Jdi na obsah Jdi na menu
 


Představte si, že by to tak udělali Rusové…

7. 1. 2020

Luboš Blaha: Představte si, že by to tak udělali Rusové…

 

Představte si, že by něco takového, jako Američané, udělali Rusové. Velmi by mě zajímalo, jestli by takoví jako Kiska či Čaputová mlčeli a vyzývali ke klidu a zmírnění napětí, píše Ĺuboš Blaha na svém facebooku.

Ĺuboš Blaha, slovenský poslanec
7. ledna 2020 - 03:20

 

„Jen si to představte, že by byl předseda ukrajinského parlamentu na návštěvě, řekněme, Běloruska a Rusové by vystřelili raketu na letiště a ukrajinskou "dvojku" zavraždili,“  pokračuje Luboš Blaha, slovenský poslanec  a píše dále.

A ještě by ruský prezident tweetoval, že když Ukrajinci budou odporovat, tak jim zničí 52 cílů, včetně kulturních památek. Fakt si to představte.

To by bylo křiku. Sankcí. Zasedání OSN, OBSE, Rady Evropy i mezigalaktických summitů.

Všechny liberální média by běsnila, všichni by tu citovali pasáže z mezinárodního práva, z Charty OSN, ze všech možných dohod a smluv. Titulky, karikatury, první zprávy dne. Síra, oheň a tak!

Ale udělají totéž Američané Íránu a všichni jsou ticho. Šebej venčí pejska, Nicholsonová si nakupuje kabelky, Klus pojídá zbytky zelňačky ze Silvestra. Nic. Mlčí. Neboť jejich milovaná Amerika se přece nekritizuje!


Kiska si nechá napsat americkou ambasádou krátké smírné prohlášení a poprosí je, aby to nebylo totéž jako Čaputové - ať to není nápadné. Američtí tajtrlíci.
 

Stejně jako liberální média. V SME a Deníku N nikdo nic neodsuzuje. Ticho, úplné ticho. Žádné volání po mezinárodním právu, žádné volání po spravedlnosti.

Jak řekneš pravdu, tak si extremista

A zlí jsou prý ti, kteří upozorňují na to, že tu někdo provedl gangsterskou vraždu a porušil vše, co je svaté v mezinárodním právu.

My jsme prý ti extremisté. My jsme prý ti radikálové. Neboť mluvíme pravdu o tom, že Američané se utrhli ze řetězu jako běsní psi. A vedou svět k strašlivé válce.

A ano, pokud tu dnes někdo přispívá k míru a zmírňování napětí ve světě, tak jsou to právě Rusko a Čína. Ti by takového něco nikdy neudělali.

Všichni, kdo dnes mlčí o zločinech Ameriky, už mohou tak v budoucnu akorát tak držet ústa o morálce, když půjde o Rusko, Čínu nebo Írán. Jste zbabělci a pokrytci! končí blog slovenský poslanec Ĺuboš Blaha.
 
(rp,prvnizpravy.cz,fb,foto:arch.)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář