Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sprostý útok rakouských sudetů na pomník vyhnání Čechů v Plzni dějiny nezmění

28. 3. 2020

Sprostý útok rakouských sudetů na pomník vyhnání Čechů v Plzni dějiny nezmění

PhDr. Jiří Jaroš Nickelli

 

Superlež rakouského sudetoněmeckého landsmannschaftu o vyhnání 250.000 Čechů z československého pohraničí nemůže změnit prokázaná fakta dějin. Tito lháři by měli pohledět na fotografie vyhnaných. Nebyli to pouze úřednici ČSR, nýbrž v drtivé většině celé české rodiny rolníků, dělníků, učitelů a všech dalších obyvatel pohraničí. Rakouští sudeti popírají i starší dějiny osídlení československého pohraničí, kde žil zhruba jeden milion Čechů. Z nich asi čtvrtina byla vyhnána ihned po Mnichovu a ostatní zbyli v zabraném reichu a byli zbaveni všech občanských práv!

 

Způsob vyhnání Čechů z pohraničí po Mnichovu vyděsil dokonce i chladné Angličany. Kvůli tomu přijel do Prahy sám londýnský starosta Harry Twyford s humanitární pomocí českým vyhnancům! Jeho fotografii si mohou rakouští lháři prohlédnout v knize P. Finka Hnědá bestie, vydané roku 1945 v Brně. Tam jsou také otřesné fotografie zavražděných českých četníků a vyhnaných civilních Čechů se skrovným majetečkem na ručních vozících atd.

Dále si sudeti mohou prohlédnout fotografie děsivého vyhnání Čech ve sborníku ČSBS "Sudetští Němci a Česká republika“ vydaném v Praze 2007. Nešlo o žádné úředníky, ale o prosté lidi.

Mnichovský diktát vyhnal tisíce českých rodin - násilně, krvavě a s mnoha vraždami! Odbojáře nemůže nechat sprosťárna rakouských sudetů nečinnými. Za ČSBS Boskovice a doufám i za další organizace protestujeme proti sprostému útoku na chystaný plzeňský pomník a na nehorázné lži o mnichovském diktátu! Pomníky jako v Plzni by měly být na mnoha dalších místech v naší republice! Aby bylo jednou provždy jasno o sudetském lhaní o vyhnání Čechů. Krvavá historie sudetských ordnerů a tzv. freikorpsu (70.000 paravojenských zločinců, spadajících pod dekrety) vyvrací sama lži rakouských landsmannschaftů. Vraždili i nevinné ženy a děti, proto byly vydány předpisy k dekretům, které freikorps označily za zločineckou organizaci sudetů. Dále byly sudetské zločiny vyhnání Čechů po Mnichovu odsouzeny Norimberským soudem, kde žalobu za ČSR předložil československý zástupce gen. dr.Ečer

 

Co se týče tzv. Runcimanovy mise, její komise byla ovlivňována sudety již od počátku, československými fašisty jako byl kníže Hohenlohe, hrabě Buquoy, kníže U.F.Kinsky, a další Němci. Na Červeném hrádku dokonce byla demonstrace tří tisíců ordnerů před okny lorda Runcimana - řvali "Lieber Lord, befrei uns von der Tschechoslowakei". Opat Helmer, zuřivý pangermán, dokonce štval proti I.ČSR a negativně ovlivňoval jednání lorda Runcimana. Taková je historická nevyvratitelná pravda.

Za ČSBS Boskovice předseda dr.Jiří Jaroš Nicke

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář