Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tajná dohoda proti Babišovi. Jede v tom Hamáček, Piráti i Česká televize,

13. 9. 2020

Tajná dohoda proti Babišovi. Jede v tom Hamáček, Piráti i Česká televize,

 říká zdroj ze zákulisí. Falešná pandemie jako volební zbraň. Zdraví občanů jako rukojmí.

13. 9. 2020

 

“Vyděsit voliče tak aby nešli k volbám a odebrat tak hlasy hnutí ANO premiéra Babiše.” To je podle zdroje deníku Arfa skutečný důvod, proč politická opozice vyvolává paniku kolem údajné pandemie koronaviru.

 

Babiš ve svém dnešním pořadu Čau lidi: Všechno je pod konrolou. Nevěřte médiím

 

“Volby hejtmanů a senátorů zásadně ovlivní účast voličů věkové skupiny starších 65 let. O ty se teď hraje,” vysvětluje zdroj. Volby do zastupitelstev 13 krajů a do Senátu se uskuteční ve dnech 2. a 3. října 2020. Druhé kolo voleb do Senátu proběhne 9. a 10. října 2020.

 

“To je j také pravý důvod, proč vláda rozeslala všem občanům starším 60 let let roušky a respirátory. Aby se nebáli jít k volbám.”

Premiér Babiš: Smrtost covid – 19 klesá je již na úrovni chřipky (1,7 %). Česká televize odmítla odvysílat. “Tak snad na Primě to projde”, doufá premiér.

 

Tzv. “Ohrožená skupina” je oporou hnutí ANO

 

Hnutí ANO se daří prakticky u všech věkových skupin, nejsilnější podporu však získává mezi staršími lidmi, především pak u věkové skupiny starší 65 let. Tam je volí kolem 35 % lidí. Tato skupina je též tradiční elektorát levicových stran ČSSD s komunisté, z něhož jim ANO odčerpalo a odčerpává.

 

Naopak skupina voličů do 35 let, které se chřipkové onemocnění Covid-19 prakticky nedotýká, jsou oporou nové levice, tedy Pirátské strany.

 

Ve hře je i zrušení senátu

 

Vzhledem k mizivému zájmu o volby do senátu (1. kolo 20 % voličů, druhé kolo 10 % voličů) rozhoduje každý hlas. Senát je přitom z hlediska premiéra Babiše (i prezidenta Zemana) semeništěm nenávistné opozice. (Volby do krajů mají cca 30 % účast).

 

“Jsme účastníky situace, která tu ještě nebyla. V klíčových parlamentních volbách příští rok se může dočkat ANO klidně i zcela nečekaného výsledku přes 40 procent hlasů. Jde tedy o hodně, a opozice včetně farizejské ČSSD se nezastaví před ničím,” říká zdroj.

 

Zrušení senátu je možné jen tehdy, pokud o tom senátoři rozhodnou sami – a to by bylo možné jen tehdy, pokud by mělo nějaké politické uskupení (ANO) třípětinovou převahu v obou komorách parlamentu. Je to běh na několik volebních období, ale dnešní doba je nakloněna netušeným změnám.

 

Dost bylo keců: Je to chřipka a basta

 

Období “zkoumání viru” již skončilo. Chová se jako chřipka, má smrtnost jako chřipka. Jeho výskyt kopíruje období výskytu chřipek. Na tomto faktu se shoduje většina lékařů. Koronavirus již není ani tak nemoc, jako spíše politická zbraň.

 

“Máme šest druhů koronavirů, které dělají chřipku. Tohle je sedmý. Tohle je jejich příbuzný. Ne každý příbuzný, který se vám přižení do rodiny se vydaří. Jsou ohrožené skupiny, ale u ostatních lidí to prostě probíhá jako chřipka,” říká profesor Jan Pirk, přednosta Kardiocentra IKEM.

 

“Podle mě ta nařízení sledují ještě něco jiného než zdraví populace, že za tím vším je ještě nějaký další úmysl.”

 

Jediný relevantní statistický údaj je “počet zemřelých s covidem”. Ostatní údaje, kterými nás denně drtí média – jako např. tzv. počty nakažených, jsou stejně orientační, jako sporná.

 

Česká televize se vymkla kontrole

 

“Média vypouštěním dezinformací takřka paralyzovala skupinu starší 65 let. Mrzí mě že na to naskočila také Česká televize,” diví se Jan Pirk, jeden z nejvíce respektovaných lékařů u nás.

 

Situace je však ještě horší. “Česká televize se vymkla kontrole a jede svou vlastní agendu, směřující ke státnímu převratu. Naplno se tu opět ukazuje propojení s vlivovou Bakalovskou klikou, která postupně transformovala ze skryté propagandy TOP 09 na propagandu Pirátské strany,” vysvětluje zdroj Arfa.

 

“Tento jev se ukázal při nedávném pořadu České televize Otázky Václava Moravce. Viděli jsme takřka hodinové One Man Show předsedy Pirátské strany Bartoše, který dostal takřka bez přerušování moderátorem reklamní čas v ceně několika desítek milionů korun.”

 

V zajetí poskoků velikých farmaceutických firem

 

Česká republika se ocitla v zajetí skupiny poskoků prodejců vakcín (Prymula, Maďar) a politické fronty, která se snaží dostat od válu prezidenta Babiše.

 

“Mezi ty, kteří jsou premiérovi Babišovi po krku je třeba počítat i Jana Hamáčka, předseda vládní farizejské strany ČSSD,” říká zdroj. “Podrazí svého premiéra při první příležitosti, což Babiš velmi dobře ví.”

 

Nenávistná politická válka si bohužel bere za rukojmí zdraví a životy občanů. Lidé (65+) umírají na jiné nemoci, protože se bojí jít k lékaři, aby nedostali koronavirus.

Arfa.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář