Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍSPĚVEK ZVEŘEJNĚNÝ DNE 6. ZÁŘÍ 2022 NA SOCIÁLNÍ SÍTI FACEBOOK- EXANPRO

8. 9. 2022

PŘÍSPĚVEK ZVEŘEJNĚNÝ DNE 6. ZÁŘÍ 2022 NA SOCIÁLNÍ SÍTI FACEBOOK- EXANPRO


Vývoj po podání trestního oznámení č. 001/2022 na
členy vlády, funkcionáře Vojenského zpravodajství a
další subjekty:

 

Okresní státní zastupitelství v Benešově studovalo rozsáhlé TrO č. 001/2022 po dobu dvou týdnů. Poté nastal týden s postoupením TrO policejnímu orgánu s pokynem prověřit obě trestně právní roviny uvedené v TrO, tedy prověřit podrobně a důkazně popsaný způsob protiprávního zablokování a odstranění webových stránek Exanpro.cz a odůvodnění protiprávního počínání samotnými zapojenými subjekty, které k tomu použily trestné pomluvy a trestná křivá obvinění.
Policie ČR založila spis s následujícím alfanumerickým označením:
KRPS-189655/TČ-2022-010181
 

Zkratkou TČ jsou označovány dokumenty týkající se trestního řízení (TČ je zkratka pro trestnou činnost). KRPS je zkratka pro Krajské ředitelství policie Středočeského kraje. Tuto zkratku ale používají také podřízené policejní územní odbory, kterých je v kraji třináct. Nyní již měsíc příslušný policejní orgán prověřuje naplnění skutkové podstaty trestných činů uvedených v TrO...

Obsah celého TrO získáte na adrese: wagner.exanpro@gmail.co

 

Pokračování textu z infografiky:

Celé trestně právní tažení proti vládě, zpravodajským službám a dalším subjektům, které sestává z více trestních oznámení, je kromě hlavního cíle dosáhnout spravedlivého potrestání všech viníků zároveň testem, zda je ČR stále právním státem.

V českém právním státě si nemůže uzurpovat pravomoci orgánů činných v trestním řízení čili policie, státního zastupitelství nebo soudu žádná zpravodajská služba ani vláda a určovat, kdo bude umlčen a komu tím bude současně znemožněna podnikatelská činnost.

Trestní oznámení bude těžké odložit, protože potom by policie zlegalizovala všechno, co zapojení aktéři spáchali a jak své činy odůvodnili. Policie by tímprohlásila, že všechna obvinění, která proti mně vznesli zapojení aktéři, jsou platná, čímž by policie musela opačně konat proti mně.
Aktéři zablokování a odstranění webu Exanpro.cz opakovaně zdůvodňovali tím, že já jako provozovatel webu schvaluji ruskou agresi neboli že schvaluji trestný čin a dále, že páchám trestné činy spojené s ohrožováním národní bezpečnosti.
Pokud by mě však policie chtěla začít v těchto věcech trestně stíhat, pak by zostudila sama sebe a sama by se trestně provinila, jelikož se jedná o lživá obvinění, pro která neexistuje jediný důkaz. Pro policii by bylo navíc těžké zdůvodňovat, proč proti mně začíná konat až s více než půlročním zpožděním.
Ještě tristnější by bylo, pokud by policie chtěla případ odložit s tím, že se nikdo ničeho nedopustil. Jenže pokud jsem byl já obviněn z trestných činů, které jsem nespáchal, pak se druhá strana dopustila trestného činu křivého obvinění, a nejenom to (pro křivé obvinění provedené prostřednictvím sdělovacích prostředků je stanovena trestní sazba trestu odnětí svobody až na 5 let). Zkrátka
toto TrO nelze jen tak přejít. Pokud to policie a státní zastupitelství budou chtít zahrát do autu, pak jasně ukážou, že z nějakého důvodu nechtějí stíhat členy vlády a funkcionáře zpravodajské služby. Tím ale také dají najevo, že jim jako orgánům činným v trestním řízení nevadí, že jejich pravomoci nezákonně přebírá vláda a české zpravodajské služby.

 

ČESKÁ REPUBLIKA JE NA KŘIŽOVATCE NAŠICH DĚJIN A ORGÁNY ČINNÉ V
TRESTNÍM ŘÍZENÍ NAPOVÍ, JAKÝM SMĚREM SE BUDEME DÁL UBÍRAT.

 

Přišlo e-poštou