možná i týdnů, během nichž Demokraté své protesty vystupňují a presstitutky budou jejich lži po zemi rozšiřovat. Všechny budou pochopitelně hovořit stejným hlasem a všechny, včetně twitteru, odepřou poskytnou Trumpovi pomoc.

 

Města a státy, řízené demokraty, nejen dovolí, ale vyprovokují výtržnosti a rabování – a to ve jménu „mírového protestu“ proti nacistovi v Bílém domě, který prohlašuje, že vyhrál volby, které ovšem ve skutečnosti prohrál. Anebo ještě pravděpodobněji je ukradl ve shora už zmíněné poště.

 

Demokratičtí starostové, městské rady, guvernéři a oblastní soudci policii od tohoto dění buď odstřihnou, nebo ji zdemoralizují. Demokraté Trumpovy podporovatele, kteří se rozhodnout bránit jak sebe, tak svůj majetek, vezmou do vazby, a naopak volnou ruku dají žhářům a výtržníkům. Zákon a pořádek budou dány stranou, aby tak byl odpor proti puči neutralizován strachem a zoufalstvím.

Všechno to jsme už viděli na ukrajinském Majdanu, v Bělorusku, ve Venezuele i v Hong Kongu. Lži donekonečna opakované se stanou pravdou a metody amerického Hlubokého státu teď na své vlastní kůži pocítíme též u nás doma.

 

Trump se nachází ve velmi zranitelné pozici. Jeho podporovatelé žijí ve středu Ameriky, nikoli tedy ve Washingtonu. Nejsou zorganizováni a byli globálními korporacemi, které jejich pracovní příležitosti vyvezly zejména do Číny, ožebračeni. Obama vyřadil z amády 200 nejvyšších vojenských veliteů a nahradil je oportunisty, kteří své hřbety ohýbají podle toho, jak vítr fouká. Trump udělal chybu, když obětoval generála Flynna, který by se dokázal aspoň s jistými částmi armády za prezidenta postavit. Nu a peníze a moc uctívající generálové, které Obama posadil do sedla, se chtějí Trumpa zbavit. Nepřeje totiž jejich válkám a chce jim vzít i jejich „ruského nepřítele“, ospravedlňujícího jejich moc i přebujelý vojenský rozpočet. Nu a tajná služba byla zredukována a poté, co se zúčastnila vraždy prezidenta Kennedyho, je její spolehlivost ve hvězdách.

 

Výtržnictví a žhářství, povolené i podněcované demokratickými městy a jednotlivými státními vládami, mělo za následek tu skutečnost, že masívně vzrostl počet majitelů pistolí. Ale jde o jednotlivce bez organizace, kteří, jestliže se budou jako jednotlivci bránit, stanou se bezmocnými oběťmi démonizace a demokratických žalobců. Jedině velké organizace ozbrojených mužů, vybavených mocí uplatnit svou jurisdikci, by mohly ochranu lidem poskytnout. Problémem ovšem je, že existence těchto organizací je úzce spojena právě s těmi silami, které touží prezidenta Trumpa svrhnout. A navíc: všechny pokusy vytvořit organizace pro obranu proti násilí budou infiltrovány agenty FBI a jejich vůdci budou zatčeni.

Mnozí bezstarostní Američané řeknou: „To se zde nemůže stát“. Ovšem pravda je taková, že se to děje už teď. Děje se to v Portlandu, Seattlu,Chicagu, Minneapolisu, Philadelphii, New Yorku, Atlantě, St. Louisu a dalších městech.

Jinými slovy: To, co prožíváme je souhlas a smíření, nikoli tedy odpor. Hluboký stát, levice a černoši se sklonem k výtržnictví vidí a vnímají nedostatek naší sebedůvěry a vůle k obraně a využijí chatrnou situaci, do které jsme my, Američané, sami sebe uvrhli.

Spojené státy upadají, pomalu ale jisté už dlouhé roky. Ale konečný kolaps by mohl být náhlý.

Zdroj: https://www.paulcraigroberts.org/2020/10/31/this-is-not-a-time-for-insouciance-democrats-intend-a-coup/

 

 

 

Vydáno: 1.11.2020  v  17.46   Autor: Lubomír Man, nwoo.org   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

erectile discussion

hydroxychloroquine meaning,30. 7. 2021 14:51

hydroxycloroquine https://plaquenilx.com/# plaquenil 200 mg twice a day