Jdi na obsah Jdi na menu
 


Storchová - Migrační politika Merkelové dováží islamistický teror

1. 7. 2021

Storchová - Migrační politika Merkelové dováží islamistický teror

-do- a -rp-

1. 7. 2021 Freiewelt a PrvníZprávy

Würzburg znovu ukázal, že nelegálním otevřením hranic importovala Merkelová islamistický teror a nespočet mladých mužů, kteří změnili každodenní život v Německu vážnými násilnými a sexuálními zločiny.

(Beatrix von Storchová, poslankyně a místopředsedkyně AfD)

25.červen: Při násilném činu v centru německého Würzburgu v pátek útočník s nožem zabil nejméně tři lidi a pět dalších vážně zranil, u některých není jisté, že přežijí. Uvedl to bavorský ministr vnitra Joachim Herrmann. Podezřelým je podle údajů policie 24letý muž ze Somálska, kterého policie při zásahu postřelila. Motiv pachatele zatím není znám.

Výzkumný pracovník v oblasti migrace, profesor Ruud Koopmans, řekl Bild-Zeitung u příležitosti islamistického teroristického útoku ve Würzburgu a reakcí spolkové vlády: „Negace náboženského pozadí znamená, že proti problému nelze úspěšně bojovat.“

Pro Koopmana je jedna věc jasná: „Německo má problém islámismu - a to je také způsobeno azylovou a migrační politikou spolkové vlády. Podle Koopmanse „převážně mladí muži pocházejí ze zemí, kde je násilný islamismus velmi rozšířený“. A expert rovněž uvádí, že důsledky této „výbušné směsi“ lze vidět na teroristických útocích, například ve Würzburgu, ale také ve statistikách kriminality.

Pro výzkumníka migrace je jasné: „Stejně jako ve Würzburgu jsou dívky a ženy preferovanými oběťmi této skupiny pachatelů dovážených Merkelovou. A její vládní mluvčí na rozdíl od faktů blábolí něco o „řádění“. Lži a zakrývání v primární kampani, aby odvedly pozornost od historického neúspěchu Merkelové. Tři ženy z Würzburgu také zemřely nepřímo v důsledku politiky Merkelové. V současné době je více než 290 000 cizinců povinno opustit zemi, ale nejsou deportováni,“* tvrdí Beatrix von Storchová.

 

„Jako AfD požadujeme konec pokračujícího masového přistěhovalectví a okamžité a důsledné deportace ohrožujících osob, Trestní a psychologicky labilní islamisté za účelem ochrany lidí zde žijících, ale také důsledné deportace všech ostatních nelegálně vstupujících lidí bez ochrany. Naším vzorem by mělo být Dánsko a Maďarsko, “ prohlásila Beatrix von Storchová, německá poslankyně a místopředsedkyně AfD.

 

(rp,prvnizpravy.cz,freiewelt,foto:arch.)

Převzato z novarepublika.cz